سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/9/11
4:1 صبح

مقاله طراحی مدل کنترل راهبردی برای صنایع ایران pdf

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله طراحی مدل کنترل راهبردی برای صنایع ایران pdf دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی مدل کنترل راهبردی برای صنایع ایران pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی مدل کنترل راهبردی برای صنایع ایران pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی مدل کنترل راهبردی برای صنایع ایران pdf :

مقاله طراحی مدل کنترل راهبردی برای صنایع ایران pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در نیمه دوم 1389 در پژوهشنامه مدیریت اجرایی از صفحه 65 تا 86 منتشر شده است.
نام: طراحی مدل کنترل راهبردی برای صنایع ایران
این مقاله دارای 22 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کنترل راهبردی
مقاله شکل دهی راهبردها
مقاله کنترل های بنیادی
مقاله کنترل های تدریجی
مقاله صنایع ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقاله به منظور طراحی مدل کنترل راهبردی در صنایع ایران تدوین شده است. فرضیه اصلی بر اساس دیدگاه لورانژ و همکارانش، به بررسی رابطه بین فرآیند شکل دهی راهبردها و تغییرات محیطی با کنترل های راهبردی می پردازد. در فرآیند شکل دهی راهبردها، دیدگاه های «پیش تدبیری (طرح)» و «نوظهور (الگو)» و در اجرای تغییرات محیطی، بنیادی (غیر قابل تحلیل) و تدریجی (قابل کنترل) مطرح می شود. پارادایم های کنترل راهبردی نظیر: کنترل حوزه های راهبردی، کنترل برنامه ریزی مبتنی بر سناریو، مدیریت مسایل راهبردی، کنترل مراکز مسوولیت مالی، کنترل راهبرد های عمومی، کنترل مفروضات اساسی (مدیریت عوامل حیاتی موفقیت) تحلیل خواهد شد. جامعه تحقیق 196 واحدهای صنعتی در ایران می باشد. روش شناسی تحقیق با استفاده از پرسش نامه و مصاحبه برحسب نتیجه «کاربردی» و بر حسب هدف «تبیینی» و برحسب نوع داده «کیفی» می باشد. نتیجه کلی تحقیق این است که بین فرایند شکل دهی راهبردها (پیش تدبیری / نوظهور) و تغییرات محیطی (بنیادی / تدیریجی) با کنترل راهبردی (کنترل تغییرات بنیادی / کنترل تغییرات تدریجی) رابطه وجود دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید