سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/6/30
11:54 صبح

دانلود پروژه امکان سنجی فیلتراسیون آکوستیکی جهت جذب ذرات خروجی ا

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه امکان سنجی فیلتراسیون آکوستیکی جهت جذب ذرات خروجی از اگزوز موتورهای دیزل word دارای 115 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه امکان سنجی فیلتراسیون آکوستیکی جهت جذب ذرات خروجی از اگزوز موتورهای دیزل word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه دانلود پروژه امکان سنجی فیلتراسیون آکوستیکی جهت جذب ذرات خروجی از اگزوز موتورهای دیزل word

1-فصل اول: مقدمه   
2- فصل دوم: مروری بر ادبیات و اصول و مبانی نظری   
2-1 مقدمه   
2-2 سیستم جدا ساز ذرات معلق در گازها   
2-2-1 صافی های کیسه ای  
2-2-2 ته نشین کننده های ثقلی    
2-2-3 شوینده ها   
2-2-4 سیکلونها  
2-2-5 نشست دهنده الکتروستاتیک    
2-3 زمینه تاریخی    
2-4  مکانیزمهای انباشت آکوستیک    
2-4-1 فعل و انفعالات اورتوکینتیک    
2-4-2 فعل و انفعالات هیدرودینامیک    
2-4-3 واکنشهای آشفتگی آکوستیک    
2-4-4 روان سازی آکوستیک    
2-4-5 توده آکوستیک    
2-5 مدلهای شبیه سازی فعلی    
2-5-1 مدل وولک    
2-5-2 مدل شو    
2-5-3  مدل تیواری    
2-6 مدل سانگ    
3-فصل سوم: روشها و تجهیزات    
3-1 مقدمه    
3-2 روش شبیه سازی انباشت آکوستیک    
3-2-1 فرضیات انجام شده در مدل سازی    
3-2-2 الگورِیتم مدل سازی   
3-3  سیستم آزمایشگاهی فیلتراسیون آکوستیکی    
3-3-1 سیستم آزمایشگاهی اندازه گیری توزیع اندازه ذرات    
3-3-2 آزمایشات مربوط به دستگاه نشت دهنده آکوستیکی    
3-3-3 مواد مورد استفاده    
3-4 کالیبراسیون وسایل آزمایشگاهی     
4- فصل چهارم: نتایج و تفسیر آنها    
4-1 مقدمه    
4-2 نتایج آزمایشگاهی    
 4-2-1  اندازه گیری توزیع اندازه و غلظت کلی ذرات
 خروجی از اگزوز موتورهای دیزلی    
 4-3 آزمایشات مربوط به دستگاه نشست دهنده آکوستیکی    
4-3-1 آزمایش بدست آوردن فرکانس های بحرانی    
4-3-2 رسم پروفیل فشار آکوستیکی در طول لوله    
4-3-3 اعمال امواج آکوستیکی بر روی جریان ایروسل    
4-3-3-1 اعمال امواج آکوستیکی برروی ذرات درحالت بدون دبی و ساکن    
4-3-3-2 اعمال امواج بر روی جریان ایروسل    
4-4 بررسی تأثیر عوامل موثر در بازده فیلترهای آکوستیکی
         در خروجی موتور های دیزل    
4-4-1 بررسی تأثیر دبی عبوری از محفظه    
4-4-2  بررسی اثر توان اعمالی امواج    
4-4-3 بررسی تاثیر دما و فشار    
4-4-4  تأثیرات فرکانس صدا    
4-4-5 اثر اندازه ذرات    
5- فصل پنجم    
فهرست مراجع    

 

مقدمه
زیست موجودات زنده به ویژه انسان در معرض هجوم انواع آلودگیها است که آلودگی هوا یکی از مهمترین آنها است. بسیاری از مراکز صنعتی و تولیدات آنها، از عوامل مهم تولید آلاینده های هوا میباشند و از این میان خودروها سهم عمده این آلودگی را در شهرها به عهده دارند.
به موازات رشد و ترقی جوامع که موجب تخریب طبیعت و در نتیجه آلوده کردن بیشتر آن شده است، سازمانهای حفاظت از محیط زیست با وضع قوانینی، سعی در کاهش آلودگیها دارند. برای کاهش آلودگی هوای ناشی از خودروها، دو روش اساسی وجود دارد:
الف: کاهش تولید آلاینده ها
ب: جلوگیری از انتشار آنها در محیط
کاهش تولید آلاینده ها از طریق بهبود کیفیت سوخت و طراحی بهینه سیستم احتراق و یا دوباره سوزاندن گازهای حاصل از احتراق امکان پذیر است و برای جلوگیری از انتشار آلاینده ها در محیط از سیستم های تصفیه و پالایش گازهای خروجی از اگزوز استفاده می شود. روشهای کاهش تولید آلاینده ها مستلزم صرف هزینه های بسیاری می باشد که امروزه در کشور ما توجیه اقتصادی ندارد، لذا در شرایط کنونی و به عنوان یک راه حل سریع و ارزان، تصفیه گازهای خروجی اگزوز شیوه مناسبتری می باشد. آلایندههای منتشره از موتور خودروها عبارتند از: هیدرو کربن ها (HC)، مونوکسید کربن (CO)، اکسیدهای نیتروژن (NOx) و ذرات معلق.
 در موتورهای دیزلی، مهمترین و بیشترین آلودگی را ذرات خروجی اگزوز تشکیل می دهند و بنابراین موضوع این پروژه پالایش گازهای خروجی اگزوز موتورهای دیزلی از ذرات آلاینده میباشد. این موضوع در مرحله اول مستلزم بررسی خصوصیات ذرات آلاینده و در مرحله دوم نیازمند بررسی سیستمهای جداسازی فازهای جامد- گاز از یکدیگر می باشد.
در این تحقیق ذرات آلاینده به عنوان ایروسلهایی با قطر تقریبی 10-01/0 میکرون شناخته شدند که حداکثر تجمع جرمی آنها در محدوده کمتر از 4/0 میکرون است. ایروسل به معنای هر    ذره ای اعم از جامد یا مایع که در یک محیط گازی یا اتمسفر معلق باشند و سرعت سقوط آنها قابل اغماض باشد، گفته می شود.
       برای جداسازی این ذرات هیچیک از سیستمهای جداسازی گاز- جامد نظیر شوینده ها، فیلترهای الیافی و سیکلونها و فیلترهای الکترواستاتیک  مفید واقع نشدند. زیرا برخی از این سیستمها نظیر فیلتر های الیافی، افت فشار زیادی ایجاد می کنند که برای به کارگیری بر روی گازهای خروجی اگزوز مناسب نمی باشد و همچنین برای این توزیع اندازه ذرات، از کارآیی کافی برخوردار نمی باشند و یا بسیار حجیم و بزرگ می شوند. نهایتاً نشست دهنده آکوستیکی (که امروزه به عنوان مکمل سیستم های فیلتراسیون فعلی استفاده می شوند) انتخاب بهتری به نظر آمد و برای عملکرد آن و امکان سنجی استفاده عملی، مطالعات و آزمایشهای جامع تری آغاز گردید.
برای انجام و شروع آزمایشات لازم بود در وحله اول خواص گازهای خروجی از اگزوز موتورهای دیزلی و مکانیزم  نحوه عملکرد امواج آکوستیکی در انباشت ذرات را بشناسیم. بدین منظور برای شناخت خواص گازهای خروجی از اگزوز موتورهای دیزلی آزمایشاتی انجام شد که نتایج این آزمایشات در فصول آتی آمده است. در مرحله بعد اطلاعات مربوط به تئوری موضوع جمع آوری شد و از بین تئوری های موجود نظریه آقای سانگ انتخاب و بر این مبنا کد عددی برای مدل سازی انباشت آکوستیکی  نوشته شد.
پس این مراحل، شبیه سازی آزمایشگاهی آغاز شد و آزمایشهایی صورت گرفت به این ترتیب که ایروسلهای تولیدی توسط موتورهای دیزلی شبیه سازی شده و عملکرد یک نمونه نشست دهنده آکوستیکی استوانه ای برای حصول کارآیی میانگین حدود 90 درصد در شرایط مختلف بررسی گردید. نتایج آزمایشگاهی نشان میداد که سیستم فیلتراسیون آکوستیکی دارای کارایی بالایی در حذف ذرات معلق در گازها دارد و می توان برای فیلتراسیون گازهای خروجی از موتورهای دیزلی استفاده کرد.
فصول پایان نامه حاضر در برگیرنده مطالبی است که به طور اجمالی جهت گیری و عملکرد ما را در این فعالیت روشن می سازد. فصل دوم در مورد روشهای موجود در فیلتراسیون ذرات معلق در گازها و گازهای خروجی از موتورهای دیزل، بیشینه استفاده از امواج آکوستیکی و تئوری های موجود در زمینه انباشت آکوستیکی می باشد. فصل سوم به بررسی روش مدل سازی عددی، فرضیات مورد استفاده در شبیه سازی و تشریح وسایل و سیستمهای آزمایشگاهی که ساخته یا استفاده شده است می پردازد. در فصل چهارم به شرح نتایج مدل سازی عددی و نتایج آزمایشگاهی می پردازد. فصل پنجم راجع به جمع بندی نتایج آزمایشگاهی ،نتیجه گیری و بحث پیرامون مشکلات عملی و صنعتی شدن طرح می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/6/30
11:54 صبح

دانلود پروژه تحقیق رایگان جنبش فناوری در ایران word

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه تحقیق رایگان جنبش فناوری در ایران word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه تحقیق رایگان جنبش فناوری در ایران word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه تحقیق رایگان جنبش فناوری در ایران word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه تحقیق رایگان جنبش فناوری در ایران word :

در سال 1950 اولین ماهواره مخابراتی در مدار کره زمین قرار گرفت و بشر امکان یافت تا با حذف تکرار کننده های زمینی، تنها با یک واسطه یعنی ماهواره، در آن واحد با اقصی نقاط کره زمین تماس مخابراتی داشته باشد: تا آنروز برای ارتباطات مخابراتی با نقاط دور از تکرار کننده های زمینی استفاده می شد که اینکار در نقاط بسیار دور مستلزم استفاده از صدها تکرارکننده زمینی و بالطبع محدودیت های فراوانی بود؛ اهمیت این اختراع بزرگ برای جامعه بشری کاملا روشن نبود اما با ارائه توانائی های آن بسرعت تقاضا برای استفاده از خدمات این پدیده جدید آنقدر جدی شد که مجمع عمومی سازمان ملل طی قطعنامه ای خواستار ارائه خدمات آن به همه کشورهای عضو سازمان بدون تبعیض شد.
علاوه بر تسهیل در ارتباطات تلفنی، پخش مستقیم تلویزیونی وقایع مهم، مانند المپیک و گزارشارت مستقیم خبری از مهمترین اموری بودند که برای اولین بار از طریق ماهواره ها در گستره وسیعی ازکره زمین انجام گردید.
از طرفی همزمان و بطور مخفیانه کشورهای سازنده شروع به ساخت ماهواره های جاسوسی کردند و سال ها طول کشید تا مردم دنیا از وجود چشم های نامحرم ماهواره های جاسوسی بر فراز کشور خود با خبر شوند و این اولین قدم در مسیر استفاده نامشروع از این پدیده با ارزش بود.
همانطور که همه می دانیم چندی پیش برای اولین بار ایران قدرت تکنولوژیکی خود را در دفاع از حریم فضایی خویش نشان داد و با قطع کامل برنامه تلویزیون ضد انقلاب در محدوده ای زمانی خاص که از آمریکا پخش می شود دفاع ستاره ای خود را آغاز کرد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/6/30
11:54 صبح

دانلود پروژه مقاله تحلیل کمی آزمون کارشناسی ارشد 85 مهندسی صنایع

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله تحلیل کمی آزمون کارشناسی ارشد 85 مهندسی صنایع ـ مهندسی صنایع word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله تحلیل کمی آزمون کارشناسی ارشد 85 مهندسی صنایع ـ مهندسی صنایع word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله تحلیل کمی آزمون کارشناسی ارشد 85 مهندسی صنایع ـ مهندسی صنایع word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله تحلیل کمی آزمون کارشناسی ارشد 85 مهندسی صنایع ـ مهندسی صنایع word :

آنچه دربخش عمده نوشتارزیر بدان پرداخته شده است، بررسی وضعیت علمی افرادی می باشد که در آزمون کارشناسی ارشد 85 رشته مهندسی صنایع ـ مهندسی صنایع رتبه های ممتازی کسب نموده اند و با توجه به ظرفیت پذیرش دوره های روزانه امسال که در حدود 90 نفر اعلام شده است ، در مهرماه 1385 تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد آغاز خواهند نمود.
در ابتدا چندین نمونه از کارنامه های این افراد ارایه می شود:

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/6/30
11:53 صبح

دانلود پروژه بررسی علم زمین شناسی word

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه بررسی علم زمین شناسی word دارای 73 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه بررسی علم زمین شناسی word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

فهرست مطالب

مقدمه و هدف
پیشینه مطالعاتی
متدولوژی و روش کار
خلاصه و چکیده گزارش 
موقعیت و شرایط جغرافیایی
زمین شناسی عمومی
فتوژئولوژی و تدقیق نقشه زمین شناسی
چینه شناسی و سنگ شناسی
آمیزه رنگین CM
نهشته های کواترنری Q 
بررسی و ارائه درصد گسترش سازندها در واحداهای فیزیوگرافی
بررسی تکتونیک ، عناصر ساختاری و لرزه زمین ساخت و ارائه نقشه مربوطه
بررسی فرآیندهای فرسایشی (معرفی انواع هوازدگی و چهره های فرسایشی)
بررسی حساسیت به فرسایش واحدهای چینه سنگی و ارائه نقشه مربوطه
بررسی منشأ نهشته های رسوبی و عوامل جابجائی آنها
بررسی خصوصیات هیدرودینامیکی نفوذپذیری و سیل خیزی سازندها و ارائه نقشه های مربوطه
بررسی کیفی واحدهای چینه سنگی از نظر منابع قرضه و ساختگاه و ارائه پروفیل زمین شناسی آبراهه های اصلی
بررسی موارد خاص تاثیر گذار در حوزه
ژئومورفولوژی
واحدهای ژئومورفولوژیکی
تیپ های ژئومورفولوژیکی
رخساره های ژئومورفولوژیکی 
پهنه های لغزشی _ ریزشی
پیشنهادات اجرائی آبخیز داری از دیدگاه  زمین شناسی
منابع و مآخذ

 

1-    مقدمه و هدف
مطالعات زمین شناسی و ژئومورفولوژی بعنوان مطالعات پایه نقش اساسی را در طرحهای آبخیزداری دارد زیرا با استفاده از نقاط ضعف و قوت تشخیص داده شده در این مطالعات ضمن هدایت گروههای سایر بخش ها طراحان وبرنامه ریزان را برای اتخاذ راهبردها و تصمیم های مبتنی بر شناخت صحیح و حقیقی از عوامل موجود در عرصه آبخیز رهنمون می سازد .
این مطالعات با در نظر گرفتن مجموعه عوامل و شرایط اقلیمی ، زمین شناسی ، زمین ساخت و زمین ریخت شناسی و … حاکم بر زیر حوزه ها و مناطق مورد مطالعه به ارزیابی و بررسی استعداد های طبیعی حوزه  و تعیین اولویت بندی هر یک از زیر حوزه ها از نطقه نظر مسائل و مشکلات عارض بر آنها نظیر فرسایش ، سیل خیزی ، تخریب پوشش گیاهی و کم آبی و … می پردازد .
از طرفی دیگر عوامل زمین شناسی نظیر جنس سنگ ، مقاومت آن در برابر بارگذاری ، روند و نوع شکستگیها ، فاصله داری و بازشدگی درزه ها ، موقعیت گسلهای فعال ، امکان لرزه خیزی منطقه و… نقش اساسی را در تعیین موقعیت مکانی سازه های آبخیزداری دارد .
عوامل زمین شناسی سبب ایجاد منابع قرضه سنگی و خرده سنگی در حوزه می شوند که شناسایی موقعیت مکانی و کیفیت آنها امری اساسی در تعیین نوع سازه ها و اجرای اقتصادی آنهاست .
نظر به اولویت مناطق روستایی و محرومیت زدائی از آنها و به منظور کنترل سیل و فرسایش و رسوب وذخیره سازی بهینه منابع آب و خاک طرح تفضیلی – اجرائی حوزه آبخیز برنطین شهرستان رودان در دستور کار مدیریت آبخیزداری سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان قرار گرفته است.
مطالعات زمین شناسی و ژئومورفولوژی دارای مجموعه ای از اهداف پایه به منظور ایجاد مبنا برای مطالعات سایر بخشها و مجموعه ای از اهداف مستقل به شرح ذیل می باشد :
1- بررسی واحدهای چینه سنگی حوزه به منظور شناسایی انواع رخساره های سنگی موجود در حوزه جهت بکارگیری در مطالعات خاک شناسی .
2- بررسی زمین ساخت وتکتونیک منطقه در راستای نقش عناصر ساختاری و گسلها در لرزه خیزی و پایداری سازه ها و …
3- تعیین واحدهای لیتولوژیک حساس به فرسایش پذیری به منظور بکارگیری در مطالعات فرسایش و رسوب .
4- تعیین مناطق نفوذپذیر و نفوذناپذیر به منظور شناسایی استعداد سیل خیزی واحدهای سنگی و مناطق با ارزش از نقطه نظر آب زیرزمینی وپخش سیلاب ومطالعات سیل خیزی در هیدرولوژی و تلفیق
5- تعیین واحدها ، تیپ ها و رخساره های ژئومورفولوژیکی به عنوان یک مبنا در مطالعات خاک شناسی ، فرسایش و رسوب پوشش گیاهی وواحدهای برنامه ریزی .
6 – مشخص نمودن منابع قرضه سنگی و خرده سنگی مناسب جهت استفاده در ساخت سازه های آبخیزداری و رتبه بندی واحدهای سنگی از دیدگاه ساختگاه و پی سازه ها
7- بررسی و مشخص نمودن موارد خاص تاثیر گذار در حوزه نظیر زمین لغزشها ، گنبدهای نمکی ، برف و بهمن و …
جهت انجام مطالعات زمین شناسی و ژئومورفولوژی حوزه آبخیز برنطین شرح خدمات صفحه بعد از طرف کارفرمای محترم به این مشاور ابلاغ گردیده است :

 

 زمین شناسی و ژئومورفولوژی :
1- جمع آوری عکس ، نقشه ، منابع اطلاعاتی و آماری .
2- ارائه متدولوژی .
3- ارائه خلاصه گزارش .
4- ارائه  موقعیت جغرافیایی و راههای دسترسی و نقشه مربوطه .
5- تدقیق فتوژئولوژی و ارائه جزئیات جدید در نقشه با مقیاس 1:25000  یا   1:10000  .
6- تدقیق نقشه زمین شناسی با مقیاس 1:25000  یا 1:10000  .
7- تدقیق واحدهای چینه ای ( جنس ، لایه بندی ، کنتاکت لایه ، شیب و جهات شیب .
8- تدقیق ارائه درصد گسترش هر سازند .
9- تدقیق تکتونیکی ( معرفی چین خوردگی ها ، گسلها ، شکستها ) و ارائه نقشه زمین ساخت .
10- تدقیق فرآیند های فرسایش در حوزه ( معرفی اناع هوازدگیها در واحدهای سنگی حوزه ) .
11- تدقیق حساسیت به فرسایش واحدهای سنگی و ارائه نقشه حساسیت به فرسایش .
12- تدقیق منشأ رسوبات و اثرات عوامل جابجایی آنها و ارائه راهکارهای عملی جهت جلوگیری و مقابله با خطرات احتمالی .
13- تدقیق نفوذپدیری حوزه و ارائه نقشه نفوذ پذیری .
14- تدقیق خصوصیات هیدرودینامیکی واحدهای سنگی و تأثیر کمی و کیفی آنها بر منابع آب .
15- تدقیق برشهای زمین شناسی در امتداد رودخانه اصلی و ارائه نقشه آن .
16- تدقیق اطلاعات منابع قرضه و ارائه نقشه موقعیت و تعیین روشهای مناسب بهره برداری با هدف جلوگیری از ایجاد فرسایش و رسوب .
17- بررسی واحدهای سنگی از نظر احداث سازه ها و ابنیه های آبخیزداری و مشخص کردن محدودیت ها و مشکلات و نیز قابلیتها .
18- تدقیق موارد خاص تأثیر گذار در حوزه نظیر گنبدهای نمکی و معادن و مناطق بهمن گیر و .... .
19- تدقیق واحدها ، تیپ ها و رخساره های ژئومورفولوژی و ارائه نقشه .
20- تدقیق پایداری ، پهنه های لغزشی و ریزشی و تهیه نقشه ناپایداری شیبها و تکمیل پرسشنامه مخصوص اطلاعات زمین لغزش .
21- پیشنهاد عملیات اجرایی کنترل رسوبات واحدهای سنگی رسوب گیر و پایداری شیبها و حرکات توده ای و اولویت بندی عملیات اجرایی .

 

2- پیشینه مطالعاتی:
محدوده مطالعاتی درشهرستان روران استان واقع گردیده است. مطالعلت زمین شناسی در این نواحی همانند سایر نواحی ایران با بررسیهای به مقیاس 000/1:250 بوده است حوزه آبریز – در شیت زمین شناسی 000/1:250 میناب واقع است که به عنوان بخشی از پهنه ساختاری –رسوبی مکران محسوب می شود که در آن پی سنگ از نوع پوسته

 

- منابع ومآخذ

1- نقشه توپوگرافی به مقیاس 000/1:50 شیت های کهنوج بالا ، جغین و 000/250 :1 منتشر شده توسط سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و سازمان نقشه برداری کشور . 
2-  نقشه های زمین شناسی شیت های 000/250 :1 و 000/100 :1 میناب منشر شده در سالهای 1980 _ 1983 میلادی ، سازمان زمین شناسی کشور .
3- آقانباتی علی  1383 زمین شناسی ایران ، انتشارات سازمان زمین شناسی کشور .
4- درویش زاده علی 1370 زمین شناسی ایران ، انتشارات امیر کبیر .
5- عکسهای هوایی به مقیاس 000/40 :1 منطقه مطالعاتی سازمان نقشه برداری کشور در سال 1374
6- افتخارنژاد و همکاران 1985 گزارش زمین شناسی پروژه شرق ایران سازمان زمین شناسی کشور
7- گزارش فیزیوگرافی و هواشناسی حوزه آبخیز برنطین 1384 شرکت مهندسین مشاور مانا آب پارسیان.
8- درویش زاده 1378 زمین شناسی ایران انتشارات دانش امروز وابسته به انتشارات امیر کبیر
9- پورکرمانی محسن آرین مهران 1376 سایزموتکتونیک و لرزه زمین ساخت مهندسین مشاور دزآب
 10-  MCCALL,G.J.H. and Eftekhar Nezhad , Hushmandzadeh 1993 Explanatery TexT of the
IRANSHAHR Quad . Map 1:250/000 Internal rep . geological Survey of IRAN .
11-تصویر ماهوارهایلندست2002 تهیه شده از مرکز سنجش از دور ایران.
12-رضائی،عبدلمجید1378 پژوهشی در مورفولوژی ومورفو دینامیک جلگه میناب،پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه تهران.
13-صفائی.م 1376 ژئو شیمی وزمین شناسی         فاریاب استان هرمزگان پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه شیراز.
14-شرکت خدمات مهندسی جهاد 1380 گزارش زمین شناسی وژئو مورفولوژی حوزه آبخیز شمیل واحمدی مرحله توجیهی.
15-داده های استخراج شده از پایگاه داده های علوم زمین ایران.
16-فیض نیا وهمکاران 1374 مقاومت سنگها در برابر فرسایش مجله منابع طبیعی دانشگاه تهران.
17-پور کرمانی ،محسن،آرین،مهران1376 سانریو تکتونیک ولرزه زمین ساخت مهندسین مشاور دز آب.
وبا تشکر از دکتر مهدی زارع بخاطر استفاده از مطالب موجود در وبلاگ شخصی ایشان.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/6/30
11:53 صبح

دانلود پروژه تحقیق رایگان گراهام بل word

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه تحقیق رایگان گراهام بل word دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه تحقیق رایگان گراهام بل word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه تحقیق رایگان گراهام بل word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه تحقیق رایگان گراهام بل word :

این مخترع پرآوازه در سوم مارچ سال 1847 در شهر ادینبورگ اسکاتلند به دنیا آمد. او در خانواده ای متولد شد که پدر و پدر بزرگش هردو مطالعاتی در زمینه صوت انجام داده بودند و نیز از جمله کسانی بودند که از مدتها قبل افراد کر و لال را آموزش می دادند. بل در سال 1870 به کمک پدرش تحقیقات و مطالعاتی را در زمینه اصول گفتار انجام دادند و روشهای جدیدی برای تعلیم و پرورش کودکان کرولال در ادینبورگ ارائه کردند. در سال 1871 الکساندر از اسکاتلند به آمریکا رفت. در ابتدا قصد داشت که وسیله ای برای آموزش کر ها بسازد اما بدلیل اینکه نتوانست چنین وسیله ای را بسازد، سعی کرد مجددا به تحقیقات خود ادامه دهد و این بار کاری کند که اصوات را به کمک امواج در سیم جریان دهد که تا مسافتی دور آن اصوات را بتوان شنید. در سال 1873 گرفتار عشق یکی از شاگردان کرولال خود شد. او برای اینکه بتواند بهتر او را مورد آموزش دهد، به تلاش و کوشش خود ادامه داد وسعی کرد وسیله ای مکانیکی برای تولید صوت کند را،بسازد. او پس از چندین آزمایش بی نتیجه بالاخره موفق به اختراع دستگاهی به نام تلفن شد. او در سال 1876 اختراع خود را ثبت کرد و سال 1877 با شاگرد کرولال خویش ازدواج نمود. در ابتدا مردم میلی به این دستگاه نشان نمی دادند و حتی مردم عموم آن را جادو می دانستند، اما پس از این که این وسیله جای خود را در خانواده های اشراف و مقامات پیدا کرد، مردم نیز به آن علاقه مند شدند

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

<   <<   51   52   53   54   55   >>   >