سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/6/30
12:3 عصر

دانلود پروژه مقاله تاریخچه مختصر از منبر word

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله تاریخچه مختصر از منبر word دارای 101 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله تاریخچه مختصر از منبر word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله تاریخچه مختصر از منبر word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله تاریخچه مختصر از منبر word :

مسجد همواره مهمترین مرکز فرهنگی قابل اعتماد مردم محسوب می شده و در زندگی و حیات اجتماعی یک ملت نقش موثری ایفا کرده است و بدون شک شناخت کارکردهای مساجد و احیای آنها نیازمند پژوهش و برنامه ریزی جدید و متناسب با نیاز جامعه است .
برخلاف مسیحیت در اسلام ، مذهب و سیاست از هم تفکیک پذیر نیستند. یک فرد هم فرمانروا و هم اداره کننده هر دو حوزه بود و مسجد هم کانون سیاست و هم کانون مذهب به شمار می رفت ، اهمیت و اعتبار مسجد برای حکومت در منبر تجسم می یافت .
خطبه از فراز منبر که کرسی بلندی است ایراد می شد. نقل است که پیامبر (ص ) بارها در حالی که جماعت مسلمین را مخاطب ساخته بود و به آنها آموزش می داد، از مکان های بلند سخن گفته است . رفته رفته منبر تبدیل به نوعی تخت شد که به وسیله افراد حکومتی به مناسبتهای رسمی به کار گرفته می شد. در مراسم بیعت ، خلیفه به منبر می نشست ، سوگند رسمی یاد می کرد و خطبه یی می خواند. منبر در عین حال برای دفاع از سیاست های خا ، تهییج
احساسات عام یا انتشار تبلیغات مستقیم به کار می رفت .
در همین حال رسم تشنیع دشمن فرمانروا و یارانش از بالای منبر اشاعه یافت این کار از سوی طرفداران اموی ها باب شد به دنبال این سنت ، دعا در حق فرمانروا ظهور کرد که خطبه جمعه به نام او خوانده می شد. بعدها این رسم به اظهار وفاداری نسبت به خلیفه تبدیل شد که پس از نام او نام حاکم محلی ذکر می شد.
مطابق دایره " & chr)39( & "المعارف مختصر اسلام ، مسجد بطور عام و منبر بخصوص ، محلی بود که اعلانهای رسمی داده می شد. حتی بعد از عصر پیامبر (ص )، ولید مرگ دو حاکم برجسته را از منبر به اطلاع رساند. نتایج جنگ ها در خطبه ها به آگاهی می رسید. در دوران فاطمیان و عباسیان نیز اعلان ها، فرمان ها، احکام مالیاتی به وسیله فرمانروا در مسجد اصلی اعلان می شد، احکام عزل و نصب صاحب منصبان عالیرتبه نیز از بالای منبر خوانده می شد مردم بسیاری برای شنیدن اعلام رسمی گرد می آمدند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/6/30
12:3 عصر

دانلود پروژه تحقیق آزمون موج تخریب شده در سیستم های آرایش یافته

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه تحقیق آزمون موج تخریب شده در سیستم های آرایش یافته با توجه به سرعت انتقال 10GE word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه تحقیق آزمون موج تخریب شده در سیستم های آرایش یافته با توجه به سرعت انتقال 10GE word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه تحقیق آزمون موج تخریب شده در سیستم های آرایش یافته با توجه به سرعت انتقال 10GE word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه تحقیق آزمون موج تخریب شده در سیستم های آرایش یافته با توجه به سرعت انتقال 10GE word :

Degraded Signal testing
Speede 10DG Deployment

آزمون موج تخریب شده در سیستم های آرایش یافته با توجه به سرعت انتقال 10GE

Introduction
مقدمه
در پروسه های سیستم های ارتباطی 2 فلسفه در ارتباط با نحوه آزمون سیتسم ها وجود دارد که این دو فلسفه عبارتند از:
- روش کمان گرا، perfection که در آن روش به سیستم تحت آزمایش
Derice unden test (DUT) سیگنال هایی اعمال می گردد که منبع تولید آن سیگنالها ، پیام هایی با کارآیی بالاتر از حد نیاز Dut را تولید می نماید.
- روش «بدترین حالت ممکن worst case» که در این روش به Dut سیگنالهایی اعمال می شد که همانند سیگنالهای معمولی موجود در سیستم می باشد.
به طور مرسوم صنایع مخابراتی از روش کمال گرا و تجهیزات ارتباطی (Communication) از روش بدترین حالت ممکن استفاده می نماید. استاندارد جدید IEEE 8023ae (که در آن سیگنال آزمون بطور عمدی به طور کامل تخریب می گردد) مشخص می سازد که برخی از تجهیزات 10GE که در شبکه نصب می‏گردند باید برای اولین بار به روش بدترین حالت ممکن مورد آزمایش قرار گیرد. هدف ارائه این مقاله بررسی و مقایسه این دو روش و فلسفه آزمون و همچنین بررسی اثر آنها از زمان نصب و ارائه سیستم به بازار هزینه ها و امکان سازگاری با سایر روشهای نهاد و تجهیزات بوده است.
Perleetion testing Approach
روش آزمون کمال گرا
این روش در حقیقت برای نوعی روش آزمون و خطا می باشد که در آن روش تجهیزات اساساً در شرایط ایده آل و باور در نظر گرفتن حدود کارآیی اولیه در شرایط واقعی مورد بررسی قرار می گیرند.
در این روش چنانچه تجهیزات از همان ابتدا کار توانایی عملکرد صحیح را در محیط داشته باشند (یعنی حدود کارآیی اولیه قابل دسترسی نباشد). تجهیزات فوق به تولید کننده بازگردانده شده و مجدداً مورد بررسی قرار گرفته و یا تجهیزاتی، کارآیی بالاتر جایگیری این تجهیزات می گردد تا از این طریق کارآیی کامل و مطلوب حاصل گردد
.
.
.
نتیجه گیری
از روش کمال گرا محدوده های کاری سیستم تا حد ممکن افزایش پیدا می کند از محدوده های طبیعی عملکرد دستگاه فراتر می رود. این محدوده های به هنگام تولید تکنولوژی های جدید سبب تأخیر در تولید و همه گیر شدن سیستم ها می‏گردد. در این پروسه چرخه های رفت و برگشت در رسید ن به هدفهایی محدنده های کاری تأخیرهایی را در زمینه تولید و نصب به همراه دارد. کمپانیها در حال حاضر با استفاده از روش آزمون بدترین حالت ممکن از مقیاس بازرگانی کمال گرا را بهبود می بخشند اما این محدوده‏ها در مقیاس با روش کمال گرا باز هم از حد بسیار پایین تر برخوردار می باشد. روش آزمون سیگنال تخریب شده در ا ستاندارد IEEE802 802.3ae سبب بهبود عملکرد شرایط کاری لایه یکم گشته و در ضمن با کاهش چرخه های آزمون و خطا هزینه ها را کاهش داده و در زمان نیز صرفه جویی می کند. امروزه تولید کنندگان و طراحان می کوشند هر چه سریعتر سیستم های 10GE را جایگزین سیستم های قدیمی تر شبکه محدوده و با حداکثر سرعت تجهیزات فوق را نصب نمایند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/6/30
12:3 عصر

دانلود پروژه مقاله بررسی جایگاه اجتماعیدر اقتصادی گردشگران در ش

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله بررسی جایگاه اجتماعیدر اقتصادی گردشگران در شهر مشهد word دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله بررسی جایگاه اجتماعیدر اقتصادی گردشگران در شهر مشهد word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله بررسی جایگاه اجتماعیدر اقتصادی گردشگران در شهر مشهد word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله بررسی جایگاه اجتماعیدر اقتصادی گردشگران در شهر مشهد word :

مقدمه
در این بخش برخی مطالعات انجام گرفته در رابطه با گردشگری و بررسی جایگاه اقتصادی- اجتماعی گروههای مختلف جامعه در داخل کشور مورد مطالعه قرار گرفته است.

2-2- مطالعات داخلی

در این قسمت در دو بخش ابتدا به بررسی مطالعات انجام شده در داخل کشور در زمینه های وضعیت صنعت گردشگری در ایران، مشکلات ،جاذبه ها و راههای تقویت آن در مناطق مختلف و همچنین به بررسی عوامل موثر بر تقاضای سفر پرداخته شده است .در بخش دوم آن نیز وضعیت اقتصادی و اجتماعی گروهای مختلف جامعه مورد بررسی قرار گرفته است.

2-2-1- گردشگری
مؤمنی و صرافی (1387)، در مطالعه ای به بررسی ساختار و کارکرد گردشگری مذهبی-فرهنگی کلان شهر مشهد و ضرورت مدیریت یکپارچه برای کاهش اثرات سوء آن در راستای پایداری شهر و منطقه پرداخته اند. پژوهش از نظر روش شناختی بر مبنای نظریه سیستمی و کارکرد شناسی بوده است. روش جمع آوری اطلاعات بر مبنای کتابخانه ای – اسنادی و نیز

میدانی(پرسشنامه،مصاحبه و..) بوده و جهت تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار spss و برای تحلیل مکانی از نرم افزار ARC GIS استفاده شده است. در این راستا تحلیل بیانگر آن بوده است که شهر مشهد افزون بر بهره مندی از اثرات مثبت اقتصادی، اجتماعی – فرهنگی، گردشگری مذهبی- فرهنگی گرفتار ناپایداری های مختلف زیست محیطی، اجتماعی، فرهنگی از جمله اسکان غیر رسمی شده است. در آخر پیشنهاد به تشکیل نهادی فرادست متشکل از کنشگران فوق شده است تا برای برقراری ارتباط سازمند اجزا و کارکردهای گردشگری مذهبی– فرهنگی به نفع تقویت و کارایی بیشتر در راستای توسعه پایدار شهر و منطقه ای که جدا از کارکرد گردشگری نیست فعالیت شود.

شجاعی و نوری (1386)، در تحقیقی به بررسی سیاست های دولت و دستگاه های مرتبط درخصوص صنعت گردشگری در برنامه سوم توسعه اقتصادی- فرهنگی با هدف ارائه الگویی کارآمد که به توسعه پایدار صنعت گردشگری کشور بینجامد، پرداخته اند. روش جمع آوری اطلاعات در این تحقیق بر مبنای روش کتابخانه ای –اسنادی، پیمایشی و میدانی(مصاحبه، پرسشنامه و;)بوده است، که با استفاده از تکنیک های دلفی و فن تحلیل محتوا و آزمون کای دو و ضریب آزمون کاهن

تجزیه و تحلیل شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که سیاست های گردشگری در هریک از برنامه های 5 ساله از جمله برنامه های سوم توسعه از خلأ الگوی سیاست گذاری معین و به خصوص فقدان توجه به شاخص های بنیادین سیاست گذاری همچون تمرکز و انسجام در اهداف، دیدگاه نظامند و یک پارچه در میان سیاست گزاران، میزان عمل پذیری سیاست ها و نظام پاسخ گویی و ارزیابی عملکرد موثر برخوردار بوده است.

حبیبی و عباسی نژاد (1384)، در مطالعه ای به تصریح و برآورد تابع تقاضای گردشگری ایران با استفاده از داده های سری زمانی – مقطعی وهمچنین روشOLS پرداخته اند. در این تحقیق عوامل تعیین کننده گردشگری به سه دسته تقسیم شده است: عوامل برونزا، عوامل اجتماعی- روانشناختی و عوامل اقتصادی و همچنین بیشتر بر روی عوامل اقتصادی و تأ ثیر آن بر تقاضای گردشگری تأکید شده است ونتایج آن با استفاده از تجزیه و تحلیل تقاضای گردشگری ارائه گردیده است. با بررسی مدلهای برآورد شده تقاضای گردشگری در ایران، مشخص شد که بیشترین تأثیر بر تقاضای گردشگری را متغیرهای درآمد سرانه و قیمت های نسبی در طی دوره مورد بررسی داشته اند.
موسایی (1383)، در مطالعه ای به بررسی عوامل موثر بر تقاضای سفر به ایران و سهم هر یک از آنها پرداخته اند نتایج بدست آمده از اطلاعات تابع تقاضا و تحلیل مدل های برآورد شده نشان می دهدکه یک درصد افزایش در نسبت شاخص بهای کالاهای خدمات مصرفی در ایران به شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی جهانی، 25/0 تقاضای گردشگری به ایران را کاهش می دهد و یک درصد افزایش تولید ناخالص جهانی باعث می شود که 45/0 درصد تقاضای گردشگری به ایران افزایش یابد و بالاخره میزان تقاضای سفر و به تبع آن درآمد ارزی حاصل از آن در دوره مورد بررسی شدیدا” تحت تاثیر مسائل امنیتی و تحولات داخلی بوده است.

بهمنی (1384)، در مطالعه ای به بررسی مشکلات خصوصی‌سازی صنعت توریسم در ایران پرداخته و به پتانسیل های ایرا ن در جذب توریسم اشاره کرده است ، نتایج این تحقیق نشان داده است که امتیازات فرهنگی و تاریخی و همچنین موقعیت خاص جغرافیایی در منطقه می‌تواند جهانگردان مشتاق را از سراسر جهان به سوی خود جذب نماید و با کسب درآمد ارزی کشور را از اتکا به درآمد تک محصولی نفت رهائی دهد با مطالعه صنعت توریسم در کشورهای مختلف مشاهده می‌گردد که بخش دولتی و خصوصی هر دو در کنار همدیگر در صنعت توریسم فعالیت می‌کند و مشارکت بخش خصوصی در صنعت توریسم بسیار چشم‌گیر است ولی در کظور ما بخش خصوصی مشارکت چندانی در صنعت توریسم ندارد.

مکیان و نادر بنی (1382)، در مطالعه ای به بررسی وضعیت گردشگری خارجی و همچنین جاذبه ها و مشکلات گردشگری از دیدگاه گردشگران خارجی در شهرستان یزد پرداخته اند. اطلاعات مورد استفاده در این تحقیق از طریق مطالعات میدانی و با استفاده از پرسش نامه جمع آوری شده است. نتایج ابن تحقیق نشان داده است که گردشگران خارجی به جنبه های فرهنگی – گردشگری تأکید بیشتری دارند. احداث هتلهای مناسب، تبلیغات کافی از طریق شبکه های بین المللی سیمای جمهوری اسلامی ایران، حفظ و مرمت مکانهای تاریخی به عنوان یک سیاست دائمی، آموزش واعزام راهنمای کافی و مطلع از تاریخچه مکان های تاریخی، ایجاد و گسترش تبلیغ برخی از رشته های ورزشی مخصوص نواحی بیابانی و کویری برای جذب بیشتر گردشگران و همچنین حذف مقررات دست و پاگیر برای تهیه ویزا از پیشنهادات این مقاله برای جذب بیشتر گردشگران خارجی بوده است.

جمشیدی (1382)، در مطالعه ای به بررسی و تعیین عوامل مؤثر بر تقاضای گردشگری داخلی در استان همدان پرداخته است. نمونه مورد مطالعه بصورت نمونه گیری تصادفی طبقه بندی شده انتخاب شده و اطلاعات از طریق مصاحبه شفاهی با سرپرست خانوار و تکمیل پرسشنامه جمع آوری گردیده است. برای تخمین تابع تقاضای گردشگری از مدل سیستم تقاضای تقریبا ایده آل که به شکل مدل رگرسیون است استفاده شده است. رگرسیونهای مجزا برای تخمین تقاضا برای پنج کالای غذا، مسکن ،ایاب و ذهاب، بلیط بازدید، سوغات و نیز برای مسافرت به همدان و سایر استانها در سال جاری محاسبه گردیده است.

نظام الدین (1382)، در مقاله ای به بررسی مشکلات وجاذبه های گردشگری در ایران پرداخته است اطلاعات این مطالعه که به روش پیمایشی جمع آوری شده نشان داده است که گردشگری نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورها ایفا می کند و توسعه گردشگری یکی از کم هزینه ترین روشهای ایجاد اشتغال به شمار می‌رود. ایجاد وفاق ملی، تقویت روحیه و رشد و شکوفایی استعدادها را نیز می توان از آثار اجتماعی آن برشمرده است. این تحقیق جاذبه‌ها و مشکلات گردشگری در ایران را از دیدگاه گردشگران داخلی و خارجی بررسی کرده است. نتایج تحقیق نشان می‌دهد که ایران دارای جاذبه‌های گردشگری بسیار مناسب است ولی امکانات پشتیبانی مانند وضعیت سرویسهای بین راهی، کیفیت جاده‌ها و تسهیلات رفاهی برای جوانان گردشگر- در حد مطلوب نبوده است. این پژوهش در پایان به ارائه راههایی جهت تقویت گردشگری در ایران پرداخته است.

عبدی (1382)، در مطالعه ای به پیش بینی تقاضای توریسم خارجی با استفاده از شبکه های عصبی و رگرسیون فازی پرداخته است، هدف از این تحقیق ارایه روش هایی نو همچون مدل شبکه های عصبی مصنوعی و رگرسیون فازی برای پیش بینی تقاضای توریسم خارجی ایران و مقایسه این روش ها با مدل سری زمانی خود رگرسیون میانگین متحرک انباشته و در نهایت انتخاب روش

بهتر و ارایه آن به برنامه ریزان و تصمیم گیران این بخش بوده است. برای این منظور از تعداد توریست وارده به ایران طی دوره 1380-1338 استفاده گردیده است و مدل تقاضای توریسم خارجی با استفاده از سه روش فوق برآورد گردیده است.

در رابطه با روش خود رگرسیون میانگین متحرک انباشته مشخص گردیده است که تقاضای توریسم خارجی ایران از یک فرایند خودرگرسیونی پیروی می کند لذا این مدل به صورت ‏‎ARIMA‎‏ بدست آمده است. مدل رگرسیون فازی نیز در دو حالت با ضرایب متقارن و نامتقارن برآورد گردیده است. در رابطه با مدل شبکه عصبی ملاحظه گردیده که شبکه ای با معماری 1-6-4 یعنی چهار گره در لایه ورودی شش گره در لایه میانی و یک گره در لایه خروجی قادر است که تقاضای توریسم خارجی ایران را به خوبی پیش بینی نماید. نتایج نشان داده که مدل شبکه عصبی نسبت به دو مدل دیگر عملکرد بهتری را داشته است. همچنین رگرسیون فازی با ضرایب نامتقارن نسبت به رگرسیون فازی با ضرایب متقارن و روشی ‏‎ARIMA‎‏ دارای عملکرد بهتری در پیش بینی می باشد.

میر حسینی (1381)، در مقاله ای به بررسی تاثیر گردشگری بر اشتغال پرداخته است در این مطالعه جهانگردی به عنوان یک صنعت خدماتی که در آینده رشد عظیمی خواهد یافت ودر بردارنده منافع مختلف اقتصادی و اجتماعی در نظر گرفته شده است . با استفاده از مدلهای رگرسیونی پیش بینی شده است که تا سال 2010 میلادی حدود یک میلیارد نفر و در سال 2020 حدود 61 میلیارد نفر به سیاحت زمین می پردازند . در آمد حاصل از جهانگردی در سال 2010 میلادی حدود یک هزار میلیارد و درسال 2020 حدود 2 هزار میلیارد دلار خواهد بود. در پایان نتیجه گیری شده است که کشور ما توان بالقوه برای رشد در این نعمت را دارست و لذا با شناسایی راهکارهای مناسب می توان موجبات توسعه این صنعت را فراهم کرد و از مزایا و منافع آن از جمله کاهش بیکاری در کشور بهره برد .

حامد (1379)، در مقاله ای به شناسایی و بررسی دلایل عدم گسترش گردشگری درشهر کرمانشاه پرداخته است. در این مطالعه به اهمیت روزافزون صنعت جهانی گردشگری با دیدی جامعه شناسانه و شناسایی و بررسی دلایل عدم گسترش گردشگری در کرمانشاه پرداخته شده است. رویکرد جامعه شناختی این تحقیق، دیدگاه کنش متقابل نمادین بوده و روش اصلی آن پیمایشی و با استفاده از تکنیک پرسشنامه بوده که به صورت مجزا، در دو بخش گردشگری خارجی

و گردشگری داخلی به اجرا در آمده است و نتایج آن به شرح ذیل می باشد : در بخش گردشگری خارجی، بین تبلیغات سوء علیه ایران و تلقی منفی گردشگران از جامعه ایران، رابطه مثبت و معنی دار وجود دارد. در بخش گردشگری خارجی، بین رفتار نامطلوب نیروها و پرسنل مرتبط با گردشگری و تلقی منفی گردشگران از آنان، رابطه مثبت و معنی دار وجود دارد. این فرضیه، در بخش گردشگری

داخلی معنی دار نیست. در هر دو بخش گردشگری خارجی و داخلی، بین کمبود تبلیغات گردشگری و بی اطلاعی گردشگران از جاذبه های گردشگری، رابطه معنی داری وجود ندارد.کششهای قیمتی و هزینه ای تقاضا محاسبه نتایج نشان داده که کشش قیمتی تقاضای غذا، مسکن، ایاب و ذهاب، بلیط بازدید و سوغات به ترتیب برابر با 55/0-، 12/0-، 30/0-، 39/0- و 30/0- و برای مسافرت به همدان 29/0- و برای سایر استانها 78/0- است.

مکیان (1379)، به بررسی مشکلات جاذبه ها و راههای تقویت گردشگری در شهرستان یزد پرداخته است. این تحقیق جاذبه‌ها و مشکلات گردشگری در این شهر را از دیدگاه گردشگران داخلی و خارجی بررسی کرده است. نتایج تحقیق نشان داده که این شهرستان دارای جاذبه‌های گردشگری بسیار مناسب است ولی امکانات پشتیبانی مانند وضعیت سرویسهای بین راهی، کیفیت جاده‌ها و تسهیلات رفاهی برای جوانان گردشگر- در حد مطلوب نبوده است که این امر باعث کاهش تعداد گردشگر به این شهر شده است.
کهن (1377)، در مطالعه ای به بررسی تاثیر صنعت توریسم بر توسعه پایدار پرداخته است نتایج این تحقیق نشان می دهد که صنعت توریسم اکنون به عنوان صنعتی پویا با ویژگیهای توسعه مدارانه خود، بخش مهمی از فعالیتهای تولیدی را در دو جهان «پیشرفته» و «رو به رشد» به خود اختصاص داده است. همچنین نتایج حاصل از این تحقیق نشان داده که رشد این صنعت در هر کشور، نیاز به استراتژی مناسب و برنامه ریزی و مدیریت بالنده دارد. از سوی دیگر، در خلال 15 سال گذشته، ملاحظات زیست محیطی و شاخصهای توسعه پایدار، همانند سایر صنایع، بر این صنعت نیز مترتب شده است. در این مقاله ضمن شناخت ویژگیهای صنعت توریسم، چارچوب مدیریتی پویا برای رشد و توسعه این صنعت در بستر توسعه پایدار بررسی شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/6/30
12:3 عصر

دانلود پروژه تحقیق در مورد سبزی کاری word

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه تحقیق در مورد سبزی کاری word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه تحقیق در مورد سبزی کاری word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه تحقیق در مورد سبزی کاری word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه تحقیق در مورد سبزی کاری word :

سبزیکاری عمومی:

زندگی شهرنشینی و تراکم جمعیت در شهرهای پرجمعیت و بطور کلی زندگی آپارتمان نشینی عده‌ای از علاقه‌مندان به سبزیکاری را از این موهبت لذت بخش محروم نموده است. ولی هر کس در هر شرایطی می‌تواند با امکانات بسیار کم برای ایجاد یک محیط دوست داشتنی و پرتحرک پرورش هر نوع سبزی را در آپارتمان خود بدهد.

خوشبختانه بیشتر بذر سبزیحات در هر شرایطی پرورش می‌یابند جعبه‌های چوبی، سطلهای پلاستیکی ، گلدانهای بزرگ و کوچک ، انواع ظروف مایع ظرفشویی و بطریهای نوشابه خانواده برای این منظور مناسبند. موضوع مهم عمق گلدان و دفعات آبیاری به موقع و تنظیم برنامه کوددهی آنهاست برای مثال حداقل عمق گلدان برای کاهو ، تربچه و تمام سبزیجات ریشه‌ کوتاه 10 سانتیمتر می باشد جعبه هایی با عمق 15 سانتی متر برای کشت انواع کلم قمری ، هویج فرنگی و همچنین بذر سبزیجات به کار می رود . جعبه هایی با عمق 25 سانتیمتر برای پرورش گیاهان خانواده کلم و کلم بروکسل و مشابه آن است.

بطور کلی لازم است بذر سبزیجات را داخل جعبه قدری تنگتر از معمول کاشت و برای آنکه تمام فصل بتوان از یک نوع سبزی استفاده نمود بذر هر سبزی را به فاصله دو هفته در هر جعبه می‌کارند و از آنجائیکه سطح آپارتمان و یا ایوان و پشت بام برای اجرای این برنامه کافی نخواهد بود می‌توان ترتیبی داد که جعبه‌ها روی هم و به فاصله روی هم و به فاصله 20 سانتی متر از یکدیگر روی داربستهای فلزی یا چوبی قرار گیرند.

در مورد بوته‌هائی که گل و میوه می‌دهند مانند خیار ، کلم گل و کدو بادنجان بایستی با استفاده از روشهای مختلف اقدام به گرده افشانی مصنوعی نمود چون در محیط آزاد، زنبور و سایر حشرات این کار را انجام می‌دهند.

برای آنکه خاک گلدان تقویت شود 3 تا 4 کیلو آهک و یک و نیم تا دو کیلو سوپر فسفات به هر مترمکعب خاک گلدان مخلوط می‌کنند از آنجائیکه خاک گلدان احتیاج به تقویت مرتب دارد بایستی هر هفته گلدان را با یک کود شناخته شده تقویت نمود. سطح خاک گلدان بایستی همیشه یک رطوبت نسبی داشته باشد وهر روزه به آن سرکشی نمود.
چنانچه محل گلدان در پاسیو و یا راه پله و یا نمای ساختمان می‌باشد لازم است بطور مرتب به آن رسیدگی شود بطوریکه تا آخرین مرحله گل دادن و رسیدن میوه همیشه شاداب باشد. بوته‌هائی مانند گوجه فرنگی و فلفل و بادنجان برای این منظور بسیار مناسبند . گلدان سبزیجاتی مانند تربچه ، کاهو که رشد سریع دارند و پس از رسیدن آن را از ریشه در می‌آورند و در محل مناسبی قرار می‌دهند که مرئی و منظر نباشد.

 

چگونگی کاشت بذر :
بذر سبزیجات را بسته به بزرگی و کوچکی آن در عمق 6/. سانتیمتری تا 2/5 سانتیمتری خاک می کارند و مادام که ئانه سبز نشده بایستی خاک را مرطوب نگه داشت. معمولآ عمق کاشت 4-5 برابر طول بذر می باشد. تخم های ریز را کمتر زیر خاک می کارند مانند تخم هویج و جعفری و کاهو که روی آنها بیش از 2-3 میلیمتر خاک لازم ندارد. در صورتیکه تخم اسفناج و تربچه بیش از 1/5 یانتی متر خاک می دهند و تخم های درشت مانند نخود و لوبیا را باید 3 سانتی متر خاک داد. بعضی تخم ها را مانند هویج و اسفناج ، شلغم، لوبیا از همان وهله اول در محل اصلی می‌کارند و بعضی دیگر مانند گوجه فرنگی ، تره فرنگی برای آنکه بهتر رشد نموده و قوی بشوند محتاج نشاء کردن هستند بنابراین آنها را در خزانه کاشته و بعد در محل مورد نظر نشاء می‌کنند. مهمترین مرحله پرورش و کاشت و برداشت سبزیجات همین مرحله است.

جعفری:
گیاهی است علفی ، دوساله و معطر که ارتفاع آن تا 70 سانتیمتر می رسد . برگهای آن برنگ سبز تیره و دارای بریدگیهای لوزی یا مثلث شکل با تقسیمات رفعی است . گلهای جعفری کوچک برنگ مایل به سبز و بصورت چتر یم باشد میوه آن کوچک به درازای 2 میلیمتر و به قطر یک میلیمتر و دارای بوئی معطر است.
ترکیبات شیمیایی:
از برگ و تخم جعفری بوسیله تقطیر با بخار اسانسی گرفته می شود که بسیار معطر است و ر غذاها بکار می رود . اسانس برگ جعفری چون به مقدار بسیار کم بدست می آید گران است . اسانس تخم جعفری کمی بوی تلخ درد که زیاد مرغوب نیست . از 100 کیلوگرم تخم جعفری حدود 2 کیلوگرم اسانس بست می آید که از آن در صنعت عطر سازی و کنسروسازی استفاده بعمل میآید . ریشه جعفری معطر طعم آن تقریبا مانند برگ آن است .

در صد گرم برگ جعفری مواد زیر موجود است :
آب 85 گرم
پروتئین 3/5 گرم
مواد چرب 0/6 گرم
مواد نشاسته ای 7 گرم
کلسیم 200 میلی گرم

فسفر 65 میلی گرم
آهن 6/2 میلی گرم
سدیم 25 میلی گرم
پتاسیم 725 میلی گرم
ویتامین آ 8500 واحد بین المللی

ویتامین ب 1 0/12 میلی گرم
ویتامین ب 2 0/25 میلی گرم
ویتامین ب 3 1/2میلی گرم
ویتامین ث 170 میلی گرم

خواص داروئی:
.1خواص تخم جعفری تخم جعفری از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است .
ضد نفخ شکم است .
.2شریان ها و رگ ها راتمیز می کند .
.3ادرار آور و قاعده آرو است .
.4برای درمان تب نوبه بکارمی رود .
.5در قدیم الایم برای سقط جنین شیاف تخم جعفری را در داخل مهبل قرار می دادند.

خواص ریشه جعفری:
.1ریشه جعفری اشتها آور است .
.2ادرار آور و قاعده آرو است .

.3سنگ کلیه را دفع می کند .
.4برای درمان اسهال باید 20 گرم ریشه جعفری را در یک لیتر آب دم کرده و تنقیه کنید .
.5دم کرده ریشه جعفری برای درمان تنگی نفس بکار می رود.
.6برای درمان سرخک مفید است

خواص برگ و ساقه جعفری:
.1 برای رفع لکهها و جوشهای صورت دمکرده جعفری را روی پوست صورت بمالید.
.2برای روشن شدن رنگ پوست مقداری جعفری را در نیم لیتر آب به مدت 5 دقیقه بجوشانید و صبح و شب صورت خود را با آن بشوئید بعد از یک هفته پوست صورت شما روشن میشود.
.3دمکرده جعفری ضد تب است.
.4دمکرده برگ جعفری برای بواسیر و سنگ کلیه مفید است.
.5خوردن چای جعفری به هضم غذا کمک میکند.

.6بعد از خوردن سیر برای برطرف کردن بوی دهان جعفری بجوید.
.7جعفری نفس را خوشبو میکند.
.8برای درمان ضربخوردگی و خونمردگی له شده برگ و ساقه جعفری را روی عضو ضرب دیده بگذارید.

مضرات:
مضرات خاصی برای آن بیان نشده است
عوامل موثر بر تجمع نیترات در سبزیها :
به طور کلی قسمت عمده ای از نیترات مصرفی توسط انسان از سبزیهای مصرف شده در رژیم غذایی روزانه وارد بدن می شود. عوامل متعددی تجمع نیترات در گیاهان را تحت تاثیر قرار می دهند که کلاً در دو گروه عوامل محیطی و عوامل ژنتیکی قابل بررسی هستند.

به طور طبیعی در بین گیاهان از حیث استعداد تجمع نیترات تفاوت های ژنتیکی وجود دارد. این تفاوت بین خانواده های مختلف، جنس ها و گونه های مختلف گیاهی و حتی در ارقام مختلف یک گونه دیده می شود (قانون ردیف های مشابه) که این تفاوت ها با فصل و یا موقعیت جغرافیایی کاشت دستخوش تغییر نمی شود، اما در صورت بالا بودن میزان یون NO3 موجود در دسترس گیاه این تفاوت های ژنتیکی کاهش می یابد. به عبارتی مهم ترین عامل محیطی که تجمع نیترات را تحت تاثیر قرار می دهد، میزان نیترات در دسترس گیاه است.

اثر عوامل محیطی:
عوامل محیطی زیادی بر غلظت نیترات گیاه از طریق تاثیر برفعالیت آنزیم کاهش دهنده نیترات و همچنین جذب نیترات اثر می گذارند. عموماً نور کم، دمای خیلی زیاد و یا خیلی کم و تنشهای رطوبتی، منجر به تقلیل فعالیت آنزیم کاهش دهنده نیترات و افزایش تجمع نیترات می شوند. موقعی که گیاه در معرض شدت نورکم قرار گیرد، غلظت نیترات افزایش می یابد. محققین مختلف دریافتند که غلظت نیترات در ساعات مختلف روز در سبزی ها متفاوت است. از عوامل محیطی دیگر می توان به دما اشاره کرد که اگر همراه با شدت نور کم باشد، منجر

به تجمع نیترات می شود. تنش رطوبت نیز در تجمع نیترات موثر است، حالتهای زیادی از تجمع نیترات در علوفه و سمیت آنها برای دامها با بروز استرس خشکی وجود دارد.
چنین تجمعی از نیترات شاید در نتیجه تنش رطوبتی باشد که موجب کاهش فعالیت آنزیم کاهش دهنده نیترات و قبل از آن سوخت و ساز نوری می شود. قبل از این که جذب نیترات از خاک کاهش یابد، جذب و تحلیل نیترات تقلیل یافته، و نیترات تجمع می یابد.

اثر تنشهای محیطی در ایجاد بیماریهای فیزیولوژیکی سبزیهای گلخانه‌ای:
چکیده:
سبزیهای گلخانه‌ای از جمله محصولات مهم باغبانی هستند که نقش مهمی در تغذیه انسان ایفا می‌کنند و در صورت مساعد بودن عوامل جوی ، بستر مناسب و کنترل بیماریها و آفات محصول با کیفیت بالا تولید خواهند کرد. تنشهای محیطی مهمترین عوامل کاهش دهنده عملکرد و کیفیت محصولات کشاورزی به ویژه سبزیهای گلخانه‌ای هستند. این تنشها عبارتند از: خشکی، شوری ، گرما، سرما و;. سبزیهای گلخانه‌ای مانند خیار‌، گوجه فرنگی و فلفل به شدت تحت تاثیر تنشهای محیطی قرار می‌گیرند. تنش گرما باعث پژمردگی و سوختگی برگهای خیار‌، ریزش جوانه‌های‌گل و میوه و ظهور علائم آفتاب سوختگی در میوه‌های فلفل و گوجه فرنگی می‌گردد. تنش شوری سبب نکروزه شدن برگهای خیار و فلفل می‌شود‌. همچنین آلودگی هوا باعث ایجاد ناهنجاریهای فیزیولوژیکی در فلفل می‌شود. از جمله آلوده کننده های مهم پراکسی استیل نیترات است که در اثر آن برگهای گیاه فلفل برنزه و براق می‌گردند. دی اکسید گوگرد از جمله دیگر آلوده کننده‌ها است که سبب قهوه‌ای شدن برگهای
فلفل می‌شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/6/30
12:2 عصر

دانلود پروژه مقاله نقش اقتصاد مقاومتی در حفاظت از محیط زیست با

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله نقش اقتصاد مقاومتی در حفاظت از محیط زیست با تاکید بر توسعه پایدار word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله نقش اقتصاد مقاومتی در حفاظت از محیط زیست با تاکید بر توسعه پایدار word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله نقش اقتصاد مقاومتی در حفاظت از محیط زیست با تاکید بر توسعه پایدار word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله نقش اقتصاد مقاومتی در حفاظت از محیط زیست با تاکید بر توسعه پایدار word :

چکیده

یکی از وظائف مهم دولت حفاظت از محیط زیست طبیعی و ارتقاء جایگاه آن اسـت. ایـن مهـم در دو محـور صورت میپذیرد. محور اول استفاده بهینه از منابع پایان پذیر و تجدید شونده است که این منابع و منـافع آن را برای نسل های بعد هم حفظ میکند. محور دوم جلوگیری از تخریب و آلودگی منابع زیستمحیطـی اسـت. مفهوم توسعه پایدار زمانی مطرح شد که موضوعهای زیست محیطی در سرلوحه کار بحثهـای سیاسـی قـرار گرفت و بدین ترتیب به جای اینکه، این مفهوم به عنوان فشاری بر تغییرات محیطی عمل کنـد، بـه صـورت ابزاری برای حمایت از محیط زیست مطرح شد. با توجه بـه اینکـه بهبـود کیفیـت محـیط زیسـت و توسـعه اقتصادی، اهدافی بالقوه سازگار، هماهنگ یا مکمل یکدیگرند، توسعه پایدار برخـی تنشـهای ناشـی از بیـنش متضادی را که در رابطه با محدودیتهای رشد در دهه حاضر ظهور کرد را کاهش می دهد. اقتصاد مقاومتی در کنار مفهوم اقتصاد سبز به دنبال موازنه و تعادل بین فعالیتهای اقتصادی توسعه و اثرات زیست محیطی ناشی از فعالیت های مذکور بوده و در ارتباط با مفهوم اقتصاد رفاه، به دنبال افزایش رفاه عمومی از طریق افـزایش بهرهوری و استفاده بهینه از منابع میباشد.

اجرای درست این سیاست نیازمند شناخت از ارزش اقتصادی واقعی دارایی های طبیعی کشور ، توان سـنجی طبیعی سرزمین برای اختصاص اراضی به کاربری های مناسب در چارچوب اصول صحیح آمایش و کاربسـت روش های تحلیل هزینه – فایده ، اصلاح الگوهای مصرف ( مواد و انرژی) و مدیریت بهینـه منـابع آب، بـه منظور ایجاد هماهنگی بین بخش های اقتصادی اجتماعی و محیط زیسـتی در هنگـام اتخـاذ تصـمیم هـای سرنوشت ساز توسعه ای برای کشور است.

کلمات کلیدی: اقتصاد مقاومتی، اقتصاد سبز، توسعه پایدار ،محیط زیست، حفاظت.

1 نویسنده مسئول

1

.1 مقدمه

انسان در جهان معاصر در لحظات بسیار حساسی از حیات خود قرار دارد. با گذشت قرنها از زندگی بشر بر روی کره زمین و ظهور و مبارزه انسانهای فرهیخته بسیاری در طول تاریخ برای برقراری مساوات، عدالت و توسعه، هنوز نابرابری در میان کشورها و در درون کشورها نه تنها از میان نرفته که روزبه روز عمیق تر شده و می شود. فقر و گرسنگی، عدم برخورداری از آموزش و بهداشت و آزادی های مشروع در همه کشورها، در مقیاسهای متفاوت، پدیده های شناخته شده و ملموسی هستند. ازدیاد نامعقول جمعیت همراه با عوامل فوق، زیست بومهایی را که حیات بشر بدانها وابسته است، به شدت در معرض نابودی قرار داده است.

حال برای احتراز از نابودی مطلق محیط زیست، همه انسانها- هم تصمیم گیران و هم مردم دیگر- در ابعاد جهانی یا ملی و بویژه در سطح محلی باید این واقعیت مهم را دریابند که پیشرفت و توسعه باید روندی پایدار داشته باشد و از ثمرات آن نه تنها نسل های حاضر که نسلهای آینده نیز بهره مند شوند. توسعه مردم معاصر نباید به قیمت نابودی و اضمحلال زندگی آیندگان که برای دفاع از حقوق خود فعلا حضور ندارند، تمام شود. همچنین باید بیاموزیم که توسعه حق همه مردم اعم از مرد، زن، پیر و جوان و کودک است و نه تنها همه باید از ثمرات آن بهره مند شوند که باید در روند توسعه نیز مشارکت داشته باشند. اقتصاد جهانی به گونه ای جدایی ناپذیر با محیط زیست در ارتباط است زیرا باید منابع طبیعی را استخراج، فرآوری و سپس بهره برداری کند. براساس اصل بقای ماده و انرژی تمامی آن منابع باید نهاتاًی به صورت ضایعات درآیند. اما این ارتباط کمی ضریب فشار بر محیط زیست را می توان به میزان قابل ملاحظه ای کاهش داد. به همین دلیل اثرات زیست محیطی فعالیتهای اقتصادی راحتی در صورتی که امکان رشد و توسعه آن فراهم باشد، می توان کم کرد.

از آنجا که بین اقتصاد و محیط زیست ارتباط تنگاتنگ برقرار است سیاستهایی که هدف آنها نیل به یک مقصود اجتماعی یا اقتصادی است لاجرم محیط زیست را تحت تأثیر قرار می دهند، حتی اگر این امر منظر نظر سیاست گزار نباشد، اگر علل تخریب محیط زیست ریشه در کارکردهای اقتصادی داشته باشد، راه حل نیز در همان جاست.

کیفیت محیط زیست در تمام کشورها از اهمیت برخوردار است، اما در کشورهای فقیر اهمیت بیشتری دارد. ما با روشن ساختن این مطلب که تخریب محیط زیست ناشی از پایین آمدن درآمد اقتصادی، یعنی کاهش یافتن تولید ناخالص ملی است بر این امر تأکید می کنیم و معتقدیم که حفظ کیفیت محیط زیست و ذخیره منابع طبیعی به منزله شالوده و اساس تأمین سلامت و رفاه تمامی انسانهاست. بدین ترتیب آنجا که کیفیت آب پایین است بدون تردید به بروز بیماری خواهد انجامید.

.2 توسعه پایدار

اولین بار کاربرد واژه توسعه پایدار (Sustainable development) توسط خانم باربارا وارد (B.Ward-1970) در اعلامیه کوپنهاک درباره محیط زیست و توسعه بکار رفت. بدنبال آن پس از گزارشات باشگاه رم (modoze 75) و بنیاد هامرشولد (Daghammarskjold-75) بتدریج توسعه پایدار در طی سالهای دهه 1980 و از زمانی که اتحادیه بین المللی برای حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی (IUCN-82) ، راهبردهای جهانی از محیط زیست و منابع طبیعی با هدف کلی دستیابی به توسعه پایدار را از طریق حفاظت از منابع حیاتی (زنده) را ارائه کرد، مورد توجه جدی و اساسی اندیشمندان و متفکران توسعه قرار گرفت.بدنبال آن با گزارش کمیسیون جهانی محیط زیست و توسعه (WCED) موسوم به گزارش برانتلند (Our common future 87, Brandt land report) مجموعه ای از پیشنهادها و اصول قانونی جهت دستیابی به توسعه پایدار برای کشورهای در حال توسعه فراهم آمد.سپس موضوع توسعه پایدار در کنفرانس سازمان ملل متحد در زمینه محیط زیست و توسعه (UNCED-92) در شهر ریودوژانیرو ( بعنوان اجلاس زمین) بطور گسترده ای مورد توجه قرار گرفت. بر اساس نتایج این اجلاس اهداف اساسی مبتنی بر مفهوم توسعه پایدار بدین شرح مورد توجه قرار گرفت.

2

-1 تجدید حیات رشد اقتصادی -2 تغییر کیفیت رشد اقتصادی 3 -برآورده ساختن نیازهای ضروری اولیه -4 اطمینان از سطح پایداری جمعیت -5 حفاظت از منابع طبیعی و ارتقاء منابع -6 جهت گیری مجدد دانش فنی (دانش بومی)

-7 محیط زیست و تصمیم گیری اقتصادی -8 جهت گیری مجدد روابط اقتصادی و بین المللی -9 اقدام در جهت مشارکتی ساختن توسعه با این پیشینه، در باب تعریف و اصطلاح توسعه پایدار ادبیات نسبتا فراوانی موجود می باشد که حکایت از برداشتهای متفاوت

توسط اندیشمندان و محققین رشته های علوم اجتماعی ، جغرافیا ، کشاورزی ، اقتصاد و بیولوژی دارد.1 به همین منظور به یک جمع بندی و تصویر کلان از آن تعاریف بسنده می شود.به عبارت جامه توسعه پایدار بعنوان یک فرایند ، لازمه بهبود و پیشرفت است.فرایندی که اساس بهبود وضعیت و از بین برنده کاستیهای اجتماعی – فرهنگی جوامع پیشرفته است و باید موتور محرکه پیشرفت متعادل ، متناسب و هماهنگ اقتصادی – اجتماعی و فرهنگی تمامی جوامع و بویژه کشورهای در حال رشد باشد. به تعبیر روشنتر توسعه پایدار در صدد فراهم آوردن راهبردها و ساز و کارهایی است که بتواند به اهداف مهمی نظیر تلفیق حفاظت زیست محیطی و توسعه ، تامین نیازهای اولیه زیستی بشر ، دستیابی به عدالت اجتماعی و از بین رفتن فقر و محرومیت عمومی، خود مختاری و تنوع فرهنگی و حفظ یگانگی اکولوژیکی (مبتنی بر بوم شناسی ) دست یازد.

با عنایت به تعریف فوق، همواره پایداری و چگونگی ارزیابی آن در جوامع مختلف از اهمیت بسزایی برخوردار است در این ارتباط همواره چهار رویکرد اساسی تا بحال فراهم آمده است.

رویکرد اول نگرش پایداری از جنبه محیط شناختی (Enviromentally Sustainable Development) است. دراین رویکرد روابط توسعه پایدار محیط در قالب مثلث که دارای (Barrow.C.G,1995-Harris,J.M,2000) ارتباطات مستقیم است، معنا و مفهوم پیدا می نماید.اصولا یک بعد اقتصاد ، بعد دیگر اکولوژیک و بعد سوم اجتماع قرار دارد ، اما در هر کدام یک از این ابعاد، زیرمجموعه های دیگری قابل تعریف است.
رویکر توسعه پایدار از دیدگاه محیط((ESD اقتصاد

-1 رشد پایدار (Sustainable growth)
-2 بهره وری سرمایه (Capital efficiency)
اکولوژیک اجتماع

تمامیت اکوسیستم (Ecosystem integrity) انصاف (Equity)
منابع طبیعی((Natural resources تحرک اجتماعی (Social)
تنوع زیستی (Biodiversity) مشارکت (Participation)
ظرفیت زیستی (Carrying capacity) نیروبخشی((Empowerments

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

<   <<   41   42   43   44   45   >>   >