سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/6/31
7:25 صبح

دانلود پروژه مقاله عیسی مسیح word

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله عیسی مسیح word دارای 39 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله عیسی مسیح word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله عیسی مسیح word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله عیسی مسیح word :

آغاز آفرینش
سالهای متمادی یا قرنهای بسیاری که تنها خدا می‌داند چه اندازه بوده بر این جهان بیکران گذشته که جز خدای بزرگ و آفریننده آن موجودی نبود، سپس مشیت ازلی حق تعالی بر آن تعلق گرفت که موجودی یا موجوداتی بیافریند و بدین منظور آسمانها و زمین و ستارگان دیگر را آفرید و آنها را در این فضای بیکران معلق فرمود، در اینکه آسمانها قبل از زمین خلق شده است، اساسا” اولین مخلوق چه بوده است، از عمر این آسمان و زمین و سایر موجودات جاندار و غیر جاندار چقدر می‌گذرد، زمین چیست و چگونه در آن پدید آمد، ما نمی‌دانیم و هنوز نظر قاطعی درباره‌ هیچ کدام از سؤالات فوق ابراز نشده است و شاید قرنهای دیگری هم بر عمر بشر بگذرد و نتواند جوابی برای آنها به دست بیاورد یا حتی به عجز خود در این باره اقرار کند.

به دنبال این تحولات و پس از خلقت آسمانها و زمین و سایر موجودات، خدای سبحان اراده فرموده تا سرآمد مخلوقات و اشرف آنها یعنی انسان را بیافریند و او را خلیفه و جانشین خویش گرداند و زمین را جولانگاه او سازد و بدین منظور به فرشتگان خود فرمود: «‌ من در زمین جانشینی قرار می‌دهم.»‌ فرشتگان گفتند: «‌ در زمین کسی را قرار می‌دهی که تباهی کند و خونها بریزد و ما تو را به پاکی می‌ستاییم و تقدیس می‌گوییم.» خداوند در پاسخ گفت: « من چیزی می‌دانم که شما نمی‌دانید.» 1
(1) سوره بقره ، آیه 30

آغاز آفرینش آدم (ع)‌ و نافرمانی شیطان

پس گفتگوی اجمالی که میان خدای تعالی و فرشتگان انجام شد، خداوند آغاز به خلقت آدم ابوالبشر و سر سلسله‌ نوع بشر فرمود، چنانکه در قرآن کریم بدان تصریح شده است، انسان را از گل آفرید و سپس در آن از روح خویش دمید2 به دنبال این موضوع فرشتگان را مأمور کرد که به آدم سجده کنند و آنان نیز همگی بجز ابلیس بر آدم سجده کردند و فرمان الهی را انحام دادند.3تنها شیطان بود که تکبر کرد و از روی حسدی که به مقام آدم برد از انجام این فرمان سرپیچی نمود و تا هنگام رستاخیز رانده درگاه الهی شد.

1- چنانکه در بالا اشاره شد، قرآن کریم نسل انسان را از نسل جداگانه و مستقلی می داند که سر سلسله آنها آدم ابوالبشر بوده است و او را نیز از خاک آفریده است و موضوع تبدل انواع که چند سال است در اروپا مورد بحث قرار گرفته و طبق آن انسان را از نوع کاملی از سایر حیوانات فرض کرده و نسل انسان را به میمون یا نوعی از ماهیها رسانده‌اند پایه و اساس عملی ندارد و فرضیه‌ای بیش نیست.

2- آنچه در اینجا مورد بحث جمعی از مفسران و دانشمندان قرار گرفته این مطلب است که این سجده فرشتگان بر آدم (ع)‌چگونه سجده‌ای بود؟ در صورتی که سجده برای غیر خدا جایز
نیست؟ و اجمال پاسخهایی که داده‌اند و در بحارالانوار،ج11،ص 140 بدانها اشاره شده است، این است که سجده عبادت ذاتی نیست بلکه سجده به معنای غایت خضوع و احترام برای موجود برتر است، ولی اگر این خضوع و احترام به عنوان پرستش صورت گیرد باید برای خدا باشد، و اما اگر به سبب احترام شخص بزرگ و برتری باشد، بخصوص که خدای تعالی هم بدان فرمان و دستور دهد، دلیلی بر حرمت و ناروا بودن آن وجود ندارد

وقتی که خداوند سبحان علت این سرپیچی و تمرّد را از وی پرسید: و فرمود که «‌ چه چیز مانع سجده تو شد؟ »‌ شیطان گفت: « من از او بهترم چون مرا از آتش آفریده‌ای و او را از گل خلق کردی.»4 و با این سخن از روی خصلت نکوهیده و نفرت انگیزی که در درون وی زبانه می‌کشید پرده برداشت و تکبر و سرکشی خود را آشکار ساخت.
آری سرکشی و تمرّد یا حسدی که به مقام آدمن برد او را از درگاه پر فیض الهی محروم ساخت و رانده درگاه الهی کرد و برای همیشه مطرود رحمت حق گردید و این فرمان درباره‌اش صادر شد.

فاخرج منها فانک رجیم و ان علیک لعنتی الی بوم الدین5
شیطان که ناگهان متوجه شد همه رنجها و مشقتهایی را که از راه عبادت و پرستش کشیده بود تا به مقام قرب حق تعالی برسد از بین رفت، نومیدانه معروض داشت: «‌ پروردگارا حال که چنین است پس مرا تا روز بازپسین مهلت بده و زنده‌ام بگذار!»1خدای تعالی قسمتی از حاجتش را برآورد و بدو فرمود: « تو تا آن روز معین مهلت داری و زنده خواهی ماند.»2 «‌ اما بدان که محققا‘‘ جهنم را از تو و پیزوانت پر خواهم کرد…. و وعده‌گاه گمراهانی که از تو پیروی کنند دوزخ خواهد بود…. و همگی بدانند که حزب شیطان مردمان زیانکاری هستند.»3

4- سوره اعراف، آیه 12
5- سوره ص، آیه 77 و 78
1و 2 – سوره ص، آیات 79 – 80 .
3- سوره ص، آیه 85، سوره اسراء، آیه 163، سوره مجادله‌، آیه 19

خلقت حوا
بدین ترتیب آدم ابوالبشر آفریده شد و مسجود فرشتگان گردید و به این مقام و شخصیت بزرگ نایل آمد که شایسته منصب خلیفه اللهی حق شود. اما هدف از این خلقت پر اهمیت و با ارزش و امتیازاتی که بدو داده شد، تنها شخص دیگر و انسانهای بیشتری به وجود آورد و ارزش واقعی و گوهر اصلی این نوع خلقت را میان افراد با تقوی و بندگان با اخلاص خود به فرشتگان بنمایاند. برای انجام این منظور به خلقت فرد دیگری از این نوع احتیاج داشت تا زوج وی گردد و نسل آدم از آن دو در جهان پدید آید.
خدای تعالی «‌حوا » را از زیادی گلی که آدم را از آن خلق فرموده بود، خلق کرد و جان و روح در کالبدش دمید و همانند خود آدم خلقتش را کامل گردانید.
ضمنا‘‘ خداوند به آن دو گوشزد فرمود که کینه و عدواتی را که ابلیس از شما در دل دارد فراموش نکنید و از دشمنیش غافل نشوید و مواظب باشید که کاری نکنید تا شما را از بهشت بیرون کند.
«فقلنا یا ادم ان هذا عدولک و لزوجک فلا بخرجنکما من الجنه فتشقی»4
اما به دلیل فریب شیطان آدم و حوا از بهشت خارج شدند و مجبور به زندگی در زمین شدند سپس از آن دو فرزندانی به نام‌های هابیل و قابیل متولد شدند بعد از مدتی آدم که در امتحانات خداوند موفق نشد فردی به نام شیث را جانشین خود ساخت این جانشینی‌ها و ازدواج نسل آدم را بزرگ کرد تا به حضرت عیسی(ع)‌ رسید.

 

4- سوره طه، 117

عیسی علیه‌السلام

عیسی(ع)‌ از پیغمبران بزرگواری است که نامش در قرآن کریم بسیار برده شده و در بیشتر آیاتی که ذکری از آن حضرت به میان آمده نامش با فضیلت و عظمت توأم گشته و به عنوان عبدالله و کلمه خدا و روح خدا و تأیید شده به روح‌القدس و سایر افتخارات مفتخر گشته است.

در 45 جای قرآن نام عیسی ذکر گردیده و در یازده جا با لقب مسیح از آن حضرت یاد شده و جمعا‘‘ در سیزده سوره نام آن بزرگوار مذکور است.
مادرش مریم دختر عمران به منزله یکی از زنان برگزیده و پاکدامن عالم که به قرب مقام حق تعالی نایل گشته و عبادت و خدمتش به پیشگاه خداوند پذیرفته شده و بی‌حساب و بدون وسیله از جانب خدا روزیش می‌رسیده و فرشتگان الهی ( در رأس آنها جبرئیل)‌ بر وی نازل گشته و او را به ولادت فرزندش مسیح مژده دادند، در قرآن معرفی شده است. و به موجب روایات نیز پیغمبر گرامی و رهبران بزرگوای اسلام مریم را یکی از چهار زن مقدس و برگزیده عالم دانسته و فضایل بسیاری درباره آن بانوی با عظمت و پاکدامن بیان فرموده‌اند. برای بزرگداشت مقام وی لازم است قبل از ورود در احوالات حضرت عیسی شمه‌ای از احوالات و فضایل او را بیان داریم و سپس به شرح حال فرزند بزرگوارش بپردازیم.
مریم(ع)

عمران (پدر مریم)‌ از فرزندان سلیمان بن داود و از بزرگان و رؤسای بنی‌‌اسرائیل بود و حتی در حدیثی است که وی یکی از پیغمبران بوده که به سوی قوم خود مبعوث گشته است.
همسر عمران که طبق مشهور نامش حنّه بوده است،1 سالها بود که در آرزوی فرزندی به سر می‌برد و تدریجا‘‘ از داشتن فرزند مأیوس شده بود تا یک روز که در زیر درختی نشسته بود و پرنده‌ای را مشاهده کرد که با منقار خود به جوجه‌اش غذا می‌دهد، این منظره حنّه را مجددا‘‘ به یاد فرزند انداخت و با حسرت و اندوه به درگاه خدای تعالی دعا کرد که خداوند این آرزویش را برآورد و فرزندی بدو عنایت کند و به دنبال آن دعا، نذر کرد که اگر صاحب فرزندی شد، او را به خدمتکاری بیت‌المقدس واگذارد و به معبد بسپارد.2

خدای تعالی دعای حنّه را مستجاب فرمود و به شوهرش عمران وحی کرد که ما به تو فرزندی میمون و مبارک خواهیم داد که بیماران مبتلای به مرض خوره و پیسی را شفا بخشد و مردگان را به اذن خدا زنده کند و او را پیامبری برای بنی‌اسرائیل قرار خواهیم داد.

عمران این مژده را به همسرش حنّه داد و طولی نکشید که حنّه در خود احساس حمل کرد و آرزوی دیدار فرزند فروغی در چشمان او دمید و شادی و سروری زندگی آنها را فرا گرفت.

1- در حدیثی نام مادر مریم مرتا یا مرثاد ذکر شده و برخی احتمال داده‌اند که آن لقب حنّه بوده است، اصول کافی، ج1، صص480- 4792- 2- برخی از مفسرین احتمال داده‌اند که حنّه این نذر را پس از وفات عمران و در دوران حاملگی کرد، زیرا با وجود عمران حنّه استقلال و اختیاری نداشت که بدون نظریه عمران او را نذر معبد کند، مجمع‌البیان، ج2، ص437- 434
در این خلال (پیش از اینکه مولود به دنیا آید) مرگ عمران فرا رسید و روزگار شادی حنّه را به اندوه مبدل ساخت و او را با مصیبت از دست دادن شوهر روبه‌رو کرد، و دیگر کسی آن خوشی را در چهره حنّه مشاهده نمی‌کرد.

دوران حمل به پایان رسید و کودک به دنیا آمد اما بر خلاف انتظار حنّه، نوزادش دختر بود و این هم اندوه دیگری بود که بر قلب مادر داغدیده وارد شد، زیرا او نذر کرده بود فرزندش را به خدمت معبد بسپارد و دختر شایسته این کار نبود و از سوی دیگر خداوند به عمران وعده کرده بود که فرزندی بدو عنایت خواهد کر که به مقام پیغمبری برسد و معجراتی از وی بروز کند. از این رو، چنانکه خدای تعالی در قرآن حکایت فرموده است، از روی حسرت و اندوه رو به درگاه خدای تعالی کرده و عرض کرد:«‌ پروردگارا من او را دختر زاییدم….» ولی باز هم نومید نشد و تصمیم گرفت او را به معبد ببرد و به احبار و بزرگان معبد بسپارد. و به همین مناسبت نامی مناسب هم برای او انتخاب کرد و او را «مریم»‌ نامید، که به معنای زن عبادتکار و خدمتکار معبد است.
سپس او برای مریم و فرزندانی که از نسل او پدید خواهد آمد، دعا کرد و گفت: من او و فرزندانش را از شرّ شیطان رجیم به تو می‌سپارم.»
خدای سبحان دعای حنّه را مستجاب کرد و تقدیمیش را پذیرفت و مریم را تحت حمایت و حفظ و ح راست و تربیت خویش بداشت، و در سورده آل‌عمران به دنبال دعای مادر مریم می‌فرماید:
« فتقبلها ربها بقبول حسن و انبتها نباتا حسنا و کفلها زکریا کلما دخل علیها زکریا المحراب و جد عندها رزفا قال یا مریم انی بک هذا قالت
هو من عندالله ان الله یرزق من یشاء بغیر حساب.»‌1
{خداوند او را به پذیرشی نیکو پذیرفت و به پاکی و خوبی او را نموّ و رشد داد، و زکریا را به کفالت و سرپرستی او گماشت، و هر گاه زکریا به محراب نزد او می‌رفت روزیی نزد او می‌‌یافت بدو می‌گفت:« ای مریم، این روزی از کجاست؟» می‌گفت:«‌ از جانب خداست که خدا هر که را خواهد بی‌حساب روزی می‌دهد.»}

1- سوره آل‌عمران، آیه 37
ولادت عیسی علیه‌السلام
مریم (ع) تحت کفالت حضرت زکریا دوران کودکی را پشت سر گذارد و قدم در سنین بلوغ گذارد و چنانکه برخی از مفسرین گفته‌اند: گاهگاهی برای رفع نیازهای خود به خانه زکریا و نزد خاله‌اش می‌رفت، روزی در گوشه خانه زکریا در قسمت شرقی آن برای شستشوی بدن و غسل، پرده‌ای زده بود و در پشت پرده رفته بود که ناگهان جوان بسیار زیبا و دلفریبی را دید که به طرف او می‌آید، این جوان زیبا فرشته بزرگ الهی جبرئیل امین بود که به صورت بشری تامّ‌الخلقه پیش مریم آمده بود تا روح عیسی(ع)‌ را در وی بدمد، مریم که تا به آن روز در کمال عفت و پاکی زندگی کرده و شب و روز خود را به عبادت و تقوی گدرانده و خلوتسرای دل را به معشوق حقیقی سپرده بود،1 بدون آنکه بداند آن جوان زیبا کیست و بدون آنکه از نام و خصوصیات او پرسش کند، به پروردگار رحمان خویش پناه برد و با یک جمله کوتاه و موعظه‌آمیز از آن جوان خواست تا بلا‌درنگ از کنار او دور شود.

مریم دانست که مشیت حق تعالی کار خود را کرده و قرار است مولود بزرگوار و پاکیزه‌ای بدون وجود پدر از مریم پدید آید و آیت و رحمتی از جانب خدا باشد. از آن پس آثار حمل در شکم مریم پدید آمد و پس از مدتی موقع وضع حمل فرا رسید، وقتی که حضرت مریم آثار حمل را در خود مشاهده کرد، به جای کنار و دوری رفت و آن گاه که وقت وضع حمل فرا رسید، خود را به کنار نخله‌ای کشید.

اختلاف در کیفیت حمل و مدت و مکان وضع حمل
در آنجا نوزاد میمون و مبارک وبزرگوار خود را بر زمین نهاد.1در آن حال از شدت ناراحتی گفت: ای کاش نبودم و این وضع را بر خود نمی‌دیدم، چنانکه خدای تعالی فرموده: «درد زاییدن او را به سوی تنه نخل کشانید و گفت ای کاش پیش از این مرده بودم و چیز حقیری بودم که فراموشم کرده بودند.(2)

از همین جمله شدت ترس و ناراحتی مریم را از زخم زبان و تهمت مردمان کرده بودند.»3می‌توان فهمید و راستی هم برای دختری همچون مریم که تا آن ساعه در کمال عفت و تقوی زندگی کرده و هیچ مردی او را لمس نکرده و از نظر خانوادگی هم از خاندانی اصیل و پاکدامن به دنیا آمده است، بسیار تلخ و ناگوار است که او را به آلودگی و زنا متهم سازند. در نتیجه در چنین وضعی نیز خدا او را به حال خود نمی‌گذارد و به هر ترتیبی شده او را مورد نوازش و دلداری قرار می‌دهد. قرآن می‌گوید:«‌در این وقت از زیر پای خود ندایش داد غم مخور که پروردگارت برای تو در زیر پایت نهر آبی قرار داد و تنه نخل خرما را حرکت بده تا خرمای تازه برا ی تو بریزد، پس بخور و بنوش و روشنی دیده گیر (یعنی خورسند با ش و دل خوش‌دار)‌ و اگر از آدمیان کسی را دیدی بگو من برای خدا روزه‌ای نذر کرده‌ام و امروز با هیچ بشری سخن نگویم.»1

مریم کودک عزیز و بزرگوار خود را برداشت و به نزد قوم خود آورد و همان‌طور که پیش بینی می‌کرد، آنها به تهمت زبان گشودند و گفتند:

1- در حدیثی است که عیسی(ع) روز بیست و پنجم ذیقعده به دنیا آمد.
2- سوره مریم، آیه 24
1- سوره مریم، آیه 28-
«ای مریم چیز شگفت‌انگیزی آورده‌ای؟»2 و به دنبال آن از روی ملامت و سرزنش بدو گفتند: «ای خواهر هارون(3)، پدرت مرد بدی نبود و مادرت هم زنا کار نبود و با این اصالتی که از نظر خانوادگی داری این کودک را از کجا آورده‌ای؟ و بدون شوهر چگونه به این فرزند آبستن شدی؟»
مریم که طبق دستور طبق، خود را برای چنین پیشامد و سؤالی آماده کرده بود، به سوی کودک اشاره کرد و آنها را به گفتگو و تکلم با کودک خود راهنمایی فرمود، تا ضمن گفتگوی با او پاکدامنی وی نیز برای آنان روشن شود.

2-سوره مریم، آیه 29
3- مرحوم طبرسی در مجمع‌البیان گوید: در معنای این جمله که به مریم گفتند:«ای خواهر هارون….» مفسرین چهار وجه گفتند:1- هارون نام مرد صالحی در بنی‌اسرائیل بود که هر شخص صالحی را به او تشبیه می‌کردندو روی این قول معنای جمله این گونه است که«ای شبیه و مانند هارون;.»؛2- کلبی گفته: هارون نام برادر پدری مریم بوده که به خیر و صلاح معروف بوده است؛3- منظور از هارون برادر حضرت موسی(ع)‌است که نسبت مریم بدو می‌رسید، و در عرب رسم است که هر کس از تبره کسی باشد به لفظ«اخ» با «اخت» او را به آن شخص نسبت می‌دهند، چنانکه می‌گویند«‌ با آخاتمیم»‌؛4- هارون نام مرد فاسقی بود که به فساد و زنا مشهور بود و منظورشان سرزنش مریم و تشبیه کردن او به آن مرد در انجام عمل زشت زنا بوده است.مجمع‌البیان، ج6، ص 512

مردم با کمال تعجب گفتند: «‌چگونه با کودکی که در گهواره است سخن گوییم؟ و این نوزاد گهواره‌ای چگونه می‌تواند پاسخ سؤال ما را بدهد و دامن تو را پاک کند؟» ناگاه دیدند کودک به سخن آمد و گفت:« من بنده خدایم که مرا کتاب داده و پیغمبر قرار داده، و هر جا که باشم با برکتم کرده و به نماز و زکات تا وقتی زنده باشم سفارشم کرده است، و نسبت به ماردم (مریم) نیکوکارم کرده و گرنکش و نافرمانم نکرده است، و سلامتی خدا بر من است روزی که تولد یافته‌ام و روزی که بمیرم و روزی که زنده برانگیخته شوم.»1

دوران کودکی و نبوت عیسی(ع)
آنچه قرآن کریم نیز از عیسی(ع)‌ حکایت می‌کند که در زمان طفولیت گفت: «من بنده خدایم و خدا به من کتاب داده و مرا پیغمبر قرار داده….»2
مؤید این است که آن بزرگوار در سنین کودکی به مقام نبوت و رسالت مفتخر گردید.

در روایات ائمه اهل بیت(ع)‌ نیز داستانهای عجیبی از دوران کودکی عیسی(ع) نقل شده، مانند تفسیر ابجد- که صدوق(ره) در معانی الاخبار شرحش را روایت کرده – و در روایت است که روزی مریم (ع) آن حضرت را به صباغی (که پارچه و جامه‌ها را رنگ می‌کرد) سپرد تا شغل صباغی را به او یاد دهد، صباغ به او گفت: این ظرف جای رنگ قرمز است و این یکی مخصوص رنگ زرد و آن دیگری برای رنگ سیاه، عیسی همه لباسها را در یک ظرف ریخت، صباغ بر او فریاد زد! ولی عیسی فرمود که چیزی نیست من همان‌طور که میل توست، این جامه را به رنگهای مختلف بیرون می‌آورم و هر کدام را به رنگ خود رنگ می‌کنم. صباغ که آن واقعه را مشاهده کرد، با تعجب گفت: «‌من شایستگی آن را ندارم که استاد تو باشم و تو شاگرد من باشی.»1

1- سوره مریم، آیات 35- 32
2- سوره مریم، آیه 32
معجزات عیسی(ع)‌
مهمترین معجزه عیسی(ع) در دوران زندگی همان زنده کردن مردگان و شفای بیمارانی بود که علاج آنها از طریق عادی ممکن نبود. و علت آن را امام هشتم(ع)‌- در حدیثی این گونه بیان فرموده که خدای تعالی عیسی(ع)‌ را وقتی مبعوث فرمود که بیماریها در آن زمان بسیار بود و مردم به طبابت احتیاج داشتند، عیسی نیز از همان نمونه معجزه‌ای آورد که سخنش در نزد اطبای آن زمان نبود، معجزه‌ای که به اذن خدا مرده را زنده می‌کرد و کور مادرزاد و برص‌دار را شفا می‌داد و بدین ترتیب حجت خود را بر مردم ثابت کرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/6/31
7:25 صبح

دانلود پروژه مقاله رایگان فروغی بسطامی word

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله رایگان فروغی بسطامی word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله رایگان فروغی بسطامی word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله رایگان فروغی بسطامی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله رایگان فروغی بسطامی word :

فروغی بسطامی

میرزا عباس، فرزند آقاموسی بسطامی در سال 1213 هجری قمری در عتبات به دنیا آمد و شانزده سال بیش نداشت که پدرش درگذشت و پسر تهدیست و بی‌سرپرست ماند و با مادرش به ایران آمد و نزد عموی خود دوستعلی‌خان به مازندران رفت و در ساری اقامت گزید.
میرزا عباس سواد نداشت، اما چندان رنج برد که نوشتن و خواندن آموخت و بیشتر اوقاتش را صرف مطالعه در دیوان غزلسرایان بزرگ مانند سعدی و حافظ کرد تا آنکه در نتیجه مطالعه و ممارست، خود نیز غزل‌هایی سرود و «مسکین » تخلص کرد. دوستعلی‌خان که خزانه‌دار شاه بود، هنگام مراجعت از مازندران برادرزاده‌اش را نیز با خود به تهران آورد و به خدمت فتحعلی‌شاه معرفی کرد. مسکین، غزلی را که در مدح شاه ساخته بود به عرض رسانید و پسند افتاد و به فرمان شاه برای خدمت نزد شجاع‌السلطنه والی خراسان عازم مشهد شد. شجاع‌السلطنه مقدم او را گرامی داشت و سمت منشیگری به او داد و پس از چندی، مسکین به نام امیرزاده فروغ‌الدوله، یکی از پسران شجاع‌السلطنه تخلص خود را به « فروغی» تبدیل کرد.
همین که قاآنی به خدمت شجاع‌السلطنه به خراسان درآمد، فروغی با او آشنا شد و پس از چند سال اقامت در مشهد هر دو به اتفاق شاهزاده به کرمان رفتند تا اینکه در سال 1249 که شجاع‌السلطنه به تهران آمد، فروغی هم با او وارد تهران شد.
فروغی تا آخر سلطنت فتحعلی‌شاه و بعد چندی در دوره محمدشاه در تهران زیست و چندبار به خدمت محمدشاه رسید و از او نوازش‌ها دید و پس از مدتی به عتبات رفت.
پس از مراجعت از عراق به واسطه استغراق در احوال و آثار عرفا مانند بایزید بسطامی و منصور حلاج، تغییر حال داد و از مردم دوری گزید و زندگی را به درویشی و اعتزال گذرانید.
داستان شوریدگی و غزل‌های عارفانه فروغی به سمع ناصرالدین شاه رسید، او را خواست و ملاطفت کرد و چندان شیفته او شد که هر وقت غزلی می‌سرود بر وی می‌خواند و فروغی آن را تکمیل می‌کرد.
فروغی همچنان با وجد و حال و دور از مردم زندگی می‌کرد و ماهی یک بار نزد شاه می‌رفت و غزل‌های تازه خود را به عرض می‌رسانید تا آنکه در سال 1274 پس از یک کسالت شدید در شصت سالگی وفات کرد.
فروغی یکی از بهترین غزلسرایان قرون اخیر است، در غزل از سعدی پیروی می‌کند. مضامین شعری او همان است که بارها پیش از او و پس از او در غزل فارسی تکرار شده است. اما روانی و شیوه بیان و سوز و گداز عرفانی که در اشعارش هست، وی را در شاعری مقامی داده و موجب شهرتش شده و بعضی از غزل‌های او با اینکه مضمون نو و مطلب تازه‌ای ندارد، به سبب زیبایی آهنگ و فصاحت بیان، رواج و شهرت بسیار یافته است.
کی‌رفته‌ای ز دل که تمنا کنم ترا
غیبت‌ نکرده‌ای که شوم طالب حضور
با صد هزار جلوه برون آمدی که من
بالای خود در آینه چشم من ببین
مستانه کاش در حرم و دیر بگذری
خواهم شبی نقاب ز رویت برافکنم
گر افتد آن دو زلف چلیپا به چنگ من
طوبی و سدره گر به قیامت به من دهند
زیبا شود به کارگه عشق کار من
رسوای عالمی شدم از شور عاشقی
کی‌بوده‌ای نهفته که پیدا کنم ترا
پنهان نگشته‌ای که هویدا کنم ترا
با صدهزار دیده تماشا کنم ترا
تا با خبر زعالم بالا کنم ترا
تا قبله‌گاه مؤمن و ترسا کنم ترا
خورشید کعبه ماه کلیسا کنم ترا
چندین هزار سلسله درپا کنم ترا
یکجا فدای قامت رعنا کنم ترا
هر گه نظر به صورت زیبا کنم ترا
ترسم، خدانخواسته،رسوا کنم ترا...


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/6/31
7:24 صبح

دانلود پروژه بررسی عوامل تاثیر زیستی در بروز سوء مصرف مواد word

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه بررسی عوامل تاثیر زیستی در بروز سوء مصرف مواد word دارای 145 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه بررسی عوامل تاثیر زیستی در بروز سوء مصرف مواد word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

فهرست مطالب

فصل اول کلیات پژوهش
1-1 مقدمه    14
2-1 بیان مساله    16
3-1 اهمیت و ضرورت مساله    18
4-1 اهداف پژوهش    20
5-1 فرضیه‌های پژوهش    21
6-1 تعریف اصطلاحات    21
الف: تعریف نظری    21
ب: تعریف عملیاتی    21
فصل دوم: پیشینه پژوهش
- مقدمه    25
1-2 مباحث نظری    25
2-2 سوء مصرف مواد یک بیماری مغزی است    26
3-2 سوء مصرف مواد فقط یک بیماری مغزی نیست    27
4-2 اصطلاح شناسی    29
5-2 سوء مصرف و وابستگی به مواد    30
6-2 اعتیاد    30
1-6-2 همه‌گیری شناسی    31
2-6-2 سبب شناسی    32
3-6-2 عامل سایکو دینامیک    32
4-6-2 نظریات رفتاری    33
5-6-2 وراثت چیست؟    34
6-6-2 عوامل ژنتیک    36
7-6-2 عوامل عصبی- شیمیایی    36
8-6-2 ابتلای همزمان    37
9-6-2 اختلالات شخصیت ضد اجتماعی    38
10-6-2 افسردگی و خودکشی     38
7-2 اختلالات وابسته به الکل    39
1-7-2 همه‌گیری شناسی    40
2-7-2 فعالیت‌های الکتروفیزیولوژیکی    40
3-7-2 شیمی حیاتی یا زیست شیمی    42
4-7-2 آسیب‌پذیری زیستی نسبت به الکلیسم    43
5-7-2 عوامل شخصیتی و روان شناختی    47
6-7-2 درمان و بازپروری    49
8-2 اختلالات وابسته به آمفتامین (یا شبه آمفتامین)    50
1-8-2 همه گیری شناسی    51
2-8-2 نوروفارماکولوژی    51
3-8-2 اختلال سایکوتیک ناشی از آمفتامین    52
4-8-2 درمان و بازتوانی    53
9-2 اختلالات وابسته به کافئین    54
1-9-2 همه گیری شناسی    55
2-9-2 نوروفارماکولوژی    55
3-9-2 ژنتیک و مصرف کافئین    56
4-9-2 کافئین به عنوان یک ماده مورد سوء مصرف    56
5-9-2 عوارض نامطلوب     57
6-9-2 درمان    58
10-2 اختلالات وابسته به حشیش    59
1-10-2 همه گیری شناسی    60
1-1-10-2 شیوع و روندهای اخیر    60
2-1-10-2 نوروفارماکولوژی    61
3-10-2 اختلال سایکوتیک ناشی از حشیش    62
4-10-2 اختلال اضطرابی ناشی از حشیش    63
5-10-2 درمان و بازتوانی    63
11-2 اختلال وابسته به کوکائین    66
1-11-2 همه گیری شناسی    66
2-11-2 هم ابتلائی    67
3-11-2 سبب شناسی    67
1-3-11-2 عوامل ژنتیک     67
2-3-11-2 عوامل اجتماعی و فرهنگی     68
3-3-11-2 یادگیری و شرطی شدن    68
4-3-11-2 عوامل دارویی    69
4-11-2 نوروفارماکولوژی    69
5-11-2 سوء مصرف کوکائین و وابستگی بر آن    71
6-11-2 اختلال سایکوتیک ناشی از کوکائین     71
7-11-2 اختلال خلقی ناشی از کوکائین     72
8-11-2 اختلال اضطرابی ناشی از کوکائین     72
9-11-2 اثرات نامطلوب     72
1-9-11-2 اثرات بر عروق مغزی    73
2-9-11-2 اثرات قلبی    73
3-9-11-2 حملات تشنجی    74
10-11-2 درمان و بازتوانی    74
12-2 اختلالات وابسته به مواد توهم زا    76
1-12-2 نوروفارماکولوژی    77
2-12-2 مصرف داروهای توهم زا    77
3-12-2 آثار روان شناختی    78
4-12-2 مکانیزمهای نوروفیزیولوژیکی    79
5-12-2 اختلالات سایکوتیک ناشی از مواد توهم زا    80
6-12-2 اختلال خلقی ناشی از مواد توهم زا    81
7-12-2 درمان    81
13-2 اختلالات مربوط به مواد استنشاقی    82
1-13-2 نوروفارماکولوژی    83
2-13-2 اثرات نامطلوب     84
3-13-2 درمان    85
14-2 اختلالات مربوط به نیکوتین    85
1-14-2 همه گیری شناسی    87
2-14-2 بیماران روانی    88
3-14-2 نوروفارماکولوژی    88
4-14-2 سبب یابی وابستگی به نیکوتین    89
5-14-2 اثرات نامطلوب     90
6-14-2 مزایای بهداشتی ترک سیگار    90
7-14-2 درمان    91
1-7-14-2 درمانهای روان شناختی    91
2-7-14-2 درمانهای روانی- دارویی    92
15-2 اختلالات مربوط به مواد شبه افیونی (اپیوتید)    93
1-15-2 همه گیری شناسی    95
2-15-2 نوروفارماکولوژی    96
3-15-2 هم ابتلائی    97
4-15-2 سبب شناسی    98
1-4-15-2 عوامل روانی- اجتماعی    98
2-4-15-2 عوامل ژنتیک و زیستی    98
3-4-15-2 نظریه روانپویشی    99
16-2 اختلالات مربوط به فن سیکلیدین (یا شبه فن سیکلیدین)    100
1-16-2 همه گیری شناسی    100
2-16-2 نورفارماکولوژی    100
3-16-2 اختلال خلقی ناشی از فن سیکلیدین    101
4-16-2 اختلالات اضطرابی ناشی از فن سیکلیدین    101
5-16-2 درمان    101
2-2 پیشینه تحقیق    102
فصل سوم: روش تحقیق
مقدمه     105
1-3 روش تحقیق    105
2-3 جامعه آماری تحقیق    105
3-3 ابزار اندازه گیری    105
4-3 تعیین حجم نمونه    106
5-3 روش‌های تجزیه و تحلیل داده‌ها     106
6-3 تعیین اعتبار و روایی پرسشنامه    107
7-3 روش تجزیه و تحلیل اطلاعات    108
فصل چهارم: یافته های پژوهش
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
بحث و نتیجه گیری    121
1-5 چه کسی مسئول پیشگیری از اعتیاد است؟    121
2-5 محدودیت های پژوهش    124
3-5 پیشنهادهای پژوهش    124
پیشنهادهایی به والدین    124
پیشنهادهایی به مسوولین     125
4-5 محدود کردن دسترسی به دارو    127
5-5 آموزش و پیشگیری    128
6-5 بهبود درمان و پژوهش    129
7-5 توصیه های محافظت کننده    130
8-5 فهرست منابع:    133
منابع فارسی    134
منابع خارجی    135
ضمیمه     136

 

فهرست جداول

1- جدول شماره (1-4) توزیع فراوانی گروه نمونه معتادین و غیرمعتادین    110
2- جدول شماره (2-4) توزیع فراوانی گروه نمونه معتادین و غیرمعتادین براساس سن     111
3- جدول شماره (3-4) توزیع فراوانی گروه نمونه معتادین و غیرمعتادین براساس وضعیت تأهل    111
4- جدول شماره (4-4) توزیع فراوانی گروه نمونه معتادین و غیرمعتادین بر اساس شغل     112
5- جدول شماره (5-4) توزیع فراوانی گروه نمونه معتادین و غیرمعتادین براساس سطح تحصیلات    112
6- جدول شماره (6-4) نتایج آزمون t مستقل مقایسه مولفه های عوامل زیستی گرایش به اعتیاد در بین افراد معتاد و غیرمعتاد    113
7- جدول شماره (7-4) نتایج آزمون t تفاوت میانگین گروه معتادین و غیرمعتادین در مولفه های عوامل زیستی گرایش به سوء مصرف مواد    114
8- جدول شماره (8-4) نتایج آزمون t تفاوت میانگین مولفه های عوامل زیستی موثر بر گرایش به سوء مصرف مواد در گروه معتادین براساس سن     115
9- جدول شماره (9-4) نتایج آزمون تعقیبی LSD اختلاف میانگین بین عوامل زیستی براساس سن معتادین     116
10- جدول شماره (10-4) نتایج آزمون t تفاوت میانگین مولفه های عوامل زیستی موثر بر گرایش به سوء مصرف مواد در گروه معتادین براساس میزان تحصیلات    117
11- جدول شماره (11-4) نتایج آزمون تعقیبی LSD اختلاف میانگین بین عوامل زیستی براساس سطح تحصیلات    117
12- جدول شماره (12-4) نتایج آزمون t تفاوت میانگین مولفه های عوامل زیستی موثر بر گرایش به سوء مصرف مواد در گروه معتادین بر اساس     118
13- جدول شماره (13-4) نتایج آزمون تعقیبی CSD اختلاف میانگین بین عوامل زیستی براساس شغل     119
14- جدول شماره (14-4) نتایج آزمون f تفاوت میانگین گروه معتادین مجرد و متأهل در مولفه های عوامل زیستی موثر بر گرایش به سوء مصرف مواد     119

 
چکیده پژوهش
پژوهش حاضر به بررسی عوامل زیستی مؤثر در بروز سوء مصرف مواد پرداخته است. به همین منظور در کنار سؤال اصلی مبنی بر «مقایسه تأثیر عوامل زیستی مؤثر در بروز رفتار سوء مصرف مواد در بین افراد معتاد و غیرمعتاد»، یک سؤال دیگر با توجه به متغیرهای سن، سطح تحصیلات، شغل، وضعیت تأهل در افراد معتاد تهیه و مورد بررسی قرار گرفت.
روش پژوهش توصیفی از نوع علمی، مقایسه‌ای وجامعه آماری شامل کلیه افراد معتاد مستقر در زندان مرکزی اصفهان در سال 1387 و همچنین دانشجویان به عنوان گروه شاهد بوده است. نمونه پژوهش شامل 60 نفر از معتادین و 60 نفر از افراد عادی بوده که گروه معتادین به روش نمونه‌گیری تصادفی ساده انتخاب شده و گروه غیرمعتاد به وسیله روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای انتخاب شده است. ابزار اندازه‌گیری پرسش‌نامه 60 سؤالی‌ گری و ویلسون بوده است که از روایی و پایایی مناسبی در تحقیقات قبلی برخوردار بوده است. داده‌ها با استفاده از روش‌های آزمون T و آزمون F مورد بررسی قرار گرفت که عمده‌ترین نتایج آن به شرح زیر می‌باشد:
- تفاوت معناداری بین عوامل زیستی گرایش به سوءمصرف مواد در افراد معتاد و غیرمعتاد وجود دارد.
- بین عوامل مؤثر بر سوءمصرف مواد مخدر در افراد معتاد و غیرمعتاد بر اساس متغیرهای سن، سطح تحصیلات، شغل، وضعیت تأهل تفاوت معناداری وجود داشت.
 

مقدمه
در این تحقیق برآنیم که سوءمصرف  مواد را از دریچه دیگر عوامل که کمتر مورد توجه قرار گرفته، مورد بررسی قرار دهم. در این تحقیق بررسی می‌کنیم که به غیر از عوامل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... عامل دیگری به نام عامل زیستی نیز در سوء مصرف مواد نقش دارد. این تحقیق نشان می‌دهد که احتمالاً یک بخش ژنتیکی و ارثی برای سوء استفاده از مواد مخدر و سوءمصرف مواد وجود دارد و ابزاری هم در تشخیص ژن‌های ویژه‌ای که اعمال سلول‌های گوناگون و بیوشیمیایی را کنترل می‌کنند. (آی لیشنر ، آلن، 1997) همچنین در این تحقیق به مطالعه و بررسی دوقلوها و فرزندخوانده‌ها پرداخته، این مطالعات نشان می‌دهد که آیا استعداد و آمادگی داشتن خانواده به یک بی‌نظمی و اختلال تأثیری در درگیرشدن به آن بی‌نظمی و اختلال را خواهد داشت یا خیر. همچنان که میزان شرب الکل در دوقلوهای همسان 54% و در دوقلوهای غیرهمسان 28% بوده است (کلونینگر ، 1988). تنها عامل اجتماعی و ... منجر به سوء مصرف مواد نمی‌شود بلکه عامل زیستی هم در این میان سهم بسزایی دارد درک این نکته که سوءمصرف مواد پیامد یک تغییرات اساسی در عملکرد پیشانی مغز است. بدین معنا است که یک هدف اصلی درمان باید در برعکس کردن و یا جبران نمودن آن تغییرات در مغز مؤثر باشد. این مورد را می‌توان از طریق مداوا یا درمان‌های رفتاری انجام داد و درمان‌های رفتاری عملکرد مغز را در اختلالات روانی دیگر تغییر می‌دهند. اما باید خاطرنشان کرد که سوءمصرف مواد آنقدر‌ها هم ساده نیست. سوءمصرف مواد فقط یک بیماری مغزی نیست بلکه یک بیماری مغزی است که محیط‌های اجتماعی در آن دخالت دارند (آی لیشنر، آلن، 1977). پدیده اعتیاد در جهان امروز به صورت یک معضل خانمانسوز باعث از هم پاشیده‌شدن بسیاری از خانواده‌ها، به انحراف کشیده‌شدن نوجوانان و جوانان، شیوع و گسترش بیماری‌ها و ضررهای فراوان اقتصادی و مرگ و میر گردیده است. در واقع اعتیاد به عنوان یک مشکل همه‌جانه دامنگیر اجتماع انسانی است. اعتیاد در لغت به معنی خود را به عادتی نکوهیده وقف کردن است. به عبارت دیگر، ابتلای اسارت‌آمیز به ماده مخدر که از نظر جسمی یا اجتماعی زیان‌آور شمرده می‌شود، اعتیاد نام دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/6/31
7:24 صبح

دانلود پروژه مقاله آشنایی با عناصر گوناگون آمیخته های تبلیغات wo

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله آشنایی با عناصر گوناگون آمیخته های تبلیغات word دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله آشنایی با عناصر گوناگون آمیخته های تبلیغات word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه دانلود پروژه مقاله آشنایی با عناصر گوناگون آمیخته های تبلیغات word

چکیده

مقدمه

آشنایی با عناصر گوناگون آمیخته های تبلیغات

فرآیند فروش شخصی

روش هایی که فروشندگان شخصی موفق پیشنهاد می کنند

خود را برای برتر بودن آماده سازید

به نحوه عملکرد سازمان خود توجه کنید

توانایی های رقابتی خود را شناسایی کنید

نه تنها شناخت محصول بلکه توانایی فروش خود را بهبود بخشید

افرادی را هدف قرار دهید که بهترین پیش بینی شما محسوب میشوند

پیشاپیش سوال هایی مناسب آماده کنید

کسانی که دربازار شما قرار دارند را شناسایی کنید

گنج را در حیاط خانه خود پیدا کنید

از توصیه ها و معرفی شده اند ، استقبال کنید

10 – شهرت خود را حفظ کنید

11- هویت محصول خود را گسترش دهید

12- قلعه ای مستحکم ساخته شده از روابط عالی ایجاد کنید

13- مثل یک خبر خوب به چشم مشتریان خود بیایید

14- زمان ونحوه ارائه پیشنهاد را به موقع تشخیص دهید

15- پیشبرد فروش

چکیده

تبلیغات ، بعد از ارتباطی استراتژی بازاریابی است . ارتباط عملی فراتر از ارائه اطلاعات   ( ارسال اطلاعات ) است . ارتباط موثر هنگامی برقرار میشود که شخص اطلاعات درستی دریافت و تحلیل کند . بنابراین ارتباط باید به عنوان فرآیندی که دارای عوامل متعدد است نگریسته شود

گام اول دربسط وگسترش یک استراتژی موثر بازاریابی ، تشخیص مخاطب هدف است . تشخیص وتحلیل مخاطب هدف عملی است چون مخاطب مورد نظر روی آمیخته ابزارهای تبلیغات زمان ارتباط ، پیام ارسالی و تعداد بیشماری از سایر عوامل دخیل در یک استراتژی تبلیغات تاثر میگذارد

شرکت های زیادی نیاز به بسط و ایجاد استراتژی های تبلیغات را مورد توجه قرار داده اند . پاسخی که مدیریت از مخاطبان هدف خود در بازار میگیرد ، تعیین کننده اهداف برنامه تبلیغات خواهد بود

سلسله مراتب مدل تاثیر در تعیین این که آیا اهداف باید به صورت پاسخ فروش یا پاسخ به ارتباط مطرح شوند ، ازارزش ویژه ای برخوردار است . یکی از جوانب توجه به اهداف تبلیغات بر این نکته مبتنی است که آیا استراتژی برای آگاه دادن ، تشویق و ترغیب و با یادآوری طرح ریزی شده است یا خیر ؟ مقدار بودجه در نظر گرفته شده برای تبلیغات از صنعتی تا صنعت دیگر و یا از مارک و محصولی خاص تا محصولی دیگر متفاوت است . عوامل ایجاد تفاوت در سطوح گوناگون بودجه عبارتند از : کانال ، تناوب ابداع محصول و تغییر شکل آن ، تعداد و وجود مشتریان ، پیچیدگی واحدهای تصمیم گیری ، درجه استاندارد بودن محصول یا خدمت ، مقدار آگاهی مصرف کنندگان از فواید کالا یا خدمت و تناوب زمان خرید

روش های گوناگونی برای تعیین بودجه تبلیغات مورد توجه قرار میگیرند . روش های معمول عبارتند از درصد فروش ، اهداف و وظایف و تساوی رقابتی


مقدمه

تبلیغات یکی از عناصر اصلی استراتژی بازاریابی یک شرکت محسوب میشود . فعالیت های مرتبط  Promotion نقشی کلیدی در برقراری ارتباط بین بازار هدف و استراتژی اتخاذ شده ایفاد می کنند . به همین دلیل ، برنامه های تبلیغاتی سازمان باید به گونه ای طراحی شوند که استراتژی رقابتی کلی سازمان را مورد حمایت قرار داده و به همین دلیل باید با تصمیمات مرتبط با قیمت گذاری نیز تعاملی پایدار ایجاد کند

Promotion واژه ای است که در طول زمان معانی گوناگونی به خود گرفته است . ریشه این کلمه در زبان لاتین به معنای حرکت به سمت جلو بوده ، اما در تعریفی دیگر اخیرا” بدین گونه معنا شده است : ” برنامه ای تحت کنترل و کامل از ارتباطی برقرار شده بین روش ها و ابزار که برای ارائه و معرفی یک شرکت و محصولاتش به مشتریان بالقوه در کنار یکدیگر قرارداده شده اند . ” تبلیغات جنبه وظیفه ای ارتباط در بازاریابی را به عهده دارد . حال آنکه ارتباط چیزی بیش از ارائه اطلاعات است . ارتباط زمانی موثر محسوب میشود که افراد ، پیام ارسالی را به خوبی درک کنند و پاسخی مناسب ابراز دارند

استراتژی تبلیغات از طریق آگهی ، تبلیغات و روابط عمومی ، فروش شخصی و پیشبرد فروش جنبه عملی به خود میگیرد

تبلیغات آگاهی دهنده ، مشوق و یادآوری کننده است . به کمک تبلیغات و ابزار تبلیغاتی است که برای مثال ، یک فروشگاه از ارائه تخفیف ویژه خبر میدهد و مکان ، زمان وسایر تسهیلات ارائه شده برای خرید ( مثل استفاده از کارت های اعتباری ) را به اطلاع مشتریان بالقوه خود میرساند . با کمک تبلیغات و ارتباطات مفید آن میتوان مشتریان بالقوه را به خرید کالا تشویق کرد و یا انگیزه لازم را در ایشان به وجود آورد . بنابراین ترغیب مشتریان وایجاد رفتار خرید درآنان یکی دیگر از اهداف اصلی تبلیغات است . تعریفی قدیمی از تبلیغات می گوید : تبلیغات ارتباطی ترغیب کننده است

همچنین ، به کمک تبلیغات میتوان مشتریان همیشگی را همواره در جریان وجود کالا قرار داد. حتی وفادارترین مشتریان نیز باید همیشه به خاطر داشته باشند که فلان کالا یا فروشگاه همیشه بهترین خدمت و یا استفاده را برایشان به همراه داشته است .برای پاره ای از    شرکت های بزرگ و موفق یادآوری به مشتریان دائمی در درجه اول اهمیت و جذب مشتریان جدید در درجه بعدی اهمیت قرار دارد

برای تبلیغات اکثر کالاها و خدمات به ابزارهای گوناگون نیاز داریم . آمیخته های تبلیغات ترکیبی است از روش های تبلیغات مورد استفاده در بازاریابی یک کالا یا یک خدمت

عوامل خاص تبلیغات از جمله آمیخته و تاکید بر روش ها به فاکتورهای متعددی بستگی دارد. فاکتورهای اصلی عبارتند از : به کارگیری استراتژی کشش یا رانش طبیعت ساختار توزیع ، مقدار نقدینگی در اختیار خصوصیات کالا یا خدمات ، مشخصات بازار هدف ومرحله عمرمحصول ( خدمت ) . مدیر باید مشخص کند که چه پیامی به مخاطب هدف منتقل خواهد شد . تصمیم گیری در مورد پیام ارسالی تا حد زیادی بستگی به این موضوع دارد که چه ترکیبی از جذابیت های فروش در ارائه کالا یا خدمت به کار گرفته خواهد شد . پیام ها باید از طریق آگهی ، به مخاصب هدف فرستاده شده و از این راه بسط و گسترش یابد. استفاده موثر از تبلیغات در بازاریابی خدمات از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، چراکه ارائه خدمات عملی غیر ملموس ( نامشهود ) است . با استفاده از آگهی و تبلیغات میتوان خدمات را برای مشتریان قابل لمس کرد . به علاوه ، فروشندگان خدمات از نقشی بسیار مهم در برقراری ارتباط برخوردارند ، چون مشتریان در درجه اول و تا حد زیادی به ارتباطات بین فردی در خرید خدمات تکیه و توجه می کنند . مسائل اخلاقی ، همکاران و همردیف ها مراکز خدماتی چون پزشکان ، دندانپزشکان و وکلا را در فعالیت های تبلیغاتی شان محدود    میکند

کمیسیون فدرال تجارت و سایر آژانس های قانونی گذاری با استفاده از فعالیت های بازاریابی ، مثل آگهی و تبلیغات ، مقداری از این موانع را مرتفع کرده ، در نتیجه درصورت بروز مشکلات ناشی از رقابت فشرده ، خدمات دهندگان بر فعالیت های تبلیغاتی خود تاکید بیشتری می کنند

در زمان آماده سازی تبلیغات برای بازارهای بین المللی ، مدیریت از یکی از سه گونه استراتژی گسترشی ، تعدیلی و یا اختراعی استفاده می کند . بعضی از شرکت ها با موفقیت زیاد رویکردی استاندارد را مستقر کرده اند . عده ای نیز براین باورند که هر بازار ملی با بازار دیگر تفاوت دارد و باید برای هر بازار خارجی ، فعالیت های تبلیغی مناسب را به انجام رساند . پاره ای از شرکت ها ، فعالیت تبلیغی پیش الگو ( پیش نمونه ) را در دفتر مرکزی ایجاد کرده و از شرکت های تابعه میخواهند که با توجه به بازار محلی ، فعالیتی مشابه و در عین حال خلاق را در پیش بگیرند

آشنایی با عناصر گوناگون آمیخته های تبلیغات

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/6/31
7:24 صبح

دانلود پروژه تحقیق در مورد تایرهای SBR word

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه تحقیق در مورد تایرهای SBR word دارای 30 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه تحقیق در مورد تایرهای SBR word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه تحقیق در مورد تایرهای SBR word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه تحقیق در مورد تایرهای SBR word :

مواد تشکیل دهنده تایرهای SBR
در ساختمان تایر از مواد شیمیایی، طبیعی و معدنی مختلفی استفاده می شود که هر یک در عملکرد تایر و نیز در جریلن تولید آن نقش خاصی را ایفا می کنند.
اصلی ترین مواد تشکیل دهنده تایر به شرح زیر است:
کائوچو

از نظر تهیه و فراوری ، کائوچو ها را به سه دسته تقسیم می کنند:
– کائوچوی طبیعی Natural Rubber
– کائوچوی مصنوعی Synthetic Rubber
– کائوچوی بازیافتی Reclaim Rubber

کائوچوی طبیعی از شیره درخت مخصوصی که در مناطق استوایی و کشورهایی نظیر مالزی و تایلند می روید، به دست می آید.
از معروفترین نام های تجاری کائوچوی طبیعی میتوان به کائوچوی استاندارد مالزی یا SMR(Standard Malaysian Rubber) اشاره کرد.
کائوچوی مصنوعی نیز از مشتقات نفتی و محصول کارخانجات پتروشیمی است. از انواع کائوچوی مصنوعی میتوان بوتادین رابر (BR) و استایرن رابر(SBR) را نام برد.
هر یک از اجزاء مختلف تایر SBR شامل نسبت های مختلفی از کائوچوی طبیعی و مصنوعی هستند که این نسبت به خصوصیات فیزیکی مورد نیاز بستگی دارد. بعنوان مثال کائوچوی طبیعی دارای مقاومت حرارتی بالا و چسبندگی عالی است و به این دلیل در اجزاء درونی تر تایر SBR مثل لایه ها بیشتر کاربرد دارد.
دوده

اضافه کردن دوده به کائوچو باعث افزایش مقاومت سایشی تایر SBR شده، خواص مکانیکی آن را بهبود می بخشد. ساختار کائوچو به گونه ای است که در بین مولوکولهای آن فضاهای خالی وجود دارد ودوده در این فضا ها قرار می گیرد، گاهی اوقات علاوه بر دوده از پرکننده های غیر دوده ای نظیر کربنات کلسیم یا کائولین استفاده می شود.
نخ

بئنه اصلی تایر SBR شامل لایه های نخی پوششش داده شده با آمیزه ( خمیر) لاستیکی می باشد.
جنس نخها نایلون، ریون یا پلی استر است. به مجموعه لایه های نخی به کار رفته در تایر SBR، منجید یا کارکاس گفته می شود. وظیفه لایه های نخی تحمل فشار باد از داخل تایر SBR و بار وارد شده به تایر SBR از خارج می باشد.

سیم
به منظور ایجاد استحکام کافی در بخشی از تایر SBR که روی رینگ قرار می گیرد وطوقه (بید) نام دارد، از سیم های فولادی استفاده می شود. این سیم ها ضمن اینکه دارای پوشش مسی یا برنزی هستند توسط آمیزه لاستیکی نیز پوشش داده شده ، پس از چند دور تابیده شدن، با مقطعی به شکل مربع یا ذوزنقه مجموعه ی سیم های طوقه را تشکیل می دهند.
همچنین در کمربند تایر SBR های رادیال سیمی سواری و در لایه های تایر SBRهای باری تمام سیمی از سیم های فولادی با قطر و ضخامت مشخص استفاده می شود.
محافظت کننده ها

اکسیژن و ازون موجود در هوا می توانند باعث تخریب و فرسایش اجزاء تایر SBR شوند.
برای مقابله با اثرات مضر این عوامل از مواد شیمیایی خاصی نظیر اکسیدانت ها، موم ها و ضد ازونانت ها در آمیزه لاستیکی استفاده می شود.
سایر عوامل شیمیایی

به منظور تولید و فراوری بهتر و آسانتر آمیزه لاستیکی در چرخه و مراحل مختلف فرایند تولید از مواد دیگری نظیر انواع روغن ، شتابدهنده ها ، گوگرد ( بعنوان عامل پخت) و ; استفاده می گردد.

توجه : میزان استفاده از هر یک از اجزاء فوق به نوع و ساختار تایر SBR، شرایط حرکتی جاده، شرایط آب و هوایی و عامل مختلف دیگری بستگی دارد. بعنوان مثال درصد وزنی هر یک از مواد تشکیل دهنده تایر SBR رادیال سواری بشرح زیر می باشد :
کائوچوی طبیعی و مصنوعی;;;;46-42 %
نخ ;;;;;;;;;;;;;;;5-3 %
دوده ;;;;;;;;;;;;;;26-22 %
سیم ;;;;;;;;;;;;;;.15-11 %
سایر مواد شیمیایی ;;;;;;;;15-12 %
انواع ساختار تایر SBR
به طور کلی تایر SBR ها به لحاظ نوع ساختار به دو گروه اصلی تقسیم می شوند :

1- بایاس

2- رادیال
1- تایر SBR های بایاس : در این دسته از تایر SBR ها امتداد نخ های لایه مرکزی تایر SBR زاویه مورب می سازد و قرار گیری لایه ها روی یکدیگر بصورت ضربدری می باشد. جنس نخ لایه ها از نایلون است و در بدنه تایر SBR بجز در ناحیه طوقه ها از سیم های فولادی استفاده نمی شود.
2- تایر SBR های رادیال : در تایر SBR رادیال امتداد نخ ها ی لایه با خط مرکزی تایر SBR زاویه ای در حدود 90 درجه می سازد. و به عبارت دیگر امتداد نخ ها در جهت شعاعی قرار گرفته است. جنس نخ لایه ها عموما از ریون یا پلی استر است. در تایر SBR های رادیال به منظور ایجاد پایداری حرکتی از لایه هایی با عرض ناحیه آج و زاویه مورب نسبت به خط مرکزی تایر SBR با نام کمربند یا بلت استفاده می شود.

الیاف مصرفی در کمربند از جنس نخ یا سیم فولادی است.
در صورتی که کمربند نخی باشد تایر SBR را رادیال نخی و در صورتی که سیمی باشد تایر SBR را رادیال سیمی یا استیل بلت می نامند.
تایر SBR های رادیال بدلیل مزایای ویژه ای که نسبت به تایر SBR های بایاس دارند در سالهای اخیر به تدریج جایگزین نوع بایاس شده اند.
ویژگیهای مهم تایر SBR های رادیال عبارتند از :
– مصرف سوخت کم – شتاب گیری و ترمز گیری سریع و مطمئن
– پایداری حرکتی خوب – فرمان پذیری مناسب
– رانندگی راحت – مقاومت در مقابل پنچری
– دوام و طول عمر زیاد

رویه یا آج تایر SBR
این قسمت تایر SBR مستقیما با سطح جاده در تماس است و لذا می بایست ضمن داشتن حداکثر مقاومت ممکن در مقابل سایش به نحوی قابلیت چنگزنی به جاده و حداکثر کارایی در پیش بردن خودرو با کمترین انرژی ممکن را داشته باشد. تامین اتکای مناسب خودرو روی سطح جاده و اصطکاک با آن و همچنین فرمانگیری مناسب از دیگر خصوصیات مهم رویه ی تایر SBR است. بخشی از این خصوصیات از طریق ترکیب بهینه مواد تشکیل دهنده رویه و بخشی از طریق ساختار تایر SBR و بخش مهم دیگری به کمک گل تایر SBR تامین می گردد.
بدنه یا منجید تایر SBR

بدنه تایر SBR از لایه های متعددی تشکیل می گردد و استحکام آن نقش تعیین کننده ای در دوام و بقای تایر SBR دارد. بدنه تایر SBR ضمن داشتن مقاومت کافی برای تحمل فشار های ناشی از باد و بار می بایست از انعطاف لازم برای تحمل فشارهای ناشی از نوسان حاصل از حرکت تایر SBR روی جاده نیز برخوردار باشد.
میزان مقاومت بدنه تایر SBR برای تحمل بارگذاریهای مختلف با تعداد لایه های تشکیل دهنده آن مشخص می شود .هر چه تعداد لایه ها بیشتر باشد ویا نخهای آن ضخیم تر، تحمل بار تایر SBR بیشتر خواهد بود. برای محافظت بدنه در مقابل اثرات تخریبی عوامل جوی و برخورد با مانع، روی دیواره تایر SBR با لایه ای از لاستیک خاص و مقاومت پوشیده می شود که به آن دیواره می گویند.

طوقه یا بید تایر SBR
در داخل لبه های تایر SBR که بر روی رینگ مستقر می شود سیمهای حلقه ای شده ای قرار داده می شود. این حلقه ها از تعدادی سیم تک رشته ای فولادی با روکش مس یا برنز که دارای مقاومت کششی بالایی هستند ساخته می شوند.

نقش طوقه در تایر SBR، ایجاد ناحی ای سخت و عملا غیر قابل کشش در محل نشیمنگاه تایر SBR روی رینگ است تا تایر SBR به درستی و با ثبات کافی در شرایط مختلف حرکتا خودرو روی رینگ مستقر و ثابت باقی مانده فشار باد داخلی تایر SBR را نیز تحمل نماید.
در تایر SBR های رادیال تیوبلس (بدمن تیوب) دقت در اندازه این قسمت و تناسب دقیق آن با اندازه رینگ از خروج باد پیشگیری می کند. از سوی دیگر این موجب می شود که جا رفتن تایر SBR بر روی رینگ به سهولت تایر SBR های معمولی نبوده و نیازمند تمهیدات خاصی است .

PATTERN طرح آج یا نقش گل

برای افزایش کارایی رویه تایر SBR علاوه بر استفاده از مواد تشکیل دهنده خاص معمولا آن را با طرح های خاصی شیار دار و منقوش می سازند. این نقوش را کلا نقش گل یا پترن(Pattern) می نامند. طرح گل علاوه بر زیبا کردن ظاهر تایر SBR در کارکرد بهینه آن از نظر چنگ زنی بهتر، ترمز گیری مناسب تر، راندن آب سطح جاده به طرفین مسیر حرکت تایر SBR و همچنین خنک کردن تایر SBR بسیار موثر است.

با توجه به شرایط مختلف جاده ای و حرکتی هر گروه از گلهای تایر SBR برای کارکرد خاصی طراحی می شوند. مثلا تایر SBR هایی که برای کار در معادن و جاده های خاکی طراحی می شوند گل های مناسب خود را دارند. یا در تایر SBR های سنگین برخی گل ها برای چرخ های عقب و برخی برای چرخ های جلو مناسب ترند. لذا انتخاب درست گل مناسب با کارکرد مورد نظر می تواند کارایی ودوام بیشتر، فرمانگیری بهتر و صدای کمتر را به دنبال داشته باشد.

طرح نیم دنده (چرخ های عقب – LOG )
این طرح گل مخصوص محور عقب خودروهای کامیونی و وانتی ، مطابق شکل دارای شیارهای عرضی در سرتاسر محیط است.
طرح نیم دنده، راندن و پیش بردن خودرو را به خوبی انجام داده و قدرت چنگ زنی و ترمزگیری بسیار خوبی دارد ولی در سرعت های بالا صدای زیادی تولید کرده و در صورت استفاده در محور جلو موجب سفت شده فرمان و سایش پله ای تایر SBR می شود. لذا توصیه می شود از این طرح فقط در محور میانی و عقب استفاده شود.

طرح چهار خط ( گل جلو – RIB )
در اینجا منظور ار خط شیارهایی است که به طور محیطی در سرتاسر تایر SBR دیده می شوند .
تعداد این شیارها عموما 3 یا 4 شیار است ولی در بازار این طرح را چهار خطمی نامند. با توجه به فرمان پذیری مناسب و پایداری حرکتی خوب عموما از این طرح در محور جلو استفاده می شود. استفاده از این طرح در محور جلو به دلیل فرمان پذیری و پایداری حرکتی خوب و قدرت ترمز گیری مناسب توصیه می شود. به علت تفاوت عملکرد این طرح در انتقال قدرت موتور به جاده نسبت به طرح گل عقب استفاده از طرح گل جلو در محور های انتقال نیرو توصیه نمی شود.

طرح دو خط ( گل جلو – SR )
این طرح ترکیبی از نیم دنده و چهارخط است و دارای شیار محیطی در مرکز تایر SBR و شیارهای عرضی دور تا دور تایر SBR می باشد . از این طرح نیز به علت فرمانگیری خوب و ترمز گیری مناسب در محور جلوی خودروهای کامیونی و وانتی استفاده می شود.

طرح مرکب ( بلوک – BLOK )
این طرح عموما روی تایر SBR های رادیال و بخصوص رادیال سواری مورد استفاده قرار می گیرد، شرایط حرکتی و ابعاد خودروهای سواری به گونه ای است که در محور های جلو و عقب از طرح گل یکسانی استفاده می شود. طرح گل تایر SBR های خودروهای سواری بسیار متنوع و به گونه ایست که علاوه بر تامین خصوصیاتی نظیر مقاومت غلتشی کم ( مصرف سوخت کمتر) چنگ زنی و ترمز گیری خوب، قابلیت بیرون راندن آب در هنگام تماس با حاده ، فرمانگیری مناسب و حرکت نرم و راحت، باید از ظاهری زیبا نیز برخوردار باشد.

طرج جهت دار
این طرح که در تایر SBR های خودرو های سواری کاربرد دارد علاوه بر پایداری مناسب در هنگام حرکت در جاده های خیس ، در سرعت های بالا نیز دارای تحمل و ئوام بسیار خوبی است.

طرح جهت دار دارای شیار های جانبی در دو طرف خط مرکزی تایر SBR و در یک جهت می باشد، لذا هنگام نصب تایر SBR بر روی رینگ باید دقت نمود که جهت شیار ها با جهت حرکت رو به جلوی خودرو همسو و هماهنگ باشد. بر روی دیواره های تایر SBR جهت دار جهت صحیح نصب تایر SBR به شکلی شبیه فلش و عبارت Rotation مشخص شده است.

SBR جهت پشت چسبانی کفپوش‌های نساجی
در خلال جنگ جهانی دوم در آمریکا، جایگزینی برای لاستیک طبیعی ابداع و در مقیاس صنعت تولید شد. این ماده به‌جز دوام و ثبات سایشی در سایر موارد از لاستیک طبیعی ضعیف‌تر بود.
سمیت
چکیده مطالعات انجام شده در روسیه بیان‌گر آنست که افراد شاغل در صنعت موکت در معرض مجموعه‌ای از عوامل با منشأهای متفاوت هستند که مهمترین آنها ارتعاشات عمومی در محیط و بخارهای استایر SBRن است. استایر SBRن در فهرست بررسی اثر مواد سمی و در فهرست حق جامعه برای دانستن سازمان حفاظت محیط زیست گنجانده شده و مظنون به سرطان‌زا بودن است.

هنگامی‌که لاتکسِ رابرِ استایرن بوتادین یا لاتکسِ لاستیک طبیعی به پشت فرش اعمال می‌شود، باید کنترل فرآیند اعمال و پخت به خوبی انجام شود تا بقایای موادی که در سیستم پخت استفاده می‌شوند در محصول مشکل ایجاد ننمایند.
ویژگی‌های لاتکس کربوکسیل‌دار

اسید کربوکسیلی در فرآیند پلیمر شدن SBR باعث افزایش پایداری لاتکس و ایجاد گروه‌های واکنش‌پذیر در لاتکس می‌شود. این افزودنی جایگزین افزودن انواع مواد شبکه‌ساز به آن می‌گردد. پایداری شیمیائی و مکانیکی لاتکس کربوکسیل‌دار بسیار بهتر از دو نوع گرم و سرد است.
فیلم حاصل از لاتکس کربوکسیل‌دار ازدیاد طول کمتر و مدول بالاتری نسبت به فیلم لاتکس نوع گرم و میا لاتکس سرد دارد. این‌ها موادی با قابلیت شبکه‌ای شدن خودکار هستند و از این جهت فرمول‌بندی آنها ساده است.

از لاتکس کربوکسیل‌دار غالباً در آهار پشت فرش و موکت استفاده می‌شود. هم‌چنان‌که در قسمت بعد خواهد آمد اضافه نمودن پر کننده به آن مشکلات کمتری دارد و نیاز به سیستم پخت گوگرد در فرمول‌بندی ندارد. از نظر ساختاری، لاتکس کربوکسیل‌دار خودبه‌خود شبکه‌ای شونده است.
فرمول‌بندی اس‌بی‌آر

هر فرمول‌بندی با ویژگی‌های کلوئیدی ویژه خود نمی‌تواند جوابگوی مصارف مختلف باشد. از این‌رو توجه به چگونگی فرمول‌بندی مناسب با کاربرد مورد نظر الزامی است. رئولوژی و درصد مواد جامد باقیمانده، به مقدار مناسب و یکسان به‌طور معمول در فرمول‌بندی پشت چسبانی لحاظ می‌شود تا مقدار نفوذ و میزان مصرف لاتکس به خوبی قابل کنترل و معین باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

<   <<   36   37   38   39   40   >>   >