سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/9/11
4:9 صبح

مقاله کارایی نسبی مدیریت دارایی و بدهی (ALM) در بانکداری اسلامی

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله کارایی نسبی مدیریت دارایی و بدهی (ALM) در بانکداری اسلامی pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کارایی نسبی مدیریت دارایی و بدهی (ALM) در بانکداری اسلامی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارایی نسبی مدیریت دارایی و بدهی (ALM) در بانکداری اسلامی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کارایی نسبی مدیریت دارایی و بدهی (ALM) در بانکداری اسلامی pdf :

مقاله کارایی نسبی مدیریت دارایی و بدهی (ALM) در بانکداری اسلامی pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1387 در اقتصاد و تجارت نوین از صفحه 109 تا 128 منتشر شده است.
نام: کارایی نسبی مدیریت دارایی و بدهی (ALM) در بانکداری اسلامی
این مقاله دارای 20 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مشارکت در سود و زیان
مقاله بانکداری
مقاله بانکداری اسلامی
مقاله مدیریت دارایی و بدهی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله ساختار مدیریت دارایی و بدهی و ابزارهای مربوط به آن در بانکداری اسلامی بررسی و تحلیل می شود. از آنجا که در بانکداری اسلامی سپرده گذاران در منافع بانک شریک هستند لذا می توان گفت که بانکداری اسلامی به دنبال حداکثر سازی منافع ذی نفعان از جمله سپرده گذاران است، از این رو، تفاوت هایی در شیوه های مدیریت دارایی و بدهی در بانکداری اسلامی در مقایسه با بانکداری متعارف مشاهده می شود. این تفاوت اول آنکه ناشی از متفاوت بودن نظام حسابداری بانکداری اسلامی با بانکداری متعارف است و دوم آنکه حرمت ربا و ویژگی های فقهی آن مبین آن است که عامل زمان به تنهایی عامل تعیین کننده افزایش بازدهی سرمایه نیست و مشارکت در سود و یا زیان ناشی از سرمایه گذاری در بخش حقیقی اقتصاد، رکن اساسی معاملات پولی تلقی می شود. این دو عامل مهم در مدیریت دارایی و بدهی بانکداری اسلامی قابل توجه هستند. ویژگی های اثر این عوامل در این دو نوع بانکداری در ایجاد ارزش افزوده اقتصادی بررسی می شود و در نهایت، با مقایسه شاخص های مالی در این دو نوع بانک به کارایی بانکداری اسلامی نسبت به بانکداری متعارف می رسیم.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید