سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/9/11
4:4 صبح

مقاله بررسی رابطه بین هوش معنوی با سلامت روانی دانشجویان دختردان

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی رابطه بین هوش معنوی با سلامت روانی دانشجویان دختردانشگاه آزاد اسلامی لارستان سال تحصیلی 93در92 pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه بین هوش معنوی با سلامت روانی دانشجویان دختردانشگاه آزاد اسلامی لارستان سال تحصیلی 93در92 pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه بین هوش معنوی با سلامت روانی دانشجویان دختردانشگاه آزاد اسلامی لارستان سال تحصیلی 93در92 pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه بین هوش معنوی با سلامت روانی دانشجویان دختردانشگاه آزاد اسلامی لارستان سال تحصیلی 93در92 pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
تعداد صفحات: 8
چکیده:
معنویت یکی از نیازهای درونی انسان است که برخی از صاحب نظری آن را متضمن بالاترین سطوح زمینه های رشدشناختی، اخلاقی، عاطفی و تلاش همواره آدمی برای پاسخ دادن به چراهای زند گی می دانند . هوش معنوی به عنوان زیربنای باورهای فرد نقش اساسی در زمینه های گوناگون به ویژه ارنقا و تأمین سلامت روانی دارد. هدف پژوهش حاضر،بررسی رابطه ی هوش معنوی با سلامت روان در دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی لارستان می باشد. جامعه آماری اینتحقیق را دانشجویان دختر ساکن در خوابگاه دانشگاه آزاد اسلامی لارستان تشکیل می دادند که از میان تعداد 130 نفر با روش نمونه گیری تصادفی ساده به عنوان نمونه انتخاب شدند. در این پژوهش از دو پرسشنامه سلامت عمومی GHQ28 و پرسشنامه هوش معنوی بدیع و همکاران استفاده شده است. داده های پژوهش با روش آماری توصیفی، ضریب همبستگی پیرسون و اسپیرمن محاسبه و نحلیل شدند. یافته های پژوهش نشان داد که بین هوش معنوی و سلامت روان رابطه مثبت معناداری (p<0/01) وجود دارد. نتیجه پژوهش نشان داد که با فراهم نمودن عوامل حمایتی مانند مذهب و معنویت می توان سلامت روان را در دانشجویان بالا برد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید