سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/5/30
2:55 صبح

دانلود پروژه مقاله امکان سنجی توسعه شهرستان پارس آباد مغان بعنو

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله امکان سنجی توسعه شهرستان پارس آباد مغان بعنوان منطقه آزاد تجاری با استفاده از مدل SWOT word دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله امکان سنجی توسعه شهرستان پارس آباد مغان بعنوان منطقه آزاد تجاری با استفاده از مدل SWOT word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله امکان سنجی توسعه شهرستان پارس آباد مغان بعنوان منطقه آزاد تجاری با استفاده از مدل SWOT word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله امکان سنجی توسعه شهرستان پارس آباد مغان بعنوان منطقه آزاد تجاری با استفاده از مدل SWOT word :

چکیده:

شهرستان پارس آباد مغان به مانند سایر مناطق مرزی ایران به دلیل دور افتادگی از شهرهای بزرگ بیش از هر نقطه دیگر مورد غفلت واقع شده است. وجود اختلافات مرزی با کشورهای مجاور و عدم امنیت این مناطق، گسترش فعالیت های سود آور غیر قانونی و عدم تمایل به سرمایه گذاری در بخش های مولد از یکسو و جدایی گزینی فرهنگی در بعضی مناطق به دلیل وجود اقلیت های قومی و مذهبی در آنها، باعث عقب ماندن و محرومیت این مناطق از روند توسعه کشور گردیده است. این شهرستان بعنوان قطب کشاورزی و دامپروی شمال غرب کشور و به دلیل داشتن خاک حاصلخیز کشاورزی، موقعیت جغرافیایی مناسب، قرارگیری در کنار رود ارس، مرز بین ایران و جمهوری آذربایجان، قابلیت تبدیل شدن به منطقه آزاد تجاری را دارد و می تواند بخشی از مشکلات اقتصادی منطقه و کشور را برطرف کند. هدف این تحقیق امکان سنجی توسعه شهرستان پارس آباد مغان به عنوان منطقه آزاد تجاری بود. این تحقیق به لحاظ هدف کاربردی و به لحاظ ماهیت و روش تحقیق، توصیفی-تحلیلی است. برای گردآوری اطلاعات از دو روش اسنادی و میدانی استفاده شده است. در روش میدانی پرسشنامه در قالب مدل SWOT ابزار گرداوری اطلاعات بود. پرسشنامه در اختیار 30 نفر از صاحبنظران و اساتید دانشگاه های شهرستان پارس آباد مغان قرار گرفت.

امکان سنجی شهرستان پارس آباد مغان با استفاده از تکنیک SWOT در چهار مرحله مورد ارزیابی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج یافته ها نشان می دهد که کل امتیاز وزن دار در جدول ماتریس عوامل داخلی 2/55 و در جدول ماتریس عوامل خارجی 2/76 است که اعداد حاصله بیشتر از 2/5 بوده، در واقع قوت ها بر ضعف ها و فرصت ها بر تهدیدها غلبه دارند. در نهایت نوع استراتژی حاصل شده، استراتژی تهاجمی بود. در پایان پیشنهاداتی برای توسعه منطقه ارایه شده است.

واژه های کلیدی: توسعه، توسعه منطقه ای، مناطق آزاد تجاری، SWOT، پارس آباد مغان

1 – استادیارگروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه تبریز، نویسنده مسئول f-jafari@tabrizu.ac.ir
2 – کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری

-1-1 مقدمه

-2-1 طرح مساله

پیگیری توسعه پایدار در برنامه ریزی های محیطی و حفظ منابع طبیعی و انسانی نوعی خاص از روش شناسی را طلب می کند تا بتوان با استفاده از یک دیدگاه نظام یافته و در نظر گرفتن مجموعه عوامل گوناگون به تصمیم گیری در سطوح خرد و کلان پرداخت (احدنژاد روشتی و همکاران، .(1391 توسعه پایدار، پدیده ای با ابعاد گسترده و پیچیده است که در رشد و تکوین شهرها تأثیر گذار بوده، عوامل اقتصادی، اجتماعی، زیست محیطی و اکولوژیک را مورد توجه قرار می دهد. آنچه امروزه مهم است، آگاهی از نقاط قوت و ضعف ابعاد اجتماعی، اقتصادی، زیست-محیطی و اکولوژیک توسعه است، که می تواند عاملی مهم در جهت رفع مشکلات و نارسایی های موجود برای نیل به رفاه اقتصادی و سلامتی اجتماعی و دستیابی به توسعه پایدار و در نهایت به عدالت اجتماعی باشد (نسترن و همکاران،

.(1389 همزمان با برنامه سوم توسعه قبل از انقلاب و انتخاب صنعت به عنوان الگوی توسعه، ایجاد قطب های رشد، به عنوان راهبردی برای توسعه مطرح شد که پیامد آن به وجود آمدن یک قطب بزرگ اقتصادی و سیاسی در تهران و تمرکز شدید سرمایه و نیروی انسانی در آن بود. به تبع این امر در بیشتر استان های کشور نیز نوعی عدم تعادل بین مرکز و سایر شهرستان های استان و به طور کلی بین شهر و روستا پدید آمد که حاصل آن مهاجرت های گسترده از روستاها و شهرهای کوچک به شهرهای بزرگ بود (احمدی و دادجو، .(1391 در این میان مناطق مرزی ایران به دلیل دور افتادگی از شهرهای بزرگ بیش از هر نقطه دیگر مورد غفلت واقع شدند. وجود اختلافات مرزی با کشورهای مجاور و عدم امنیت این مناطق، گسترش فعالیت های سود آور غیر قانونی و عدم تمایل به سرمایه گذاری در بخش های مولد از یکسو و جدایی گزینی فرهنگی در بعضی مناطق به دلیل وجود اقلیت های قومی و مذهبی در آنها، باعث عقب ماندن و محرومیت این مناطق از روند توسعه کشور گردید. آنچه ما آن را محرومیت مینامیم، در حقیقت عدم استفاده مناسب از ظرفیت مناطق مختلف است. محرومیت مناطق به این دلیل نیست که آن مناطق ضعیف هستند، بلکه آن مناطق فرصت شکوفایی نداشتهاند. به دلایل متعدد مدیریتی، اجتماعی و سیاسی نتوانسته ایم از امکانات موجود در منطقه به صورت مطلوب استفاده کنیم. به طور کلی شهرستان پارس آباد مغان نیز به مانند سایر نقاط مرزی کشور به دلیل عدم فرصت شکوفایی، مشکلات اقتصادی و اجتماعی مانند بیکاری، مهاجرت به شهرهای بزرگ در این منطقه بوجود آمده است. در اکثر کشورهای توسعه یافته از توانمندی های نقاط مرزی به بهترین شکل در قالب مناطق آزاد تجاری-صنعتی استفاده می شود تا ضمن کمک به اقتصاد کشور به اقتصاد منطقه نیز کمک نماید.

اقتصاد تک محصولی ایران در حال حاضر با کمبود سرمایه و ارز، عقب افتادگی نسبی دانش فنی و فناوری، صادرات کم و کارایی اندک مواجه است اما با حمایت از مناطق آزاد تجاری می توان بخشی از کاستی های اقتصاد کشور به ویژه در زمینه صادرات و ارز را مرتفع ساخت و فضایی مناسب در کشور برای همسویی اقتصاد ملی با اقتصاد جهانی بوجود آورد. مقاله حاضر سعی دارد تا به توانمندی های منطقه مرزی پارس آباد مغان که دارای موقعیت ویژه، خاک حاصلخیز، شرایط جوی مناسب، قرارگیری در کنار رود ارس، مسیر ارتباطی بین المللی بین ایران و جمهوری

2

آذربایجان، با رویکرد منطقه آزاد تجاری با استفاده از مدل SWOT بپردازد تا نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدیدهای این منطقه مشخص شود تا در نهایت راهکارهای برای توسعه پایدار شهرستان پارس آباد مغان در قالب منطقه آزاد تجاری ارایه شود.

-3-1 اهمیت و ضرورت

علی رغم وجود موانع و محدودیت های بسیار، فعالیت مناطق بصورت مناطق آزاد تجاری، بسیاری از کشورهای جهان، این فعالیت را بعنوان بهترین مدل برای توسعه اقتصادی بویژه در مناطق مرزی انتخاب کرده اند. وجود فرصت ها و منابع عظیم در هر منطقه می تواندِآینده ای روشن را نوید دهد. اما وجود منابع و فرصت در این زمینه کافی نیست بلکه لازم است با استفاده از روش های علمی و کارآمد به برنامه ریزی برای استفاده درست از منابع و فرصت ها پرداخت. طی دو سال اخیر بحث تبدیل شدن منطقه مرزی دشت مغان به منطقه ی آزاد تجاری مطرح شده است که در چند سال آینده به منطقه آزاد تجاری ارس می پیوندد. شهرستان پارس آباد مغان به علت داشتن جاذبه هایی مانند خاک حاصلخیز، شرایط جوی مناسب، قرارگیری در کنار رود ارس، محور ترانزیتی جمهوری آذربایجان-ایران، قابلیت تبدیل شدن به منطقه آزاد تجاری را دارد. از سوی دیگر این شهرستان با مشکل بیکاری و مهاجرت، عدم توسعه صنایع، عدم صادرات محصولات کشاورزی به طور مستقیم و; روبرو است که می توان از منطقه آزاد تجاری به عنوان یکی از راهبردهای حل این معضلات و کمک به توسعه اقتصاد منطقه و ملی استفاده کرد.

-4-1 اهداف پژوهش

هدف کلی این پژوهش امکان سنجی توسعه شهرستان پارس آباد مغان به عنوان منطقه آزاد تجاری با استفاده از مدل
SWOT است تا ضمن مشخص شدن نقاط قوت و ضعف درونی، فرصت و تهدیدهای بیرونی منطقه، برنامه راهبردی مناسب برای توسعه این منطقه ارایه شود.

-5-1 پیشینه پژوهش

متاسفانه در کشور ما تحقیقات زیادی در مورد مناطق مرزی صورت نگرفته است. اما برخی از این تحقیقات عبارتند از:

در مقاله ای تحت عنوان توسعه پایدار مناطق مرزی؛ راهبرد اساسی حفظ امنیت مرزها که توسط حسن احمدی و روزبه دادجو (1391) انجام شده، نتایج تحقیق بیانگر آن است که تغییرات شاخص های اجتماعی به دلیل مرزی بودن منطقه طی ده سال اخیر در جهت تحقق توسعه پایدار نبوده است. همچنین با تحلیل ساختار فضایی منطقه مشخص می شود که امکانات در منطقه مطابق الگوی مناسب توزیع نشده است.

نتایج مطالعه ی میثم موسایی و جمال عزیزیانی فر تحت عنوان توجیه اقتصادی ایجاد منطقه آزاد تجاری- در استان کردستان (1387)، بیانگر آن است که استان کردستان با توجه به پتانسیل ها و مزیت های فراوان خود می تواند به عنوان یکی از گزینه های مناسب ایجاد منطقه آزاد تجاری نقش قابل ملاحظه و موثری به منظور حضور موفقیت آمیز کشور در عرصه تجارت جهانی و کمک به توسعه صنعتی کشور ایفا نماید.

3

نتایج مطالعه محمدباقر قالیباف و مهرداد کرمی تحت عنوان توسعه منطقه ای در نواحی مرزی شمال غرب ایران: نمونه موردی منطقه آزاد تجاری-صنعتی ارس (1390)، بیانگر آن است که منطقه آزاد تجاری-صنعتی ارس با توجه به موقعیت ژئواستراتژیک، همسایگی با کشورهای C.I.S (کشورهای مستقل منافع المشترک)، قرارگیری در کریدورهای بین المللی حمل و نقل و قرار گرفتن در مسیر جاده ابریشم، نزدیکی به ترکیه بعنوان دروازه اروپا، وجود رودخانه ارس، مستعد توسعه همه جانبه منطقه ای است.

نتایج مطالعه حسن افراخته با عنوان مشکلات توسعه منطقه ای و شهرهای مرزی: مطالعه موردی: زاهدان، ایران The
problems of regional development and border cities: A case study of zahedan, Iran (2006) بیانگر آن است که دلایل مهم عدم توسعه یافتگی زاهدان عبارتند از: جدایی مراکز جمعیتی از مرکز اجتماعی

اقتصادی، فرهنگی، مذهبی و اخلاقی در دو سوی مرز، تفاوت سطح توسعه یافتگی مناطق مرزی و امکانات مهاجرتی

پتانسیل ها برای تجارت بین مرزی.

-6-1 سوالات تحقیق

– مهمترین عوامل درونی و بیرونی موثر بر توسعه شهرستان پارس آباد مغان به عنوان منطقه آزاد تجاری جیست؟

– چه راهبردهایی را می توان جهت توسعه و رفع محدودیت های شهرستان پارس اباد مغان بعنوان منطقه آزاد تجاری تدوین کرد؟

-7-1 فرضیات تحقیق

– در محیط درونی نقاط قوت بر نقاط ضعف و در محیط بیرونی نقاط فرصت بر تهدیدها برتری دارند.
– نوع استراتژی برای توسعه شهرستان پارس آباد مغان بعنوان منطقه آزاد تجاری استراتژی تهاجمی می باشد.

-8-1 روش تحقیق

این پژوهش به لحاظ روش تحقیق، توصیفی-تحلیلی و به لحاظ ماهیت تحقیق، کاربردی است. برای جمع آوری اطلاعات و داده های مورد نیاز از بررسی اسنادی و میدانی استفاده شده است. جامعه آماری تحقیق صاحبنظران و اساتید دانشگاه های شهرستان پارس آباد مغان بود که به روش دلفی به تعداد 30 نفر به عنوان نمونه انتخاب شد. برای شناسایی عوامل درونی و بیرونی شهرستان پارس آباد مغان پرسشنامه ای در قالب مدلSWOT طراحی شد.

-1-8-1 مدل SWOT

حروف اول چهار کلمه انگلیسی (Strength) معادل قوت، (Weakness) معادل ضعف، (Opportunity) معادل فرصت و (Threat) معادل تهدید است .(Humphrey: 2005) این تکنیک برای اولین بار توسط Albert Humphrey در دهه 1960 میلادی در پروژهای پژوهشی در دانشگاه استانفورد با استفاده از اطلاعات به دست آمده از 500 کمپانی ارائه شد.((Arslan and Er, 2008 ; Saaty, 1987 این مدل می تواند برای یک منطقه

جغرافیایی خاصی و یا موضوع و مسئله ای که در واقع به نوعی با آن درگیر هستیم، طراحی شود و در واقع کار اصلی آن تعیین راهبرد برای بهبود کارایی یا وضعیت می باشد. این مدل از دو عامل تشکیل می شود که عبارتند از:

4

عوامل درونی: عواملی هستند که در درون خود سیستم یا منطقه وجود دارند و در تعیین وضعیت منطقه موثر می باشند. در مدل SWOT، عوامل درونی شامل نقاط قوت و نقاط ضعف یک سیستم یا سازمان یا منطقه می باشند.

شناسایی نقاط قوت، راه تقویت سیستم را آشکار کرده و در کنار آن، شناسایی نقاط ضعف، باعث می شود که از این نقاط ضعف به نفع نقاط قوت استفاده کرد.

عوامل بیرونی: آنهایی هسنتند که از کنترل منطقه خارج بوده و از بیرون بر سیستم اثر می گذارند. به نوعی مرتبط به فرایندهایی است که در خارج از محدوده آن منطقه به وقوع می پیوندد. عوامل بیرونی شامل فرصت ها و تهدیدها می باشند. یعنی چه عواملی از بیرون به عنوان یک فرصت تلقی می شوند که می توانند در جهت پیشرفت یک منطقه موثر باشند و از طرفی چه عواملی یک تهدید محسوب شده که برای منطقه خطرساز است که باید از آن دوری کرد و آن را به فرصت تبدیل کرد. معیار سنجش و درجه بندی برای هریک از عوامل به این صورت است که برای هر عامل، دامنه ای که ازکاملاً( موافقم) تاکاملاً( مخالفم) درجه بندی شده سپس در ستون وزن، با توجه به میزان اهمیت هر عامل و مقایسه ی عوامل با یکدیگر، ضریب اهمیتی بین صفر الی یک (0-1) به آن عوامل داده می شود. مجموع این ضرایب هم در عوامل داخلی و هم در عوامل خارجی نباید بیش از یک باشد. در ستون رتبه با توجه به کلیدی یا عادی بودن قوتها، ضعفها، فرصتها و تهدیدها به ترتیب رتبه 3 یا 4 به قوتها و فرصتها و رتبه 1 یا 2 به ضعفها و تهدیدها اختصاص می یابد. تخصیص رتبه بندی به این صورت است که اگر قوت یا فرصت یک مورد عالی باشد، رتبه 4 و چنان چه معمولی باشد، رتبه 3 به عامل مورد نظر داده می شود، و اگر ضعف یا تهدید یک مورد معمولی باشد رتبه 2، و چنانچه بحرانی باشد رتبه 1 به عامل مورد نظر داده می شود(صرافی و همکاران،.(1387 در نهایت براساس امتیاز وزنی کسب شده ی هریک از عوامل، نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصتها و تهدیدها اولویت بندی می شوند. چنان چه امتیاز نهایی در عوامل داخلی بیش از 2/5 باشد، بدین معنی است که طبق پیش بینی های به عمل آمده قوتها بر ضعفها غلبه دارند، و چنان چه امتیاز نهایی در عوامل خارجی بیش از 2/5 باشد، فرصتها بر تهدیدها غلبه خواهند داشت، و اگر این امتیازها کمتر از 2/5 باشند، نشان دهنده غلبه ضعفها بر قوتها و تهدیدها بر فرصتها خواهند بود (اعرابی، .(1387 سپس با استفاده از این عوامل، در چهار بخش، راهبردهای مختلف و متنوع تعیین می شود راهبردهای تعیین شده برای یک سیستم می تواند چهار جهت مختلف داشته باشد:

– راهبردها، تهاجمی باشد (SO)
– راهبردها، تنوع باشد (ST)
– راهبردها، تدافعی باشد (WT)
– راهبردها، محافظه کارانه باشد. (WO)
در جدول (1) نحوه تشکیل استراتژی ها مشخص شده است.

جدول :1 ماتریس SWOT و نحوه تشکیل استراتژی ها

ماتریس SWOT نقاط قوت نقاط ضعف
S W

5

فرصت استراتژی ها استراتژی ها
O SO WO
تهدیدها استراتژی ها استراتژی ها
ST WT

(منبع: کرمی و شریفی، (1391

-9-1 متغیرها

ویژگی هایی که پژوهشگران آنها را مشاهده و اندازه گیری می کنند متغیر نامیده می شود. واژه متغیر به ویژگی هایی اطلاق می شود که می تواند بیش از یک ارزش به آنها اختصاص داد (دلاور، .(1382 متغیرهای مستقل در این تحقیق عبارتند از: عوامل درونی و بیرونی و متغیر وابسته در این تحقیق عبارتند از توسعه شهرستان پارس آباد مغان به عنوان منطقه آزاد تجاری است.

-10-1 محدوده و قلمرو پژوهش

شهرستان پارسآباد در قسمت شمالی جلگه مغان قرار گرفته و با مساحت 1554 کیلومترمربع، شمالیترین شهرستان استان اردبیل میباشد که از لحاظ موقعیت ریاضی بین 39درجه و20دقیقه تا 39درجه و42دقیقه عرض شمالی و47درجه و30دقیقه تا 48درجه و10دقیقه طول شرقی از نصف النهارگرینویچ واقع شده و از سطح دریا بطور متوسط

45 متر ارتفاع دارد. این شهرستان از شمال به رودخانه ارس و جمهوری آذربایجان، از غرب به شهرستان کلیبر در استان آذربایجان شرقی، ازشرق به جمهوری آذربایجان و از جنوب و جنوب غربی به شهرستان های بیله سوار و گرمی محدود میگردد. شکل (1) موقعیت محدوده و قلمرو پژوهش را نشان می دهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/5/30
2:55 صبح

دانلود پروژه مقاله رابطه خوش بینی از دیدگاه اسلام با افکار اضطر

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله رابطه خوش بینی از دیدگاه اسلام با افکار اضطرابی و افکار فراشناختی نگرانی (فرانگرانی) word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله رابطه خوش بینی از دیدگاه اسلام با افکار اضطرابی و افکار فراشناختی نگرانی (فرانگرانی) word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله رابطه خوش بینی از دیدگاه اسلام با افکار اضطرابی و افکار فراشناختی نگرانی (فرانگرانی) word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله رابطه خوش بینی از دیدگاه اسلام با افکار اضطرابی و افکار فراشناختی نگرانی (فرانگرانی) word :

مقدمه

»خوشبینی« یکی از مفاهیم روانشناسی مثبت است که مطالعات متعددی در مورد آن انجام شده اسـت. اما عمده این پژوهشها تحت عنوان »خوشبینی سرشتی« در چارچوب نظریه انتظار ـ ارزش ( Carver (& Scheier, 2002, p. 231، یا تحت عنوان »خوشبینی آموختهشده« در قالب نظریه اسـناد (سـلیگمن و همکاران، 1996، ص (72 انجام شده است و یک مطالعه نیز با تأکید بر آمـوزههـای اسـلامی صـورت گرفته است (نوری و سقایبیریا، .(1388 اما تحلیل مفهـوم خـوشبینـی نشـان مـیدهـد کـه باورهـا و فرایندهای فراشناختی در شکلگیری و تداوم آن نقش اساسی دارند. شایسته است این مفهوم با رویکـرد فراشناختی نیز مورد مطالعه قرار گیرد. در این مقاله، بـه زمینـههـای ارتبـاط خـوشبینـی بـا فراینـدها و باورهای فراشناختی اشاره خواهد شد.

در چارچوب نظریات فراشناختی، تاکنون مدل نظری خاصی در مـورد خـوشبینـی مشـاهده نشـده است. یکی از مدلهای فراشناختی، که میتوان خوشبینی را در چـارچوب آن مـورد مطالعـه قـرار داد، »الگوی کنش اجرایی خودنظم جویی« است. این مدل بهمنظور تبیین اختلالات هیجانی ارائه شده اسـت. در این مدل، نظریه طرحواره بک، رفتار شناختی خودنظم جویی (سایبرنتیک) و تحقیقات تجربی، کـه در قالب پردازش اطلاعات انجام میپذیرند، تلفیق شدهاند .(Wells & Matthews, 1996, p. 881) این نظریه، بـا توجه به خلأ موجود در نظریه طرحواره ارائه شده است؛ زیرا در نظریه طرحـواره شـناختهـا بـهعنـوان اطلاعات اخباری ثابت در نظر گرفته میشوند. هرگاه این اطلاعات اخباری غلط باشند، اخـتلال در فـرد شکل میگیرد. فرد زمانی درمان میشود که این شناختها تصحیح شوند و در جریان درمان تغییر یابنـد. اما ولز و متیوس معتقدند که این اطلاعات ثابت نیستند، بلکه در زیربنای آنها طرح پـردازش وجـود دارد که این اطلاعات نتیجه آن پردازشهای معیوب است. بنابراین، اگر بخواهیم اختلالات درمان شـود، بایـد طرحهای پردازش معیوب اصلاح شوند (ولز، 2000، ص .(15 در مدل »کنش اجرایی خودنظـمجـویی«، تعاملات علّی دو جانبه بین باورهای فرد نسـبت بـه خـود، فراشـناختهـا، کنتـرل و سـوگیری توجـه،

پردازش »روی خط« اطلاعات و خودنظمجویی مدنظر قرار گرفته شده است. این مدل، دارای سه سـطح پردازش است.

سطح اول، پردازشی است که توسط محرکهای خارجی برانگیختـه مـیشـود و تـا حـدود زیـادی خارج از دانش آگاهانه ما و بیشتر بهصورت بازتابی انجام میپذیرد. هرچنـد ایـن پـردازش، انعکاسـی و بازتابی است، اما نتیجه تولیدات آن بهصورت یک گزارش به آگاهی راه مییابد.

رابطه خوشبینی از دیدگاه اسلام با افکار اضطرابی و افکار فراشناختی نگرانی (فرانگرانی) 56

سطح دوم، یک سطح پردازش کنترل شده و »روی خط« اسـت کـه در ایـن سـطح فـرد بـهصـورت آگاهانه تفکرات و پردازشهای خود را ارزیابی میکند. همچنین راهبردهـای مقابلـه و رفتارهـایی کـه از این پردازش ناشی میشوند، بهصورت آگاهانه مورد ارزیابی قرار میگیرند.

سطح سوم، باورهای فراشناختی و دانشی که فـرد نسـبت بـه خـود و شـناختهـای خـود دارد، در حافظه بلندمدت قرار دارنـد. ایـن فراشـناختهـا و باورهـا، هنگـام پـردازش سـطح دوم فعـال شـده و فرایندهای پردازش سطح دوم را تحت تأثیر قرار میدهد. بنابراین، سـطح دوم نمـیتوانـد مسـتقل عمـل کند و تحت تأثیر فعال شدن سطح سوم قرار میگیرد .(Wells & Matthews, 1996, p. 881) به نظر ولز، این ساختار سه سطحی تمام دامنه پردازش فرد را شامل میشود، اما شـیوههـا و شـکلبنـدیهـای پـردازش تفاوت میکند. مفهوم »شیوه«، به دیدگاه فرد در مورد افکار و باورهـایش اشـاره دارد. دو شـیوه عینـی و فراشناختی وجود دارد؛ در شیوه عینی افکار و ادراکات فـرد از وقـایع بـدون اینکـه مـورد ارزیـابی قـرار گیرند، بهعنوان نشاندهنده وقایع پذیرفته مـیشـوند. در شـیوه فراشـناختی فـرد از افکـار خـود فاصـله میگیرد و قادر است افکار و ادراکات خود را مورد ارزیابی قرار دهد. اما شکلبندیها بـه نحـوه ارتبـاط رویدادها، سطوح مختلف پردازش، باورهای خود و فراشناختها اشاره دارد (ولز، 2000، ص .(16

براساس این دیدگاه، میتوان مفهوم »خوشبینی« را مـورد مطالعـه قـرار داد؛ زیـرا در ماهیـت سـازه خوشبینی و فرایندهای فراشناختی مدیریت »توجه« نقش اساسـی دارد. درواقـع، مفهـوم »توجـه« نقطـه اتصال »اندیشههای اسلامی« با مفاهیم »خوشبینی« و »فراشناخت« است. از یکسـو، در منـابع اسـلامی، آموزههای متعددی وجود دارد که انسان را برمیانگیزد بهصـورت آگاهانـه و هشـیارانه »توجـه« خـود را مدیریت کند. »عدم توجه« به برخی امور مورد تأکید اسلام است. بـرای مثـال، نادیـده گـرفتن خطاهـای دیگران، بیتوجهی به عیوب دیگران، عدم توجه به کاستیهای زندگی، عدم توجه بصـری بـه نـامحرم و مانند آنها در منابع اسلامی مورد تأکید قرار گرفتهاند. همچنین از »توجه کردن« به برخی امور، مثل توجـه به نعمتهای خداوند، امکانات، توانمندیهـا، صـفات و خصـایص مثبـت دیگـران، توجـه بـه حضـور خداوند، توجه به نشانههای خداوند در عالم خلقت توصیه شده است. آیات و روایات تأکیـد دارنـد کـه افراد بهصورت آگاهانه به این امور و مانند آن »توجه« نمایند.

از سوی دیگر، فرایند »توجه« در مفهوم خوشبینی نیـز نقـش اساسـی دارد. در مفهـوم خـوشبینـی اسلامی، »توجه« یکی از مؤلفههـای اساسـی آن اسـت. در بررسـی رابطـه بـین خـوشبینـی سرشـتی و خوشبینی از دیدگاه اسلام، توجه بهعنوان یکی از مؤلفههای خوشبینـی اسـلامی، بـیش از مؤلفـههـای

66 ، سال ششم، شماره چهارم، زمستان 2931

دیگر هم با خوشبینی سرشتی و هم با خوشبینی اسلامی رابطه مثبت و قـویتـری نشـان داد (نـوری، جانبزرگی و سقایبیریا، .(1388 همچنین مفهوم »توجه« در نظریه فراشناختی نیز جایگـاه مهمـی دارد. براساس این دیدگاه، فرایند »سوگیری توجه« تحت تأثیر فراشناختها و »دانشخود« موجـود در حافظـه بلندمدت قرار دارد .(Cisler & Koster, 2010, p. 203) در مورد خوشبینـی نیـز »دانـشخـود« موجـود در حافظه بلندمدت نقش مؤثر ایفا نموده و فرد با توجـه بـه دانـشهـای خـود یـا فراینـدهای فراشـناختی میتواند خوشبین یا بدبین باشد. به بیان دیگر، خوشبینی و بدبینی نوعی ارزیابی فرد از خـود و جهـان عینی است. از نظر ولز، این ارزیابیها تحت تأثیر فراشناختهای موجود در حافظه بلندمـدت قـرار دارد. این فراشناخت یک طرح پردازش را به راه میاندازد که در آن ارزیابیهای فرد از خود و دیگـران تحـت تأثیر قرار میگیرد (ولز، 2000، ص .(18

تبیین خوشبینی با رویکرد فراشناختی، با رویکردهای موجود در زمینه خـوشبینـی همـاهنگی دارد؛ زیرا شییر و کارور (1985) روی مفهوم انتظار تأکید کردند و سلیگمن و همکاران (1996) روی تبیـین و تفسیر تأکید کردند. فریرز و گیلهام (2006)، این دو رویکرد را ایـنگونـه تلفیـق کردنـد کـه تفسـیرها و تبیینهای خوشبینانه از رویدادها موجب شکلگیری انتظارات مثبت میگردنـد. امـا نظریـه فراشـناختی ولز و متیوس (1994)، تفسیرها و تبیینهای فرد تحت تأثیر فراشناختها قرار دارند. بنـابراین، مـیتـوان گفت: فراشناختهای مثبت، تبیینها و تفسیرهای خوشبینانه را در پـی دارد و تفسـیرهای خـوشبینانـه انتظارات مثبت نسبت به آینده ایجاد میکند.

نقش فرایندهای فراشناختی در شکلگیری و تداوم اضطراب پشتوانه مطالعاتی زیادی دارد. امـا ولـز، یک الگوی نظری فراشناختی در مورد اختلالات هیجانی و بخصوص اضـطراب تعمـیمیافتـه ارائـه داده است. وی معتقد است: اختلالات هیجانی از شناختهای منفی به وجود نمیآید. مثـل اینکـه فـرد فکـر کند: »من بیارزش هستم، دنیا جایی خطرناک است.« بلکه اختلالات از یک دانش پایه مجـزا بـه وجـود میآیند که ماهیت فراشناختی دارند و سیستم شناختی را کنترل میکنند. دانش فراشناختی مشتمل اسـت بر باورهای مثبت و منفی درباره تفکر (مثل اینکه، برخی افکار مضرند، توجـه بـه تهدیـدها مـرا از خطـر بازمیدارد، نگرانی به من کمک میکند تا آماده مقابله باشـم). در ایـن نظریـه، الگوهـای تفکـر ناسـازگار (مانند نگرانی و توجه به تهدیدها) از فعال شدن باورهای فراشناختی ناشی میشـوند. ایـن نظریـه، یـک الگوی شناختی را شناسایی کرده است که در تمام اختلالات فعال مـیشـود و در پیـدایش و بقـای آنهـا نقش دارند. این الگو »سندرم توجهی شناختی« نامیده میشود کـه مشـتمل اسـت بـر نگرانـی، نشـخوار

رابطه خوشبینی از دیدگاه اسلام با افکار اضطرابی و افکار فراشناختی نگرانی (فرانگرانی) 76

فکری، تمرکز توجه به منابع تهدیـد و بـهکـارگیری راهبردهـای مقابلـه ناکارآمـد .(Wells, 2006b, p. 180) براساس این مدل، اضطراب تعمیمیافته تنها پیامد بیمارگونه باورهای ناسازگارانه نیست، بلکه یـک شـیوه فعال ارزیابی و انتخاب راهبرد است که فراشناختها در آن نقش اساسی دارد. این مـدل از چنـد بخـش تشکیل شده است: ماشهچکان (رویداد بیرونی)، باورهای فراشـناختی مثبـت، نگرانـی نـوع 1، باورهـای فراشناختی منفی، نگرانی نوع 2 (فرانگرانی)، هیجان، کنترل فکر و رفتار. ماشهچکـان نگرانـی یـک فکـر مزاحم است که معمولاً یک رویداد بیرونی یا یک تصور درونی آن را فعال میسازد. پس از ماشهچکـان،

باورهای فراشناختی مثبت بهصورت یک راهبرد ظاهر میشوند. برای مثال، تصور میکنـد: »نگرانـی مـرا آماده مقابله میکند«، این باورها طبیعی هستند نه اختلالی، این پـردازشهـا نگرانـی نـوع 1 را بـهوجـود میآورد. این نوع نگرانی میتواند راهبردهای مقابلهای مؤثر را ایجاد نموده و علائم هیجانی اضـطراب را کاهش دهد. اما افراد دچار اختلال، باورهای فراشناختی منفی نیز دارند و تصور میکنند که »نگرانی آنـان را دیوانه میکند«، »نگرانی به آنان آسیب میزند« در این صورت، نگرانی نوع دوم (فرانگرانی) بـهوجـود می آید، اضطراب عمیق تر میگردد، پاسخهای هیجانی شدیدتر میشود. در ایـن شـرایط، رفتـار و کنتـرل فکر در تداوم مشکل دخیل هستند (ولز، 2000، ص .(180

به این ترتیب، ولـز نقـش باورهـای فراشـناختی را در پیـدایش و تـداوم اخـتلال اضـطرابی روشـن میسازد. امروزه تحقیقات زیادی در زمینه فراشناخت و اضطراب انجام می شود؛ ازجمله اینکـه توجـه و آگاهی در تأثیر تکنیکهای شناختی رفتاری در درمان اضطراب تعمیمیافته نقـش میـانجی ایفـا مـیکنـد؛ زیرا توجه و آگاهی پردازش فراشناختی خلق را فعـال مـیسـازد، تـأثیر باورهـای ناسـازگارانه بـر روی پردازش را کاهش میدهد، طرحهای فراشناختی برای مهار شناختها را تقویت میکند ( Wells, 2002, p. .(95 مطالعات متعددی در زمینه تأثیر در مان فراشناختی انجـام شـده اسـت. در یکـی از ایـن مطالعـات، بیماران که با استفاده از ملاکهای DSM IV دارای اختلال اضطراب فراگیر تشخیص داده شده بودنـد، بـا تکنیکهای فراشناختی مورد درمان قرار گرفتند. این افراد پـس از پایـان دوره و 6 مـاه و 12 مـاه بعـد از درمان نیز ارزیابی شدند، نتایج نشان داد که افراد از نظر نگرانی، اضطراب و افسردگی در حـد معنـاداری بهبود یافته بودند .(Wells & King, 2005, p. 206) تـأثیر دانـش فراشـناختی در پیـدایش و بقـای نشـانگان وسواس بیاختیاری مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که سه نوع دانش فراشناختی سـببشناسـی

و حفظ نشانگان نقش دارند: باورهایی مربوط به آمیختگی فکری، باورهایی مربوط به لزوم انجام آیینهـا

و باورهایی مربوط به اینکه آیینها میتوانند نشـانگان را متوقـف سـازند .(Myers & et all. 2009, p. 436)

86 ، سال ششم، شماره چهارم، زمستان 2931

برای آزمون فرضیه ولز، که نگرانی نوع 1 را از نگرانی نـوع 2 متمـایز مـیسـازد، مطالعـاتی انجـام شـده است. در یکی از مطالعات، نتایج نشان داد که اضطراب اختلالی بـا نگرانـی نـوع دوم رابطـه دارد و ایـن رابطه مستقل از ارتباط آن بـا رگـه اضـطرابی و نگرانـی نـوع اول اسـت .(Wells & Carter, 1999, p. 585) بررسی رابطه بین افکـار اضـطرابی و باورهـای فراشـناختی، نشـان داد کـه افکـار اضـطرابی (جسـمانی، اجتماعی و فرانگرانی) با باورهای فراشناختی در مورد غیرقابل کنترل بودن نگرانی رابطـه معنـادار دارنـد. همچنین بین افکار فرانگرانـی و باورهـای فراشـناختی غیرقابـل کنتـرل بـودن نگرانـی و بـین باورهـای فراشناختی پرهیز از نگرانی و فرانگرانی رابطه مثبت و معنـادار وجـود دارد. پـس، باورهـای فراشـناختی مثبت و منفی موجب تداوم نگرانی میشوند (بهرامی و رضوان، .(1386 در بررسـی رابطـه فراشـناخت، خوشبینی و اضطراب امتحان، یافتهها نشان داد که بـین فراشـناخت، خـوشبینـی، اضـطراب امتحـان و تنظیم هیجانی رابطه چندگانه وجود دارد. بین فراشناخت و اضطراب امتحـان، رابطـه منفـی وجـود دارد

(حیدری و دیگران، .(1389

رابطه خوشبینی و اضطراب در پژوهشهای دیگر نیز مـورد مطالعـه قـرار گرفتـه اسـت. تحقیقـات نشان میدهد که خوشبینی با اضطراب رابطه منفی دارد. افراد خوشبین در موقعیتهـای اضـطرابآور، از اضطراب کمتری رنج میبرند. برای مثال، مطالعه بر روی مـادرانی کـه فرزندانشـان بایـد مـورد عمـل جراحی نخاع قرار میگرفتند، نشان میدهد که سطوح اضطراب و نحوه مقابله با مشکل، در پیش و پـس از عمل جراحی، بهطور معناداری به خوشبینی مادران وابسته اسـت. مـادرانی کـه سـطوح خـوشبینـی بالاتری نشان دادند، اضطراب کمتری را تجربه میکردند. بخصـوص پـس از جراحـی میـزان اضـطراب مادران خوشبین بهطور معناداری کاهش یافت .(LaMontagne & et all, 2003, p. 112)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/5/30
2:55 صبح

دانلود پروژه مقاله انواع نیروگاهها word

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله انواع نیروگاهها word دارای 144 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله انواع نیروگاهها word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله انواع نیروگاهها word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله انواع نیروگاهها word :

نیروگاههای بخاری یکی از مهمترین نیروگاههای حرارتی می باشند که در اکثر کشورها، از جمله ایران سهم بسیار زیادی را در تولید انرژی الکتریکی بر عهده دارند، به طوریکه سهم تولید این نوع نیروگاهها حدود 3/47% کل تولید انرژی کشورمان می اشد. از مهمترین این نیروگاهها در کشورمان می توان به نیروگاههای شهید سلیمی نکا ،‌شهید رجایی قزوین، شهید محمدمنتظری اصفهان، رامین اهواز، اسلام آباد اصفهان، طوس مشهد، بعثت تهران، شهید منتظر قائم کرج، تبریز، بیستون کرمانشاه ، مفتح (غرب) همدان، و بندرعباس اشاره نمود. مشخصات این نیروگاهها به همراه دیگر نیروگاههای بخاری کشورمان در سال 1381 را میتوان در جدول (1-1) مشاهده نمود.
در این نیروگاهها، از منابع انرژی فسیلی از قبیل نفت، گاز طبیعی، مازوت و غیره استفاده میشود؛ به این ترتیب که از این سوختها جهت تبدیل به انرژی حرارتی استفاده شده، سپس این انرژی مکانیکی، و در مرحله بعد به انرژی الکتریکی تبدیل می گردد. به عبارت دیگر در این نیروگاه سه نوع تبدیل انرژی صورت می گیرد. اولین نوع، تبدیل انرژی شیمیایی (انرژی نهفته در سوخت) به انرژی حرارتی است که این تحول در وسیله ای به نام دیگ بخار صورت می پذیرد. این تبدیل انرژی باعث می شود که آب ورودی به دیگ بخار تبدیل به بخار با دمای زیاد شود. دومین نوع، تبدیل انرژی حرارتی به انرژی مکانیکی است که این تحول در توربین نیروگاه صورت می گیرد و انرژی حرارتی در بخار ورودی به توربین، تبدیل به انرژی مکانیکی چرخشی محور توربین می شود. سومین و آخرین نوع از تبدیل انرژی در نیروگاههای بخاری، تبدیل انرژی مکانیکی روتور به انرژی الکتریکی می باشد که این تحول در ژنراتور نیروگاهها صورت می گیرد. در نهایت، انرژی الکتریکی توسط خطوط انتقال به مصرف کنندگان منتقل می شود. در این فصل برآنیم تا تجهیزات این نوع نیروگاهها را تشریح کنیم. بدین منظور ابتدا سیکل ترمودینامیکی بخاری بیان می گردد. پس از آشنایی مقدماتی با تجهیزات اصلی یک نیروگاه از قبیل توربین، دیگ بخار، کندانسور، و پمپ تغذیه، به طور مجزا، تجهیزات اصلی و جانبی این نیروگاهها مطرح می شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/5/30
2:55 صبح

دانلود پروژه مقاله آیت الله کاشانی word

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله آیت الله کاشانی word دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله آیت الله کاشانی word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله آیت الله کاشانی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله آیت الله کاشانی word :

آیت‌الله سید ابوالقاسم کاشانی (- هجری شمسی) مجتهد شیعه و سیاست‌مرد ایران.
تحصیلات مقدماتی را نزد پدرش سید مصطفی کاشانی که از علمای برجسته نجف بود فراگرفت. سپس مدتی شاگرد آخوند ملا محمدکاظم خراسانی بود.
در جریان جنگ جهانی اول همراه پدرش در مبارزه با پیشروی نیروهای بریتانیا در میانرودان (بین‌النهرین) شرکت کرد.
با قرارداد نیز مخالفت کرد و ناچار شد از نجف به ایران باز گردد و پس از آن بیست سال به تدریس پرداخت.
با سقوط رضاشاه فعالیت سیاسی خود را از سرگرفت و چند بار زندانی و تبعید شد.
با شروع نهضت ملی شدن نفت به همراهی با دکتر مصدق پرداخت. گروه فدائیان اسلام که در چند ترور سیاسی دست داشتند از تأیید او برخوردار بودند. در دوره مجلس شورای ملی به نمایندگی از تهران انتخاب شد و در رئیس مجلس شد، هر چند که در جلسات شرکت نمی‌کرد. در رویداد تیر با نخست‌وزیری قوام مخالفت کرد و با نامه‌ای به دربار خواستار ادامه نخست‌وزیری دکتر مصدق شد. بعد از آن رویداد به مخالفان دکتر مصدق پیوست. در رویداد اسفند نقش مهمی در بسیج مخالفان مصدق داشت. در آستانه همه‌پرسی مصدق برای بقا یا انحلال مجلس فتوائی داد که کسی از مسلمانان در همه‌پرسی شرکت نکند که اثر نکرد. پس از پیروزی کودتای مرداد به سپهبد زاهدی تبریک گفت.
با مطرح شدن قرارداد کنسرسیوم با آن مخالفت کرد. درباره دریافت پول از انگلیسی‌ها توسط کاشانی نیز مسائلی ذکر می‌شود که اثبات یل رد آن نیاز به پژوهش در بایگانی‌های آن دوره دارد. کاشانی در در تهران درگذشت.
23 اسفند سالروز رحلت عالم مجاهد و روحانی مبارز
آیت الله سید ابوالقاسم کاشانی (1340 ش)
آیت الله سید ابوالقاسم فرزند سید مصطفی حسینی کاشانی در سال 1261 ش (1300 ق) در تهران متولد شد. وی در در 16 سالگی در خدمت والد بزرگوارش به قصد حج بیت الله الحرام راهی مکه شد و پس از آن در نجف اقامت گزید. سید ابوالقاسم علوم مختلف را در محضر والد معظم خود و بزرگانی نظیر آخوند ملا محمد کاظم خراسانی و میرزا حسین خلیلی تهرانی و سایر علما، تلمذ نمود و در 25 سالگی به درجه رفیع اجتهاد نائل آمد.
وی در جریان جنگ جهانی اول، زمانی که انگلیسیها با نیروی عظیمی به قصد تسلط بر عراق به مناطق شرقی حمله ور گردیدند، به همراه جمعی از علما وارد جنگ با آنان گردید و باعث شکست انگلیسی ها شد. از این رو وقتی که آیت الله کاشانی وارد تهران شد، انگلیسی ها به دلیل شکستی که خورده بودند، با ایشان دشمنی داشتند و در زمان دولت قوام السلطنه به دستور آنها چند بار او را تبعید کردند؛ به طوری که 18 ماه در حبس و زندان متفقین به سر برد. وی پس از رهایی از زندان، علیه سه جناح ضد اسلامی، سعنی استعمارگران، استبداد حکومتی و احزاب ضد دینی به مبارزه برخاست. یکی از خط مشی های اصولی آیت الله کاشانی، حفظ وحدت و یکپارچگی ملت در برابر دشمن خارجی بود و بارها در پیام ها و اعلامیه های خود مردم را به هوشیاری در برابر توطئه های آنان فرا می خواند.
آیت الله کاشانی ترجیح میداد به عنوان یک رهبر اسلامی در پشت صحنه سیاست کشور، نیروهای سیاسی و توده های وسیع مسلمان را در صحنه نگهداشته و از یک دولت ملی و مردمی حمایت کند. از این رو با روی کار آمدن دولت دکتر مصدق، زمینه های این حمایت، باعث قدرت دولت و مجلس در تصویب لایحه ملی کردن صنعت نفت شد، هر چند در نهایت با ایجاد اختلاف بین نیروهای ملی و مذهبی، کار به کودتای آمریکایی 28 مرداد 1332 و انزوای آیت الله کاشانی انجامید.
سال های پایانی عمر این مجاهد فی سبیل الله در بیماری سپری شد تا این که سرانجام در 23 اسفند 1340 شمسی برابر با 7 شوال 1381 قمری در هشتاد سالگی دعوت حق را لبیک گفت و به سوی حق تعالی شتافت. در آن روز تهران در مرگ پیشوای خود تعطیل عمومی بود و تشییعی بسیار باشکوه برگزار گردید تا اینکه پیکر این عالم مجاهد در جوار حضرت عبدالعظیم در ری به خاک سپرده شد.



در گذشت آیت الله کاشانی
آیت الله حاج سید ابوالقاسم مصطفی کاشانی عالم روحانی و سیاسی شیعه در سال 1300 ه ق قمری در تهران به دنیا آمد . وی در شانزده سالگی به همراه پدر خویش عازم زیارت کعبه شد و در نجف اقامت گزید. کاشانی به همراه پدر خویش و سایر مجتهدین شیعه در آن کشور اسلحه به دست گرفت و علیه استعمار انگلستان وارد جنگ شد. او علاوه بر اینکه عضو هیات عالی دینی انقلابیون بود یکی از چهار عضو کمیته عالی جنگ حکومت انقلاب نیز به شمار می رفت. پس از جنگ که به پیروزی و استقلال عراق انجامید چون انگلیسی ها در تعقیب آیت الله کاشانی بودند و مقدمات دستگیر او را فراهم می کردند، بطور مخفیانه وارد ایران شد. پس از جنگ جهانی دوم، نیروهای استعماری آیت الله کاشانی را به بهانه همکاری با آلمانها دستگیر کردند و 28 ماه ایشان را در اراک، کرمانشاه و رشت زندانی کردند. علت اصلی این توقیف و تبعید آن بود که آیت الله کاشانی مبارزه شدید را علیه نیروهای متجاوز آغاز کرده بود. او در انتخابات دوره پانزدهم مجلس، برای افشا کردن ماهیت قوام بپا خاست و پس از سخنرانی در تهران، عازم مشهد شد. قوام از این اقدام به وحشت افتاد و او را در تیرماه 1325 در بین راه شاهرود ـ مشهد دستگیر کرده و به بهجت آباد قزوین تبعید نمود. آیت الله کاشانی یک سال در تبعید بسر می‎برد تا این که بر اثر فشارهای سیاسی از سوی علما و مردم، در 21 خرداد 1326 آزاد شد و دوباره به تهران برگشت. وی پس از آزادی در فعالیت های اجتماعی و مبارزات سیاسی شرکت نموده و در مبارزات نفت به همراهی دکتر محمد مصدق به رهبری امت مسلمان پرداخت. وی در 22 اسفند سال 1340 ه ش در گذشت در حالی که از مال دنیا جز منزلی که آن هم در رهن بود چیزی دیگر نداشت. حضرت آیت الله کاشانی در جریان ملی شدن نفت به طرق مختلف به تقویت دولت مشغول بود و با نفوذ و محبوبیتی که در کشور های اسلامی داشتند ملل مسلمان جهان را به پشتیبانی از مبارزات ملی شدن نفت ایران فرا خواند. در ماجرای فروش اوراق قرضه ملی فتواهای آیت الله کاشانی نقش بسیاری در جهت حمایت از نهضت ایفا کرد. وی روز سی ام تیر طی اعلامیه ای مردم را به تظاهر و مقاومت دعوت کرد و اعلام داشت که اگر پای یک فرد انگلیسی به ایران برسد کلیه تاسیسات نفتی کشور را نابود خواهیم کرد. او علاوه بر نمایندگی مجلس شورای ملی در دوره هفدهم به ریاست مجلس نیز انتخاب شد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/5/30
2:55 صبح

دانلود پروژه مقاله سیستم اطلاعات حسابداری ( ( AIS ابزار قدرتمند

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله سیستم اطلاعات حسابداری ( ( AIS ابزار قدرتمند تصمیم گیری مدیران word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله سیستم اطلاعات حسابداری ( ( AIS ابزار قدرتمند تصمیم گیری مدیران word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله سیستم اطلاعات حسابداری ( ( AIS ابزار قدرتمند تصمیم گیری مدیران word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله سیستم اطلاعات حسابداری ( ( AIS ابزار قدرتمند تصمیم گیری مدیران word :

چکیده :

در جهان امروز سرعت دسترسی به اطلاعات ، در توسعه پایدار مؤسسه های اقتصادی و تصمیم گیری های اقتصادی استفاده کنندگان نقش حیاتی دارد . آنچه برای مدیران بانک ها و شرکت ها و مؤسسات دارای اهمیت است ، آگاهی از رخدادهای شرکت و رسیدگی سریعتر به مشکلات و شناسایی فرصت هاست . در این میان سیستم اطلاعات حسابداری ابزاری قدرتمند است که پیشرفت ، کارآیی و اثر بخشی فرآیند گزارشگری را آسان می کند . این سیستم اطلاعاتی هنگامی می تواند شرایط لازم را برای اعمال مدیریت کارا و مؤثر ایجاد نماید که افراد کارشناس با اطلاعات تئوریک و تجربه لازم متصدی پردازش اطلاعات مالی باشد . مهم تر از آن انتخاب ویژگی های مناسب برای تصمیم گیری مدیران توسط این افراد کارا است . ویژگی هایی که از سیستم اطلاعات حسابداری ناشی شده و می تواند در درک بهتر شرایط سازمان و بهبود تصمیم گیری آنان نقش مؤثری را ایفا کنند در این مقاله به نقش اطلاعات حسابداری در تصمیم گیری مدیران و بهبود اقتصادی کشور پرداخته می شود .

واژگان کلیدی : سیستم اطلاعات حسابداری ( ( AIS ، سیستم حسابداری مدیریت ( ( MAS ، تصمیم گیری مدیران

×

مقدمه :

امروزه سازمان ها ، اعم از کوچک و بزرگ ، درگیر موقعیت هایی به مراتب پیچیده تر از گذشته اند . موضوعاتی نظیر رقابت فشرده در بازار ، نوسانات اقتصادی ، بحران های روزمره در روابط بین المللی ، پیشرفت سریع تکنولوژی در اغلب زمینه ها ، حساسیت بیش از پیش عامل انسانی در سازمان و بسیاری از مسائل دیگر ، مدیریت سازمان ها را بسیار دشوار تر از گذشته کرده است . به طوری که مدیریت از وضع ” یک تصمیم برای یک عمر ” به وضع ” یک تصمیم برای یک روز ” تغییر موضوع داده است . بخش عمده اطلاعاتی که در سازمان ها جهت تصمیم گیری مدیران مورد نیاز است ، اطلاعات حسابداری می باشد
. بیشتر تصمیم های مدیران را تصمیم گیری های اقتصادی و انتخاب راه کارهایی که به حداکثر کردن سود و حداقل نمودن هزینه و قیمت تمام شده منجر می شود تشکیل می دهد از آنجا که حسابداری در پی اندازه گیری و ارائه اطلاعات اقتصادی به استفاده کنندگان جهت قضاوت و تصمیم گیری های آگاهانه است ، آنان را به عنوان یک سیستم اطلاعات می شناسیم ، بنابراین برای موفقیت سازمان ها با توجه به اهمیت و تأثیر گذاری گزارش های قابل استخراج و ارائه سیستم اطلاعاتی حسابداری ، مدیران در تصمیم گیری ها به بهره برداری صحیح از اطلاعات با کیفیت این سیستم نیازمند می باشند . تأثیر اطلاعات حسابداری بر تصمیم گیری مدیران مسأله ایی است که محققان توجه خاصی به آن مبذول داشته اند . حسابداری یک سیستم اطلاعاتی است و مدیران باید جهت تصمیم گیری بهتر ، اطلاعات مناسب و با کیفیت را از تمام کانال های رسمی و غیر رسمی بدست آورند . (Donnel and Smith,2000)

سیستم اطلاعات حسابداری :

سیستم اطلاعاتی حسابداری عنصری از شرکت است که به وسیله پردازش رویداد های مالی ، اطلاعات مالی و اطلاعات مبنای تصمیم گیری را در اختیار استفاده کنندگان قرار می دهد . سیستم اطلاعاتی حسابداری را می توان محل تقاطع منطقی دو موضوع گسترده تر یعنی حسابداری و سیستم اطلاعاتی مدیریت دانست . آنچه که در هر دو رشته حسابداری و سیستم اطلاعاتی مدیریت مشترک است توجه محوری به اطلاعات است . حسابداری بیشتر به خود اطلاعات گرایش دارد در حالی که MIS بیشتر به سیستم هایی پوشش می دهد که اطلاعات را تولید می کتد . نمایش این سه محیط در شکل شماره (1) نشان داده شده است .

حسابداری MIS
تهیه اطلاعات طراحی ،
برای استقرار ،
تصمیم گیری استفاده و
های اقتصادی مدیریت
سیستم ها

شکل – (1) ارتباط حسابداری ، سیستم اطلاعات مدیریت ، سیستم اطلاعات حسابداری

سیستم اطلاعات حسابداری دو هدف عمده دارد :

-1 ارائه اطلاعات برای عملیات و نیازهای قانونی

-2 ارائه اطلاعات برای تصمیم گیری برای رسیدن به این هدف ها دو فعالیت عمده وجود دارد که شامل پردازش مبادلات و پردازش اطلاعات می شود . سیستم

های اطلاعاتی حسابداری مدیریت اطلاعات مربوط به فعالیت های مالی ، سرمایه گذاری و عملیاتی را برای آن دسته از تصمیم گیرندگان داخلی تهیه می کنند که مسئولیت تحقق اهداف سود دهی و نقدینگی را به عهده دارند . سیستم اطلاعات حسابداری به عنوان بخشی از سیستم اطلاعاتی مدیریت همواره بیشترین بار اطلاعاتی را به مدیریت برای اجرای وظایف برنامه ریزی ، کنترل و سایر وظایف وی ارائه می دهند .

ارائه دهندگان این اطلاعات حسابداران هستند که با استفاده از سیستم اطلاعاتی حسابداری داده ها را پردازش کرده و اطلاعات مورد تقاضا را به مدیریت و سایر استفاده کنندگان ارائه می دهند . یک سیستم اطلاعاتی حسابداری که به خوبی طراحی شده باشد می تواند اطلاعات مفید و سودمندی را ارائه دهد و باید توانایی ارائه اطلاعات را در هر زمان و با قابلیت اتکا و اطمینان بالا داشته باشد . ( جدیدی و دستگیر ، . ( 1391

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

<   <<   6   7   8   9   10   >>   >