سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/9/11
4:0 صبح

مقاله آسیب شناسی الگوی رفتاریدر عادتی مصرف خانوارهای روستایی در

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله آسیب شناسی الگوی رفتاریدر عادتی مصرف خانوارهای روستایی در انطباق با فرهنگ آموزه های دینی و ارائه الگوی مطلوب اسلامیدر ایرانی pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آسیب شناسی الگوی رفتاریدر عادتی مصرف خانوارهای روستایی در انطباق با فرهنگ آموزه های دینی و ارائه الگوی مطلوب اسلامیدر ایرانی pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آسیب شناسی الگوی رفتاریدر عادتی مصرف خانوارهای روستایی در انطباق با فرهنگ آموزه های دینی و ارائه الگوی مطلوب اسلامیدر ایرانی pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آسیب شناسی الگوی رفتاریدر عادتی مصرف خانوارهای روستایی در انطباق با فرهنگ آموزه های دینی و ارائه الگوی مطلوب اسلامیدر ایرانی pdf :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: همایش ملی فرهنگ سازی اصلاح رفتارهای اقتصادی در ایران امروز
تعداد صفحات: 10
چکیده:
سیاست اصلاح الگوی رفتاری – عادتی مصرف آحاد جامعه و بویژه جامعه روستایی کشور به عنوان یکی از سیاستهای اصولی نظام جمهوریاسلامی و در راستای بهره وری بهینه از منابع بخصوص در سالیان اخیر، مورد توجه قرار گرفته است. در این راستا آسیبشناسی الگوها و سبک-های رفتاری – عادتی مصرف خانوارهای روستایی و تطبیق آن با آموزههای دینی اهمیت و ضرورت مییابد. بر این اساس یک سؤال اساسیقابل طرح است و آن اینکه اساساً الگوها و سبکهای رفتاری – عادتی مصرف روستاییان تا چه اندازه با شاخصهای استنتاج یافته از متون وآموزه های دینی و الگوی مطلوب اسلامی – ایرانی انطباق دارد. بر این اساس تحقیق حاضر با رویکردی تبیینی – تحلیلی، در صدد بازشناستاین مقوله بوده است. انتظار میرود نتایج این تحقیق برنامههای اقدام برای اصلاح الگوی رفتاری – عادتی روستاییان و نزدیک سازی آنها باالگوی مطلوب اسلامی – ایرانی رهنمون باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/9/11
4:0 صبح

مقاله رویکرد راهبردی به ساماندهی سکونتگاه های غیر رسمی در کلانشه

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله رویکرد راهبردی به ساماندهی سکونتگاه های غیر رسمی در کلانشهرهای کشور مطالعه موردی شهرک نوده مشهد pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رویکرد راهبردی به ساماندهی سکونتگاه های غیر رسمی در کلانشهرهای کشور مطالعه موردی شهرک نوده مشهد pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رویکرد راهبردی به ساماندهی سکونتگاه های غیر رسمی در کلانشهرهای کشور مطالعه موردی شهرک نوده مشهد pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رویکرد راهبردی به ساماندهی سکونتگاه های غیر رسمی در کلانشهرهای کشور مطالعه موردی شهرک نوده مشهد pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری با تأکید بر مؤلفه‌های شهر اسلامی
تعداد صفحات: 21
چکیده:
حاشیه نشینی به عنوان عدم تعادل فضایی توزیع جمعیت، مشکلات متعددی را برای کشور به وجود آورده است .این پدیده دربعضی از جوامع، معلول کشش طبیعی قطبهای صنعتی، شغلی، رفاهی و اداری است و در بعضی دیگر از جوامع، بیکاری و فقرعاملآن است . در این بین شهر مشهد با جمعیتی بالغ بر 3 میلیون نفر و وجود بیش از 60 هسته جمعیتی که به صورت سکونتگاههایغیر رسمی شکل گرفته است و جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر را در درون خود جا داده است مطالعه و برنامه ریزی در اینخصوص را بسیار مهم می نماید درمقاله حاضراز تلفیقی از روش توصیفی و تحلیلی برای پژوهش استفاده شده است همچنیناطلاعات مربوطه به روش پرسشنامه از 300 خانوار از ساکنین شهرک نوده مشهد به همراه مصاحبه صورت گرفته با مدیران شهری و ارگانهای خدمات رسان تهیه شده است که سپس اطلاعات به دست آمده با نرم اافزار آماری spss تجزیه و تحلیل گردید همچنین با بررسی ها انجام شده و تحلیل نقاط قوت و ضعف (با استفاده از تکنیک SWOT) و تحلیل ویژگی های جمعیت شناختی ،اجتماعی،اقتصادی،کالبدی،زیرساختی وزیست محیطی وبا کمک اطلاعات جمع آوری شده از طریق پرسشنامه و مصاحبه اقدام بهتعریف پروژه های در موضوعات فوق به تفکیک دوره های زمانی گردید. مدیریت یکپارچه شهری ،مشارکت مردم ،ارائه تسهیلاتو سیاستهای مالی و جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی را می توان از راهبرد های نهایی در این رویکرد به منظور ساماندهیحاشیه شهر دانست همچنین در این راستا پشنهاداتی به شرح ذیل برای ساماندهی وجود دارد که عبارت است از وجود یک نظاممدیریت واحد شهری به منظور هماهنگ سازی روابط و عملکردهای عناصر و سازمان های مؤثر در اداره شهر، تحول نگرش مدیرانشهری و پذیرش ساکنان سکونتگاه های غیررسمی و اعتقاد به اجرای طرحهای ساماندهی و توانمندسازی، تقویت شوراهای محلاتبه عنوان یک نهاد رسمی محلی، افزایش وامهای با سود پایین مانند وام مسکن ، وام کسب و کار، وام خود اشتغالی و آموزشمهارتهای کوتاه مدت و زود بازده به منظور ارتقاء توان اقتصادی مردم در این سکونتگاه ها، زمینه سازی برای بهره مندی از امتیازاتشهری و تعمیق فرهنگ شهری و تعلق برای ساکنان این سکونتگاه ها .اما عدم وجود یک مدیریت واحد و هماهنگ و نبود یکمتولی مشخص و تعدد دستگاههای مدیریتی در این حوزه ساماندهی اینگونه سگونتگاهها را با مشکلاتی مواجهه نموده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/9/11
4:0 صبح

مقاله طراحی فلیپ فلاپ D برگشت پذیر با رویکرد بهبود چهارپارامترها

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله طراحی فلیپ فلاپ D برگشت پذیر با رویکرد بهبود چهارپارامترهای ارزیابی در مقیاس نانومتری pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی فلیپ فلاپ D برگشت پذیر با رویکرد بهبود چهارپارامترهای ارزیابی در مقیاس نانومتری pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی فلیپ فلاپ D برگشت پذیر با رویکرد بهبود چهارپارامترهای ارزیابی در مقیاس نانومتری pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی فلیپ فلاپ D برگشت پذیر با رویکرد بهبود چهارپارامترهای ارزیابی در مقیاس نانومتری pdf :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی توسعه علوم مهندسی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
منطق برگشت پذیر یکی از مسائل حیاتی در حال حاضر است و در نواحی مختلف کاربردهای فراوانی دارد و برای CMOSهای کم توان، محاسبات کوانتمی، پردازش سیگنال دیجیتال (DSP)، ارتباطات، کامپیوتر، فناوری نانو، گرافیک و ; مورد استفاده قرار می گیرد. تحقق بخشیدن به محاسبات کوانتمی بدون پیاده سازی منطق برگشت پذیر امکان پذیر نبوده و هدف اصلی از طراحی مدارات برگشت پذیرکاهش گرمای تلف شده بر اثر از دست رفتن بیت های ورودی اطلاعات در مدارات برگشت ناپذیراست، با بررسی برروی فلیپ فلاپ ها که پایه ی مدارات ترتیبی می باشند خواهان بهینه سازی هریک از 4 پارامترارزیابی(هزینه کوانتومی، ورودی ثابت، خروجی زائد و تعداد گیت) به تنهایی با توجه به نیاز می باشیم. در این مقاله با استفاده از معادله مشخصه فلیپ فلاپ ها و با استفاده از گیت های منطقی برگشت پذیر و نحوه چینش متفاوت به بهبودی پارامترهای ارزیابی پرداخته می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/9/11
4:0 صبح

مقاله IP pdf

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله IP pdf دارای 30 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله IP pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله IP pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله IP pdf :

فن آوری (تکنولوژی)
این بخش، جنبه ها (جهت‌ها) فن آورانه و فنی، TCP,IP‌وابسته به پروتکل و همچنین محیط، کار کردن و موثر بودن پروتکل را تعریف می‌کند، زیرا کانون (مرکز) اصلی این مدرک (پروتکل) فرستادن به راه (مسیر)‌معینی می‌باشد(عملکرد رده 3)، بحث و گفتگو (پروتکل رده 4)TCP تا اندازه‌ای مختصر است.

TCP
TCP، یک پروتکل حامل (حمل کننده) همسازی اتصال می‌باشد، که یافته ها (داده‌ها) را مانند زنجیره (جریان) سازمان نیافته بایت، منتقل می‌کند.
با استفاده کردن از اعداد زنجیره‌وار (متوالی) و پیام‌های تصدیق شده، (تصدیق پیام‌ها)، TCP می‌تواند، انتقال گره (بند) را همراه با تحویل داده‌ها، در مورد انتقال دادن بسته کوچک به پایانه گره (بند) فراهم کند.
جایی که (پایانه‌ای) که داده‌ها (یافته‌ها)، در انتقال دادن از منشا به پایانه، گم شده باشند، در این حالت، TCP ‌ می‌تواند داده‌ها (یافته‌ها) را دوباره انتقال داده، آن هم تا موقعی که زمان درست، دلخواه، به دست آمده باشد یا، تا موقعی که تحویل دادن موفقیت آمیز، حاصل شده باشد. TCP همچنین، می‌تواند پیام‌ها مکرر را تشخیص داده و آنها را به صورت درست و شایسته رها کند. اگر کامپیوتر انتقال دهنده، خیلی سریع، یافته‌ها (داده‌ها) را به کامپیوتر گیرنده، منتقل کند، TCP می‌تواند مکانیسم (نظام) مهار کردن جریان را به کار گرفته، و داده‌ها (یافته‌ها) را به آهستگی منتقل کند.
TCP همچنین می‌تواند تحویل داده‌ها را به لایه (رده) فوقانی، انتقال داده و از کاربرد آنها محافظت کند.

شکل1- نسبت (پیوند) مجموعه پروتکل اینترنت به نمونه به خصوص از مرجع (نشان) OSI نشان داده شده است.
نمونه خاص مرجع= OSI
IP، لایه (رده) 3 اصلی و بنیادی پروتکل در مجموعه اینترنت است.
علاوه بر انتقال میزان کار اینترنت، IP همچنین گزارش دادن خطا، و فروپاشی و مونتاژ دوباره، قسمت‌های داده‌ها را مهیا می‌کند، این قسمت از داده‌ها، به نام نگاره (نوشتن)، داده‌ها، می‌باشد، که برای انتقال طی (در خلال) شبکه کامپیوتر طبق، اندازه متفاوت حداکثر تا اندازه حداقل می‌باشد. IP نشان دهنده مرکز (اصل) مجموعه پروتکل اینترنت است.

نشانی دادن IP‌به طور جهانی فوق العاده می‌باشد، تعیین کردن (نسبت دادن) اعداد 32- بیت توسط مرکز اطلاعات (داده‌های) شبکه کامپیوتری است. نشانی دادن IP، به طور فوق‌العاده جهانی، شبکه کامپیوتر، را در هر جا از جهان برای ارتباط داشتن با یکدیگر، مجاز شناخته است.
نشانی دادن IP به طور جهانی، فوق العاده به سه قسمت تقسیم شده است قسمت اول، به نشانی دادن شبکه کامپیوتر اختصاص دارد.
قسمت دوم، به نشانی دادن به جز نتیجه نهایی (پیامد) اختصاص دارد و قسمت سوم IP، به نشانی دادن، برای اجرا برنامه کامپیوتر اختصاص دارد.

و قسمت سوم IP به نشانی دادن برای اجرای برنامه کامپیوتر اختصاص دارد. نشانی دادن IP از سه (3) رده بندی متفاوت، شبکه کامپیوتر حمایت می‌کند. رده بندی A ‌شبکه کامپیوتر عمدتا، برای استفاده کردن در تعداد معدودی، برای کامپیوترهای بسیار بزرگ، در نظر گرفته شده است. زیرا آنها فقط 8 (هشت) بیت برای نشانی دادن وسعت (زمینه) کامپیوتر، پیش بینی می‌کنند. رده بندی B شبکه کامپیوتری به 16- بیت اختصاص دارد. و رده بندی C، شبکه کامپیوتری به 24- بیت برای وسعت کامپیوتر نشانی داده شده، اختصاص داده. رده بندی C شبکه فقط 8- بیت را برای وسعت اجرا برنامه کامپیوتر پیش بینی می‌کند، به هر حال، تعداد اجرا برنامه در هر شبکه کامپیوتری می‌تواند یک عامل محدود کننده باشد. در همه رده‌‌بندی‌های شبکه کامپیوتری (A,Bو C) اکثر بیت‌های چپ، نشان دهنده، نوع شبکه کامپیوتر است.

نشانی دادن IP در طرح اعشاری، و با نقطه مشخص شده است.
برای مثال 34001‌ شکل 2 نشان دهنده، طرح‌های نشانی داده، برای رده‌بندی A، شبکه کامپیوتر است.

شبکه کامپیوتری IP‌همچنین می‌تواند به واحدهای کوچکتر تقسیم گردد این واحدهای کوچکتر به نام «سبک کارجز نتیجه نهایی (پیامد) نامیده می‌شود، که البته می‌توان آن را هم، به نام «جز نتیجه نهایی» هم نامیده شود.
این جز نتیجه نهایی (جز پیامد) می‌توان برای مجری (اداره کننده) شبکه کامپیوتر، انعطاف پذیر اضافی مهیا کند. برای مثال، در نظر بگیرید که، یک شبکه کامپیوتر برای نشانی دادن رده‌بندی A اختصاص داده شده است، و همه بندها (گره‌های) در شبکه کامپیوتر آنکه، نمایش (بازنمایی) مشخص کردن با نقطه چین و اعشاری، این شبکه کامپیوتر این است که با34/000‌ نشانی داده شده است.

(همه صفرهای در وسعت اجرا برنامه یک نشانی دادن ویژه در تمام شبکه کامپیوتری است) مجری (اداره کننده) می تواند با استفاده کردن از جزء نتیجه نهایی، شبکه کامپیوتر را مجددا تقسیم کند.
این تقسیم‌بندی‌ مجدد، توسط «قرض گرفتن» بیت از قسمت مجری (اجرا) برنامه شبکه کامپیوتر، برای نشانی دادن و استفاده کردن از آنها مانند یک وسعت (زمینه) جز نتیجه نهایی، انجام شده است.

همانطور که در شکل 3 نشان داده شده است اگر مجری (اداره کننده) شبکه کامپیوتر از هشت (8)بیت جز نتیجه نهایی (جز پیامد) استفاده کند، دومین، گروه هشت تایی از رده‌بندی A، برای IP نشانی داده، اعداد جز نتیجه نهایی را پیش بینی می‌کند.
در مثال ما 341/00‌ نشانی داده به شبکه کامپیوتر 34 مربوط است، که جز نتیجه نهایی آن هم یک (1) است. و 34200‌ نشانی داده به شبکه کامپیوتر 34، با جز نتیجه نهایی (جز پیامد) 2 مربوط است. تعداد بیت‌هایی که می‌توان، از جز نتیجه نهایی نشانی داده شده، به عارت گرفت، متفاوت می باشد. برای مشخص کردن تعداد بیت‌های استفاده شده، و موقعیت (جایگاه) آنها در وسعت (زمینه) مجری (اجرا برنامه) IP‌باید از صورتکهای جز نتیجه نهایی (جز پیامد) را پیش بینی کند. این صورتک جز نتیجه نهایی باید، از طرح همانند، نمایش (بازنمایی) تکنیک (فن) همانند، مانند نشانی دادنIP، استفاده کند. صورتک‌های جز نتیجه نهایی در همه بیت‌ها موجود می‌باشند، م

گر در آنهایی که برای وسعت (زمینه) مجری برنامه مشخص شده است. برای مثال، صورتک جز، نتیجه نهایی (جز پیامد) که مشخص کننده هشت (8) بیت از جز نتیجه نهایی برای رده بندی A و نشانی دادن 34000‌ است، برابر می‌شود با، 25525500 و صورتک جز نتیجه نهایی که مشخص کننده (16) بیت از جز نتیجه نهایی برای رده‌بندی A، نشان دادن 000 .34 است، برابر می باشد با 255025502550 هر دو اینصورتک‌های جز نتیجه نهایی، در شکل 4 ترسیم شده است.

صورتک جز نتیجه نهایی می‌تواند، از طریق شبکه کامپیوتری، جزو تقاضا عبور کند، به طوری که، بندهای (گره‌های) جدید می‌توانند در مور

د تعداد بیت‌های جز نتیجه نهایی که در شبکه کامپیوتری، آنها استفاده شده است، آگاه باشند.
به طور سنتی، همه اجزا نتیجه نهایی از تعداد شبکه کامپیوتری همانند، باید از صورتک جز نتیجه نهایی (جز پیامد) همانند استفاده کنند. بعضی از مدیران شبکه کامپیوتر، باید یک صورتک هشت- بیت برای همه اجزا نتیجه نهایی (اجزا پیامد) در درون شبکه کامپیوتری انتخاب کنند. این استراتژی برای مهار کردن (اداره کردن) مجری شبکه کامپیوتری و راه پروتکل کار را آسان می‌کند. به هر حال، این شیوه،فاصله (مسافت) نشانی دادن را در بعضی، از شبکه‌های کامپیوتری خراب می‌کند. برخی از اجزا پیامد (اجزا نتیجه نهایی) دارای تعداد زیادی مجری برنامه می‌باشند. برخی از آنها فقط دارای یک مجری برنامه هستند. اما به هر حال هر یک از اجزا نتیجه نهایی اعداد کامل، از اجزا نتیجه نهایی (اجزا پیامد) را نابود (خراب) می‌کنند، که حداکثر نمونه برای آن، شیوه‌ها (روش‌های متعدد و زنجیره‌ای می‌باشد، زیرا هر کدام از آنها، فقط دارای دو مجری برنامه (اجرا کردن برنامه) می‌باشند، که آنها می‌توانند از طریق، اجزا نتیجه نهایی به خصوص (شیوه‌های) زنجیره‌وار و متعدد، وصل شوند. همانگونه که اجزا نتیجه نهایی رشد و توسعه می‌یابد، مجری (اداره کننده) باید به دنبال پیدا کردن شیوه (روش) برای استفاده کردن، با راندمان (با بازده) بیشتری از مسافت (فاصله) نشانی داده. خود باشد.

یکی از تکنیک ها (شیوه‌های) که نتیجه بخش (جواب دهنده) بوده است به نام صورتک‌های طول متغیر (تغییر پذیر) جز نتیجه‌نهایی، نامیده می‌باشد (LSM7)، طبق LSM7 یک مجری (اداره کننده) شبکه کامپیوتر، می‌تواند یک صورتک طولی، همراه با تعداد معدودی مجری برنامه‌بودن، بر روی شبکه‌ کامپیوتری، استفاده کند، و همچنین یک مجری (اداره کننده) شبکه کامپیوتر، می‌تواند از یک صورتک کوتاه، برروی اجزا نتیجه نهایی همراه با تعداد زیادی مجری برنامه بودن، کامپیوتر استفاده کند. به هر حال، این تکنیک (فن) بسیار پیچیده‌تر از آن است که همه آنها را در یک اندازه مساوی، انتخاب کنیم، و نشانی دادن هم باید با دقت تعیین شود.

مسلما، برای استفاده کردن از LSM7، مجری (اداره کننده) شبکه کامپیوتر باید از مسیر معین پروتکلی، که از آن محافظت کرده، استفاده کند. مسیر مکررا (پی در پی)، CISCO‌، از LSM7، که به همراه اولین و کوتاه‌ترین مسیر همیشگی خود است، محافظت می‌کند. (OSPF)
سیستم میانی جدانشدنی به جهت نزدیک سیستم میانی (جدایی ناپذیر IS-ISO) می‌باشد، که مسیر مدخل داخلی پروتکل را افزایش می‌دهد (زیاد کردن IGRP) و همچنین مسیر ثابت پروتکل را هم افزایش می‌دهد.

در برخی از شبکه‌های کامپیوتری، مانند LAIVS 802 IEEE‌و نشانی دادن IP‌، از طریق استفاده کردن از دو تا دیگر، از قسمت‌های مجموعه (سری) پروتکل اینترنت می‌باشد، که آن را با پویایی کشف کرده است.
این دو قسمت عبارتند از، نشانی دادن جداسازی پروتکل (ARP) و نقطه مقابل (معکوس) نشانی دادن جداسازی پروتکل (RARP).

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/9/11
4:0 صبح

مقاله تعیین هوشمند خواص شیمیایی کیوی با استفاده از روش غیر مخرب

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تعیین هوشمند خواص شیمیایی کیوی با استفاده از روش غیر مخرب فرا صوت pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین هوشمند خواص شیمیایی کیوی با استفاده از روش غیر مخرب فرا صوت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین هوشمند خواص شیمیایی کیوی با استفاده از روش غیر مخرب فرا صوت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین هوشمند خواص شیمیایی کیوی با استفاده از روش غیر مخرب فرا صوت pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
تعداد صفحات: 14
چکیده:
کیوی محصول مفیدی است که در سال های اخیر افزایش قابل توجهی از لحاظ تولید و صادرات داشته است. تدوین استانداردهایی جهت بازار پسندی این محصول، ضروری می باشد که لازمه آن آگاهی از خواص محصول است. اتخاذ یک روش غیر مخرب، با عملکرد بالا هدف تمامی پژوهشگران بوده است. در تحقیق حاضر از آزمون فراصوت و تلفیق آن با شبکه عصبی مصنوعی به عنوان یک روش غیر مخرب و هوشمند جهت تعیین خواص شیمیایی کیوی، استفاده شده است. نمونه های مورد ازمایش، 150 عدد کیوی رقم هایوارد بودند که در هفته اول پس از برداشت، هفته چهارم و هفته هفتم مورد آزمایش قرار گرفتند. ابتدا ازمایش فراصوت روی نمونه ها صورت گرفت، سپس با استفاده از روش های مخرب، اسیدیته، ماده جامد محلول و PH تعیین شدند. نتایج اولیه تحلیل داده های حاصل از آزمایشات مخرب نشان دادند که خواص شیمیایی کیوی در سه مرحله آزمایش، تفاوت معنی داری با همدیگر دارند. تحلیل داده های فراصوت با استفاده از شبکه های عصبی انجام شد. خصوصیت دامنه سیگنال در حوزه زمان و چگالی طیف توان و زاویه فاز در حوزه فرکانس به عنوان ورودی شبکه و داده های حاصل از آزمون های مخرب دو عنوان خروجی انتخاب شدند. تعداد نرون ها در لایه مخفی از به حداقل رسانی میانگین مربعات خطا MSE تعیین گردید با استفاده از شبکه MLP با تعداد 20 نرون در لایه ورودی، میزان ماده جامد محلول، اسیدیته و PH به ترتیب با دقت 0/953، 0/952 و 0/920 ارزیابی شدند. شبکه های عصبی، آن دسته از خواص شیمیایی نمونه ها را که در سطح معناداری پایینی قرار داشتند، با دقت پایین تری پیش بینی نمود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

<   <<   26   27   28   29   30   >>   >