سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/9/11
3:56 صبح

مقاله Organizational Efficiency Score, Based on CobbدرDouglas an

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله Organizational Efficiency Score, Based on CobbدرDouglas and BSC pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله Organizational Efficiency Score, Based on CobbدرDouglas and BSC pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Organizational Efficiency Score, Based on CobbدرDouglas and BSC pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله Organizational Efficiency Score, Based on CobbدرDouglas and BSC pdf :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش بین المللی اقتصاد سنجی، روشها و کاربردها
تعداد صفحات: 5
چکیده:

Nowadays, managers tend to compare their organizations with the others. Balanced scorecard (BSC) is the tool to translate the organizational strategic goals into the operational critical factors by its strategy map but it individually may not use as the ranking tool. Cobb-Douglas method is a branch of econometric studies which is useful to measure the efficiency of organizations at parametric approach. But it’s incapable of defining its input and output indexes efficiently. So, in this paper the most important strategic factors obtained from BSC are employed as the data for Cobb-Douglass. This may lead us to a comprehensive ranking method to attain the reliable appropriate results for each organization in each period. Finally, the proposed method is practically tested and the results are illustrated in the following paragraphs.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/9/11
3:56 صبح

مقاله پیش بینی دمای حداکثر و حداقل ماهانه دشت مشهد با استفاده از

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله پیش بینی دمای حداکثر و حداقل ماهانه دشت مشهد با استفاده از مدل SARIMA pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش بینی دمای حداکثر و حداقل ماهانه دشت مشهد با استفاده از مدل SARIMA pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی دمای حداکثر و حداقل ماهانه دشت مشهد با استفاده از مدل SARIMA pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش بینی دمای حداکثر و حداقل ماهانه دشت مشهد با استفاده از مدل SARIMA pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدلسازی گیاه، آب، خاک و هوا
تعداد صفحات: 13
چکیده:
امروزه مدلسازی و پیشبینی پارامترهای اقلیمی به دلیل تغییرات اقلیمی، گرمایش جهانی و خشکسالی هایاخیر، اجتناب ناپذیر شده است. از جمله پارامترهای اقلیمی که در مدیریت منابع آبی و در کشاورزی دارای اهمیتهستند دمای حداکثر و حداقل میباشند. در این پژوهش، به منظور مدلسازی دمای حداکثر و حداقل ماهانه دشتمشهد از آمار درازمدت میانگینگیری شده دو ایستگاه مشهد و گلمکان برای دوره آماری مشترک از سال 1987 تا 2008 استفاده شد. با استفاده از سری های زمانی، مدل (SARIMA(0, 0, 0)(0, 1, 1)(12 برای دمای حداکثر ماهانه و مدل (SARIMA(0, 0, 0)(2, 1, 1)(12 برای دمای حداقل ماهانه به عنوان الگوهای نهایی تعیین شدند. ضریب همبستگی بالا در مرحله واسنجی و اعتبار سنجی مدلها گویای انطباق قابل قبول مقادیر مدل سازی شده و واقعی است. در نهایت براساس مدلهای برازش یافته، پیش بینی برای 10 سال آتی (2009-2018) انجام شد. مقایسه نتایج دو دوره آتی (2009-2018) و دوره پایه (1987-2008) نشان داد که در دهه آتی دمای حداکثر و حداقل افزایش پیدا خواهد کرد به طوری که افزایش در دمای حداکثر بیشتر در فصول گرم سال (بهار و تابستان) و افزایش در دمای حداقل بیشتر در فصول سرد سال (پاییز و زمستان) مشهود خواهد بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/9/11
3:56 صبح

مقاله پی جویی کانسارهای مس در منطقه ولکانیک های شمال شهر بابک pd

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله پی جویی کانسارهای مس در منطقه ولکانیک های شمال شهر بابک pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پی جویی کانسارهای مس در منطقه ولکانیک های شمال شهر بابک pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پی جویی کانسارهای مس در منطقه ولکانیک های شمال شهر بابک pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پی جویی کانسارهای مس در منطقه ولکانیک های شمال شهر بابک pdf :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: پانزدهمین همایش انجمن بلورشناسی و کانی شناسی ایران

تعداد صفحات: 6

چکیده:

ولکانیک های شمال شهر بابک در زون ارومیه دختر و کمربند مس زایی ایران قرار می گیرند و یکی از پر پتانسیل ترین مناطق مس دار ایران می باشند. کانی زایی مس در منطقه مربوط به دوران ترشیر و عمدتاً از نوع پورفیری و رگه ای می باشد. عوامل ماگمایی، زمین ساخت و دگرسانی به عنوان سه معیار مهم شناخت و ارزیابی مس منطقه مورد بررسی قرار گرفته اند. مهمترین اندیسهای مس منطقه در قالب جدولی آورده شده است و پس از پیاده کردن این اندیسها بر روی سازندهای ولکانیکی در محیط نرم افزار Arcview این مطلب ثابت می شود که عمده کانی سازی مس منطقه در ولکانیکهای ائوسن رخ داده است و نقشه ژئوشیمی منطقه نیز این موضوع را ثابت می کند و سایر نواحی ولکانیکی منطقه دارای پتانسیل پی جویی می باشند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/9/11
3:55 صبح

تحقیق دستگاه گوارش حیوانات pdf

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق دستگاه گوارش حیوانات pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق دستگاه گوارش حیوانات pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق دستگاه گوارش حیوانات pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق دستگاه گوارش حیوانات pdf :

دستگاه گوارش :
نشخوار Rumination : اگر گوساله در هفته اول زندگی به غذای جامد دسترسی پیدا کند نشخوار در سن 3-2 هفتگی آغاز می گردد.
شروع نشخوار 5/1-5/0 ساعت بعد از خوردن غذا آغاز می گردد.
تعداد و طول نشخوار بستگی به فیبر غذا و اندازه قطعات ونوع غذا دارد و معمولا روزانه 24-4 دوره نشخوار انجام میگیرد که هر دوره 60-10 دقیقه طول می کشد. در حد میانگین روزانه تا هفت ساعت از وقت دام به نشخوار کردن می گذرد.
آروغRuctation : بطور تقریبی روزانه حدود 600 لیترگاز تولید می شود که تقریبا از66 % CO2 ، 26% CH4 ، 6% N2 ، 11% H2S و کمتر از 1% O2 تشکیل یافته است. تعداد دفعات آروغ به نوع غذا ومیزان تشکیل گاز بستگی دارد وتعداد آن در جیره ای که از علوفه خشک تشکیل شده باشد 20-15 باردر ساعت ودر جیره ی علوفه سبز 90-60 بار در ساعت می باشد.
ایجاد آروغ غیر از نوع غذا وابسته به وجود گازهای آزاد ، تحریک رسپتور های ناحیه ی کاردیا و انقباض کیسه ی پشتی شکمبه دارد .
بازگرداندن غذا Regurgitation و استفراغ Vomiting : تخلیه فعال محتویات شکمبه به علت انقباض همزمان پیش معده ها و عضلات شکم در گاو به ندرت اتفاق می افتد که شاید در اثر انباشتگی شکمبه ،فرم عصبی استونمی (کتوز عصبی)، ضایعات آماسی یا تومری در مدیاستن یا در مری و نگاری صورت می پذیرد.
مدفوع Defication : گاو روزانه 24-10 بارو تقریبا حدود50-30 کیلوگرم در جمع مدفوع می کند.
قوام مدفوع و میزان خردشدگی ذرات علوفه: مدفوع گاو در حالت نرمال بصورت خمیری است. مدفوعی که چرب یا همراه موکوس بصورت لایه ای روی آن دیده شود احتمالا در اثر جابجائی شیردان بطرف چپ می باشد. مدفوع کف آلود و آبکی به رنگ قهوه ای مایل به زرد نشانه ای از اسیدوز شکمبه را دارد. از لحاظ میزان خردشدگی ذرات علوفه، مدفوع گاو سالم حاوی فیبرهای علوفه به میزان زیاد و باندازه تقریبی 5/0 سانتیمتر میباشد. وجود قطعات بزرگتر مثلا 2-1 سانت نشانه اختلالی در امر نشخوار یا تخلیه سریع مواد خورده شده از پیش معده می باشد، یکی از دلائل آن TRP است که به تازگی وقوع یافته باشد. وجود قطعات بلندتر ازچوب کبریت ممکن است در اثر بیماری دندان ، استنوز معدی، تورم نگاری، تورم شیردان اولسراتیو و لکوز پیشرفته دیواره شیردان محسوب گردد. مدفوعی که اندازه ذرات آن به طور غیرطبیعی کوچک باشد در رابطه با تاخیر در عبور هضمی توجیه می شود که ممکن است در جابجائی شیردان دیده شود و معمولا علاوه بر آن مدفوع حاوی موکوس نیز میباشد. وجود موکوس چسبناک سفید مایل به خاکستری (گاهی مخلوط با خون) نشانه ای از انسداد روده یا فلجی روده است. اگر بجای مدفوع مخاط سفید رنگ یا شیشه ای روشن از مقعد خارج گردد نشاندهنده فلج هزارلا omasalparesis میباشد.
پیش معده ها: پیش معده ها در گوساله های نوزاد رشد و تکامل کمی یافته اند درصورتیکه غذای جامد(علوفه یا بستر) دردسترس باشد گوساله ها در هفته اول یا دوم زندگی شروع به خوردن آن می کنندکه کم کم سبب تکامل فعالیت فیزیولوژیک پیش معده ها می گردد. نسبت حجم شکمبه به حجم شیردان 5/0 به 1 در چهار هفتگی و1به 1در هشت هفتگی و2 به1 دردوازده هفتگی ونهایتا 9 به 1 درگاو بالغ می باشد.
تحریکات مکانیکی دراثر غذاهای فیبری(علوفه و غیره ) عامل افزایش اندازه ی پیش معده و تکامل ساختمان عضلانی آنها می گردد، در حالی که تحریک شیمیایی اسیدهای پروپیونیک وبوتیریک عامل رشد مخاط پیش معده هاست.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/9/11
3:55 صبح

مقاله نقش حوزه های علمیه در زمین هسازی ارتقاء علمی کشور pdf

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله نقش حوزه های علمیه در زمین هسازی ارتقاء علمی کشور pdf دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش حوزه های علمیه در زمین هسازی ارتقاء علمی کشور pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش حوزه های علمیه در زمین هسازی ارتقاء علمی کشور pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش حوزه های علمیه در زمین هسازی ارتقاء علمی کشور pdf :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: کنگره ملی علوم انسانی

تعداد صفحات: 22

چکیده:

تولید علم و ارتقاء آن در هر فرهنگ و جامع های بر عوامل چندی مبتنی است.بی گمان یکی از مهمترین و مؤثر ترین آن عوامل دین، نهاد های دینی از جمله حوزه ها و حاملان معرفت دینی است. علم هم در جوامع دینی می تواند تولید و توسعه یابد و هم در جوامع غیر دینی. در عین حال آموزه های دینی، نهاد های دینی و حاملان معرفت دینی نیز می توانند به روند علمی جامعه کمک کنند؛ یعنی افزون بر تأثیر گزاره های دینی (آیات و روایات)، نقش حاملان و نها دهای یک دین نیز بر ارتقاء علمی یا انحطاط علمی یک جامعه بسیار مؤثر است. نمونه این مسأله در تاریخ اسلام وجود دارد. در تاریخ اسلام گرایش های کلامی جبر گرا، اختیار ستیز و عقل گریز، مبلغ تفسیر ضد علم دنیایی بودن دین بوده که با تحقیر غی رعقلانی امور این جهانی، در واقع به از بین بردن انگیزه خلاقیت وارتقاء فکری و علمی دست زده اند. این گونه اندیشه ها و آموزه های ضد علم دنیایی در آثار صوفیان انعکاس بیشتری دارد. صوفیان به لحاظ محبوبیت و مشروعیت بالایی که در میان مردم داشته اند، در طول تاریخ اسلام موفق ترین چهره تبلیغ و ترویج آموزه ها و اندیشه های ضد علم دنیایی بود هاند. اگرچه نمی توان به هیچ وجه منکر جنب ههای مثبت و دقایق درخشان تعالیم و آثار صوفیه در قلمرو معرفت 1 و گسترش علوم دینی (ادبیات، کلام، فلسفه، تفسیر و ;) شد، در عین حال نم یتوان نقش منفی تعالیم آنان و پیام دهای ناگوار آن را در مورد ( علوم این جهانی نادیده گرفت. ( 1اما واکنش و نگرش حوزه ها و روحانیت شیعه در سده های گذشته در قبال توسعه و آبادانی این جهانی، بویژه توسعه و ارتقاء علوم غیر دینی، به لحاظ نظری و عملی، چندگانه بوده است. تعدادی در نظر و عمل به نفی کلی توسعه این جهانی و گسترش علوم غی ردینی و مظاهر جدید تمدن مادی فتوا داد هاند. تعدادی نیز به لحاظ نظری در مبادی معرفتی آن اشکال کرده اند؛ اما در مقام عمل روند توسعه مادی جامعه را افزون بر توسعه معنوی آن، پذیرفت هاند. باید خاطر نشان نمودن که از میان حوزویان تعداد کسانی که به لحاظ نظری و عملی ( موضوع توسعه و فراگیری علوم غیر دینی را پذیرفته اند، در اقلیت قرار دارند. ( 2 از جمله کسانی که هم به لحاظ نظری و هم به لحاظ عملی فراگیری علوم غیر دینی را توصیه می کرد و گسترش آن را مؤثر در توسعه کشور و ارتقاء علمی جامعه می دانست، سید جمال الدین اسد آبادی است. در باور وی یکی از علل پیشرفت غرب گسترش علوم و فنون جدید بوده است؛ بنابراین مسلمانان هم، علوم » برای توانمندی و نیل به پیشرفت باید این علوم و فنون را فراگیرند؛

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

<   <<   36   37   38   39      >