سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/6/30
11:50 صبح

دانلود پروژه مقاله نقش نور و رنگ در معماری مساجد ایرانیدراسلامی

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله نقش نور و رنگ در معماری مساجد ایرانیدراسلامی word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله نقش نور و رنگ در معماری مساجد ایرانیدراسلامی word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله نقش نور و رنگ در معماری مساجد ایرانیدراسلامی word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله نقش نور و رنگ در معماری مساجد ایرانیدراسلامی word :

چکیده

ازعصرکهن رنگ یکی ازعناصر تزیینی برای کلبه ها بود؛زیرا رنگ باعواطف واحساسات وفرهنگ بشر پیوند ناگسستنی دارد و بیانگر واقعیت ورموز درونی اوست.به همین خاطر،رنگها معانی گوناگون ومتفاوتی را به همراه دارند که دارای اثرهای مثبت و منفی روحی می باشند.ازشیوه های تزیینی در معماری کاشی،انتخاب رنگ است. نور همواره در معماری اسلامی به عنوان غیر مادی ترین عنصر نشان عالم والا و فضایی معنوی مورد توجه بوده است. نور در فضاهای معنوی نمادی بسیار مهم در بوجود آوردن فضای معنوی می باشد.طبق تحقیق های صورت گرفته نحوه نور پردازی مساجد واماکن مذهبی با استفاده از نور طبیعی به گونه ای صورت پذیرفته است که در حقیقت نورآفتاب راحالتی عرفانی و ملکوتی می بخشد که احساس معنویت و نیل به ملکوت را در بازدید کننده القا می کند.دراین مقاله تلاش می شود تا با استفاده از روش تحلیل توصیفی چگونگی تجلی نور و رنگ در معماری مساجد تاثیر آن در القای حس معنوی درانسان مورد بازبینی قرارگیرد. نتایج حاصل از این تحقیق کمک خواهد کرد که نقش این عنصر مهم در طراحی های امروزی بیشتر مورد توجه قرارگیرد.

واژههای کلیدی: مسجد، معماری، هنراسلامی، نور،رنگ

مقدمه:

رنگ، در جهان محسوس، هم نشین بیبدیل نور است و بلکه صورت متکثر واحد؛ زیرا تجزیه که یک امر کاملاً عادی و مربوط به عالم مرکبات است و تجسم طیفهای نوری را به صورت رنگ سبب میشود. به تعبیر »هانری کربن« در »عرفان ایرانی«، رنگها تبدیل به شاخصی میگردند برای عارف تا بدان وسیله مقام نورانی ـ عرفانی خویش را به داوری گیرد. او فراسوی زمان است و تنها عالم رنگ، جهت دهنده ی سیر و سلوک اوست. عارف پس از دریافتی سخت، به توازنی دست مییابد و از راه و روشهای کیمیایی بسط و قبض و انعقاد و انحلال، نفس او دگرگون میشود.

سه عنصر زیبایی شناسی معماری اسلامی

– 1 نور : نور، اولین شرط برای هر نوع ادراک بینایی است. در تاریکی مطلق ، ما نه فضا را می توانیم ببینیم و نه فرم و رنگ را. اما نور تنها یک ضرورت فیزیکی نیست. بلکه ارزش روانشناختی آن یکی از مهمترین عوامل زندگی انسانی در همه زمینه هاست . چه بخواهیم و چه نخواهیم به سمت روشنایی می رویم. نور، ما را به خود جذب می کند . نور همیشه علاوه بر استفاده کاربردی دارای ارزش نمادین نیز بوده است. نور جزیی از ذات زندگی بوده و در بسیاری از فرهنگ ها نور ، یا خورشید ، به عنوان منبع نور ، عنصری خدایی محسوب می شده و آن را ارج می نهاده اند. گفته لوکوربوزیه در مورد نور و سایه در اینجا اعتبار بیشتری می یابد که : »معماری بازی هنرمندانه دقیق و خیره کننده مجموعه ای از اجسام ساخته شده در زیر نور است . چشم های ما برای این آفریده شده اند که فرم ها را زیر نور ببینیم : این سایه و روشن ها هستند که فرمها را در مقابل ما برهنه می سازند . مکعب، مخروط، کره ، استوانه و هرم اولین فرمهائی هستند که نور آنها را به ما عرضه می کند . تصاویر آنها ناب، ملموس و صریح هستند.«

[.http://www.parsacad.com]

نور جلوه خداوند است که حضورش در معماری اسلامی به ویژه در مسجد که خانه اوست تجلی می یابد. »االله نور السموات و الارض« و در کاستن از صعوبت و سختی و سردی سنگ و بنا نقش بسزایی دارد ، تجلی متافیزیک نور بر فیزیک بنا، آنرا اصلی ترین محور زیبایی شناسی معماری اسلامی در عرفان و معنا قرار داده است . در بناها از کف براق ، و درخشنده و سطوح دیوارها برای شکار نور استفاده می شد و گاهی نور طوری از سقف های الماسی شکل باز می تابید که انعکاسی در پی داشت. نور به تزیین معماری

اسلامی کیفیتی پویا می بخشید و نقوش ، اشکال و طراح ها را به درون زمان می کشید . نور و سایه در سطوح ، تقابل های شدید ایجاد می کرد و به سنگ های منقوش و سطوح گچی و آجری ، بافت می بخشید. نور از لا به لای مشاربیه های چوبی ، جداره های گچی و مرمری ، و شیشه های نقوش پنجره ها رد می شد و نقوش را بر روی سطوح پشتی و داخلی نمودار می ساخت و پوششی زمانمند و متغیر از رنگ و سایه پدید می آورد.

– 2 رنگ : رنگ از تکثیر نور حاصل می شود و نمایانگر کثرتی است که ارتباطی ذاتی با وحدت دارد . از دیدگاه اندیشمندان هنر اسلامی ، رنگ سفید نماد وجود مطلق و رنگ سیاه که پوشش خانه کعبه است نماد اصلی تعالی و فراوجودی است که خانه کعبه با آن ارتباط دارد ، رنگ های آبی ، فیروزه ای و طلایی در نگارگری اسلامی و ایرانی ، جلوه هایی از معانی باطنی جاری در بطن رنگ هایند روان شناسی رنگ در قرآن نیز مورد تامل جدی قرار گرفته است. »قالوادع لنار بک بیین لنامالونها قال انه یقول انها بقره صفرا فاقع لونها تسرالناظرین« آیه ای که در آن رنگ زرد زرین عاملی برای سرور و انبساط خاطر ناظر معرفی می شود این آیه و همچنین احادیث و روایاتی که بر معانی رنگها دلالت می کردند (سفید که رنگ محبوب پیامبر بود و سبز که نشانه سیادت فرزندان علی (ع ) و فاطمه محسوب می شد ) رنگ را عاملی مهم در جهت استفاده معنوی در جلوه های نگارگری معماری اسلامی قرار داد، اهمیت و جایگاه رنگ در معماری اسلامی مورد توجه کامل قرار گرفته است یکی از اصیل ترین رنگ های مطرح در هنر اسلامی رنگ فیروزه ای است ، همچنین آبی لاجوردی هسته تمثیل مراقبه و مشاهده است ، بیانگر بیکرانگی اسمان آرام و تفکر برانگیز سحرگاهان صاف و صمیمی است ، در درون مسجد، برخلاف بیرون که کاشی کاری بیشتر با آجر عجین شده است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/6/30
11:50 صبح

دانلود پروژه بررسی شبکه اطلاعاتی و امنیت آن word

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه بررسی شبکه اطلاعاتی و امنیت آن word دارای 95 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه بررسی شبکه اطلاعاتی و امنیت آن word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه دانلود پروژه بررسی شبکه اطلاعاتی و امنیت آن word

امنیت شبکه اطلاعاتی

شبکه اطلاعاتی چیست؟

راه اندازی و تنظیم یک شبکه LAN کوچک

حقایق، باید ها و نبایدهای شبکه های بی سیم

امنیت الکترونیکی؛ نیازها، راه‌حل‌ها، چالش‌ها

مدیریت شبکه اطلاعاتی

طراحی فیزیکی شبکه اطلاعاتی

کلیاتی درباره امنیت شبکه

طبقه‌بندی(INFOSEC)

فناوری‌های امنیت اطلاعات کنشگرایانه

فناوری‌های امنیت اطلاعات واکنشی

شبکه های اطلاعاتی بی سیم

امنیت اطلاعات در شبکه های بی سیم

چهار تکنیک حیاتی برای ارتقای امنیت شبکه‌های مبتنی بر IP

Firewall چیست؟

IDS چیست ؟

سیستم مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS)

مستندات ISMS

طرح امنیت

امنیت در اینترنت

بلوتوث : یک تهدید امنیتی

امنیت در بلوتوث

فازرها( Fuzzer) چه هستند؟

بررسی اجمالی ساختار امنیتی در سیستم عامل فدورا

بررسی ساختار امنیتی Postfix

فیلترینگ پورت ها

تغییرات Group Policy در ویستا

 

 

مقدمه
«امنیت شبکه اطلاعاتی»( Information security) به حفاظت از اطلاعات و به ‌حداقل‌ رساندن خطر افشای اطلاعات در بخش های غیرمجاز اشاره دارد. امنیت اطلاعات مجموعه‌ای از ابزارها برای جلوگیری از سرقت، حمله، جنایت، جاسوسی و خرابکاری (هاشمیان، 1379) و علم مطالعه روش‌های حفاظت از داده‌ها در رایانه‌ها و نظام‌های ارتباطی در برابر دسترسی و تغییرات غیرمجاز است. با توجه به تعاریف ارائه شده، امنیت به مجموعه‌ای از تدابیر، روش‌ها و ابزارها برای جلوگیری از دسترسی و تغییرات غیرمجاز در نظام‌های رایانه‌ای و ارتباطی اطلاق می‌شود. «فن آاوری» به کاربرد علم، خصوصاً برای اهداف صنعتی و یا به دانش و روش‌های مورد استفاده برای تولید یک محصول گفته می‌شود.
بنابراین «فناوری امنیت اطلاعات» به بهره‌گیری مناسب از تمام فناوری‌های امنیتی پیشرفته برای حفاظت از تمام اطلاعات احتمالی روی اینترنت اشاره دارد.
شبکه اطلاعاتی چیست؟
 شبکه‌ اطلاعاتی مجموعه‌ای‌ از سرویس‌ دهنده‌ها و سرویس‌ گیرنده‌های‌ متعددی‌ می‌باشد که‌به‌ یکدیگر متصل‌ هستند. در این‌ بین‌ سرویس‌ دهنده‌ها (server) نقش‌ سرویس‌ دهنده‌ و خدمات‌ دهی‌ وسرویس‌ گیرنده‌ها (Client) نقش‌ سرویس‌ گیرنده‌ یا همان‌ مشتری‌ را بازی‌ می‌کنند.


انواع‌ شبکه‌: شبکه‌ها را می‌توان‌ به‌ دو دسته‌ی‌ «شبکه‌های‌ محلی‌» LAN و شبکه‌های‌ بزرگ‌تر از آن‌(WAN) تقسیم‌ کرد. شبکه‌های‌ محلی‌: Local Area Network این‌ نوع‌ شبکه‌ها به‌ ...
شبکه‌های(‌ (LAN) معروف‌ هستند. شبکه های محلی معمولا میزبان 2 تا 20کامپیوتر و در غالب Work Group میباشند. سرعت این نوع شبکه بسیار زیاد است و می توان حجم داده های بالا را در مدت بسیار کم انتقال داد. شبکه‌های‌ گسترده‌: Wide Area Network این نوع شبکه ها به شبکه های WAN معروف هستند. این شبکه ها بزرگتر از شبکه های LAN و اغلب برای امور عمومی از آن استفاده می شود. ازجمله این شبکه ها میتوان شبکه های VAN و یا شبکه های بزرگتر مانند Internet و.. را نام برد. سرعت انتقال داده ها در این نوع شبکه ها نسبت به LAN (در ایران) بسیار ناچیز میباشد. این سرعت به خاطر استفاده از خطوط 56K است. البته می توان با استفاده از خطوط DSL یا ISDN و یا بی سیم Wire Less سرعت این ارتباط را به اندازه 128K ,256 k , 512 kیا بالاتر افزایش داد. Internet Protocol: IP IP یک‌ عدد 32 بیتی‌ (bit) است‌ که‌ پس‌ از اتصال‌ به‌ شبکه‌(... , Internet , LAN) به‌ ما متعلق‌ می‌گیرد. شکل کلی IP را می توان به صورت http://www.aaa.yyy.zzz در نظر گرفت که با هر بار اتصال به اینترنت به صورت Dial Up این عدد تغییر می کند. IP  وسیله ای برای شناسایی ما در شبکه است و امکان اتصال به شبکه بدون آن وجود ندارد. IP از دو قسمت Net ID و Host ID تشکیل شده است و مقادیر بیت ها در این دو قسمت در کلاسهای مختلف IP متفاوت است. Net ID در واقع شناسه شبکه و Host ID شناسه میزبان در IP است.

 

بخشی از منابع و مراجع پروژه دانلود پروژه بررسی شبکه اطلاعاتی و امنیت آن word

http://forum.hammihan.com/showthread.php?p=340116
http://www.iritn.com/?action=show&type=news&id=1070
http://www.updateblog.net/archive/2006/04/_postfix.php
http://www.sgnec.net/Articledet-f.asp?number=41
http://www.sgnec.net/Articledet-f.asp?number=90
http://system.parsiblog.com/-123333.htm
http://siadatian.blogfa.com/post-70.aspx
http://www.wikiproject.pro/forum/
http://iran-it.net/detail.asp?id=2238
http://daneshnameh.roshd.ir

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/6/30
11:50 صبح

دانلود پروژه پاورپوینت روستای امند word

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 دانلود پروژه پاورپوینت روستای امند word دارای 181 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت دانلود پروژه پاورپوینت روستای امند word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلوددانلود پروژه پاورپوینت روستای امند word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلوددانلود پروژه پاورپوینت روستای امند word

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن دانلود پروژه پاورپوینت روستای امند word :

اسلاید 1 :

 شناخت و بررسی روستای امند

قدمت و تاریخچه روستا

این روستا طبقه گفته اهالی قدمتی حدود 80-90 ساله دارد که اطلاعات چندانی در رابطه با چگونگی شکل گیری روستا در دست نمی باشد.  

اما طبق آثار باقیمانده از شکست لایه های زمین و گسلهای باقیمانده در اطراف روستا چنین به نظر می رسد که این روستا طی سالهای متمادی بر اثر باز شدن لایه های زمینی در بین دو کوهپایه توانسته در دره کم عمقی شکل بگیرد که البته فقط یک نظر بدون سند است.

اسلاید 2 :

وضعیت جغرافیایی  روستای امند:

موقعیت طبیعی جغرافیایی:

روستای امند همانند دیگر آبادیهای شهرستان در منطقه

میانی شهرستان و واقع در مابین دو اقلیم خشک و هر دو اقلیم در ارتفاعات نیمه است . این روستا در دره کوه اوزون یل از قلل رشته کوهستان میشو که با جمعیتی شرقی – غربی از نزدیکی سلماس شروع شده و در 20 کیلومتری تبریز در امند پایان می پذیرد.

اسلاید 3 :

موقعیت نسبی روستا:

این روستا در شمال شهر تبریز در شهرستان شبستر واقع شده است . روستای امند که در جنوب غربی بخش صوفیان  و در دهستان رودقات قرار گرفته از شمال با دو روستای مزرعه ، زین آباد و از شرق با سه روستای هرزنق و پردول و زبرلو و از غرب با روستای تازه کند و از جنوب با روستای زبولو همجوار است.

تنها رودخانه جاری در این حوزه، رودخانه مزرعه ای است که یک رودخانه فصلی بوده و از شمال شرقی به این روستا جاری میشود

اسلاید 4 :

اقلیم روستای امند:

این روستا همانطور که گفته شد در اقلیم خشک و سرد  واقع شده است و جزء مناط سردسیر محسوب میشود که دارای زمستانهای سرد و طولانی و بهار پاییز نسبتاً سرد و تابستان معتدل میباشد.

در این روستا حدود 6 ماه از سال یخبندان است و میزان متوسط بارندگی در حدو 8/314 میلی متر است.

متوسط درجه حرارت سالیان در روستای امند 12 درجه سانتیگراد است . که حداقل و حداکثر آن 5/41 و 4/25 درجه سانتیگراد است.

رطوبت نسبی شهرستان حداکثر % 80 ماههای زمستان و حداقل % 25 در ماههای تابستان است. این روستا درمسیر وزش بادهای سرد و مرطوب شرقی که اصطلاحاً مه یلی نامیده میشود و همچنین بادهای غربی که بادهای گرم و مرطوب و نسبتاً ملایم است و آنر آق پلی گویند قرار دارد.

اسلاید 5 :

ارتفاعات روستا

رشته کوه میشو که با جهتی شرقی غربی از نزدیکی سلماس شروع شده و در 20 کیلومتری تبریز در امند پایین می پذیرد. این رشته کوه مهمترین کوه شهرستان شبستر است قلل عمده این رشته کوه عبارتند از کوسه بابا و اوزون یل که اکثر آبادیهای حومه شهرستان در دوره های سرسبز و خرم این کوهها قرار دارند.

منابع آبی روستا

رودخانه مزرعه که از شمال شرقی روستا واردروستا میشود به عنوان رودخانه فصلی درروتا مطرح است اما چون در بیشتر فصول سال بی آب است به عنوان منبع آب اصلی مطرح نیست دو رشته قنات منبع آبی روستا هستند که در حال حاضر رشته قنات اصلی مورد استفاده قرار میگرد.

اسلاید 6 :

میزان خاک و باروری

این منطقه کلاً فاقد جنگل میباشدومیزان باروری خاک به دلیل کمبود آب کم است.

مصالح بوم آوردی

این منطقه به دلیل عدم وجود جنگل یا معدن در نزدیکی فاقد مصالح بوم آورد است و عمدتاً ازمصالح بنایی استفاده میشود.

محیط انسانی و اجتماعی

بررسی ویژگیهای جمعیتی

 

روستای امند پرجمعیت ترین روستای منطقه رود قات بوده است جمعیت روستا طبق آمار سال 81 ، 2563 که در قالب 439 خانواده میباشد بعد خانوار در این آمارگیری 82/5 نفر بوده است.

اسلاید 7 :

 ساختار سنی و جنسی جمعیت:

از مجموع 2563 نفر جمعیت روستا 6/53 درصد آن در گروه سنی 19-0 ساله، 63/41 درصد آن در گروه سنی 64-20 و 76/4 درصد آن در گروه سنی سالخوردگان قرار دارند.

نسبت جنسی در این روستا 3/101 مرد درمقابل 100 زن میباشد.

 وضع سواد:

از مجموع 2451 نفر جمعیت 6 ساله روستا 1738 نفر با سواد هستند که حدود % 78 کل روستا را شامل میشود.

 موالید و مرگ و میر :

مرگ و میر و موالید دو پدیده طبیعی است که بر رشد جمعیت تاثیر گذارد برابر آمار موجود در خانه بهداشت روستا میزان مولید در سال 1380 ، 47/22 در هزار و میزان مرگ و میر 73/4 در هزار بوده است.

اسلاید 8 :

مهاجرت :

روند مهاجرت در روستای امند در فاصله بین سالهای 65-71 کاهش پیدا نموده و نرخ رشد جمعیت آن از 7/2 درصد تا 36 /3 درصد رسیده است . در این سالها ضمن آنکه هیچ خانواده ای روستا را به مقصد شهرهای دیگر ترک ننموده اند بلکه دو خانواری ه در سالهای قبل روستا را به مقصد تهران ترک نموده بودند به روستا برگشته اند.

اما رد طی 10 سال گذشته این آمار تغییر کرده و میزان مهاجرت به طرز چشمگیری افزایش یافته است به طوری که در سال 82، 95 نفر مهاجرت دهی داشته.

فعالیتهای خانه بهداشت روستا:

این روستا داری مرکز بهداشت میباشد که فعالیتهای آن در برگیرنده روستاهای اطراف نیز میباشد تنظیم خانواده اصیلترین فعالیت خانه های بهداشت است.

اسلاید 9 :

بررسی ویژگیهای اقتصادی روستایی امند:

تعداد کل جمعیت فعال از نظر اقتصادی در این روستا حدود 5/37 درصد جمعیت را به خود اختصاص داده است که در این میان جمعیت فعال غیر اقتصادی حدود 62 درصد را شامل میشود.

در روستای امند از کل جمعیت فعال روستا 5/97% شاغل میباشند که در این میان 5/2 درصد از جمعیت فعال بیکار هستند که از بین آنها 07/1 درصد جویای کار میباشند.

و بقیه  در مشاغل خدماتی و موقت مشغول هستند.

اسلاید 10 :

مشاغل موجود در روستا:

در این روستا به دلیل کاهش راندمان اراضی زراعی بهدلی لکمبود آب و از بین رفتن محصولات و عدم وجود بازار مناسب جهت محصولات سردرختی و نهایتاً از بین رفتن باغات میوه، نزدیکی این روسنا به شهر ورغبت جوانان برای اشتغال در شهر ، کشاورزی از جمله اشتغالات بندرت روستاییان میباشد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/6/30
11:50 صبح

دانلود پروژه بررسی روش های پژوهش و پژوهش در عملیات word

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه بررسی روش های پژوهش و پژوهش در عملیات word دارای 83 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه بررسی روش های پژوهش و پژوهش در عملیات word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

مقدمه
این مقاله به روش پژوهش در حوزه پژوهش در عملیات اختصاص دارد. در این مقاله کلیات روش پژوهش مدنظر قرار می‌گیرد و از جزئیات فنون سخنی به میان نمی‌آید و خواننده می‌تواند برای مطالعه بیشتر در زمینه فنون پژوهش در عملیات، به موضوعات مربوط مراجعه کند. آنچه که در این مقاله مورد تأکید است انواع پژوهش و خصوصیات آنان در حوزه پژوهش در عملیات است و روشهای جمع‌آوری داده‌ها، آزمونهای آماری و مهارتهایی که هر پژوهشگر باید کسب نماید شرح داده نمی‌شوند و به جای آن ابزار اصلی پژوهش در عملیات، مدلها، مورد بررسی قرار می‌گیرند.
2- انواع پژوهش در پژوهش در عملیات
در یک دسته‌بندی عمومی، اگر پژوهش برای حل مسائل مشخص و موجود انجام شود نوع پژوهش از جهت خروجی، کاربردی خواهد بود و اگر توسعه تئوریها و روشهای عمومی برای تولید دانش هدف باشد نوع پژوهش، محض خواهد بود.
با هدف تدوین روش پژوهش برای پژوهش در عملیات، در اینجا دسته‌بندی عملی‌تری از انواع پژوهش در پژوهش در عملیات ارائه می‌کنیم. در این دسته‌بندی سه نوع پژوهش قابل تشخیص است؛
?    حل مسائل واقعی
?    توسعه مدل یا روش حل برای مسائل کلاسیک
?    توسعه تئوریها یا فنون عمومی.
در حل مسائل واقعی، متخصص پژوهش در عملیات با مسئله‌ای مربوط به یک عملیات در حال اجرا روبروست. صرفنظر از اینکه مشکل چه باشد و چگونه توسط سفارش‌دهنده مطرح شده باشد ممکن است از دیدگاه پژوهش در عملیات ناشناخته بوده، و به درستی تعریف نشده باشد یا چیزی به غیر از آنچه باشد که مدنظر سفارش‌دهنده است. بنابراین تعریف مسئله در این نوع پژوهش از اهمیت بالایی برخوردار است. واقعی بودن مسئله ضرورت دقت در تعیین مفروضات، جمع‌آوری داده‌ها، تعیین پارامترها و روابط و تدوین اهداف عملیات و شاخص‌های اثربخشی را دوچندان می‌نماید. عوامل اشاره شده نقش تعیین‌کننده‌ای در تعریف مسئله و دستیابی به راه‌حل دارند. راه‌حل پیشنهادی در حل مسائل واقعی زمانی ارزشمند است که بتواند در عمل پیاده شود. یعنی تطبیق و تعدیل راه‌حل پژوهش به شکلی که به راه‌حل عملیاتی و واقعی منجر شود بسیار مهم است.
مسائل کلاسیک، مسائلی هستند که به دلیل تشابه در بسیاری از عملیات مختلف، پژوهشهای متعدد برای ارائه راه‌حل و دارا شدن سابقه علمی در کتابها و مقاله‌های مربوط به پژوهش در عملیات، به شکل کلاسیک در آمده‌اند. مسئله فروشنده دوره‌گرد1، مسئله مسیریابی وسایل ترابری2، مسائل برش و چیدمان3، تعادل خط مونتاژ4، مسئله زمانبندی خدمه پرواز5، مسئله تخصیص مضاعف6 و زمانبندی کارگاهی7 از مسائل کلاسیک به شمار می‌آیند. این مسائل کاملاً شناخته شده هستند. اهداف، شاخص‌های اثربخشی، محدودیتها و قیود، پارامترها و مفروضات هر یک از مسائل کلاسیک مشخص و روشن هستند. خصوصیات راه‌حل، مشخص و به صورت مستقیم قابل کاربرد در موارد واقعی هستند. نیازی به جمع‌آوری داده‌های واقعی نیست و داده‌ های فرضی که به شرایط واقعی این نوع مسائل شبیه باشد کفایت می‌کند. در حل این نوع مسائل، پژوهشگر با توسعه مدلی از مسئله، روش حل مسئله یا هر دو روبروست.
در توسعه تئوریها یا فنون عمومی، حل مسئله واقعی یا کلاسیک مدنظر نیست بلکه پژوهشگر قصد دارد تئوریهای جدیدی را در قالب قضایا و روابط برای مفاهیم، اصول و فنون موجود بیان دارد یا فن جدیدی را برای استفاده در حل مدلها ابداع نماید. در اینجا هدف، کاربرد نتایج پژوهش در حل مسائل نیست (اگر چه ممکن است از آنها استفاده شود) بلکه تولید دانش در حوزه پژوهش در عملیات است. در این نوع پژوهش، پژوهشگر با تعریف مسئله، جمع‌آوری داده‌ها، مدلسازی و کاربرد نتایج حل مدل روبرو نیست و بنابراین روش پژوهش، متفاوت و کمتر قابل مستندسازی خواهد بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/6/30
11:49 صبح

دانلود پروژه مقاله تاثیرآموزش مدل مدیریت جامع بیماران بر عملکرد

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود پروژه مقاله تاثیرآموزش مدل مدیریت جامع بیماران بر عملکرد پزشکان word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود پروژه مقاله تاثیرآموزش مدل مدیریت جامع بیماران بر عملکرد پزشکان word   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود پروژه مقاله تاثیرآموزش مدل مدیریت جامع بیماران بر عملکرد پزشکان word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود پروژه مقاله تاثیرآموزش مدل مدیریت جامع بیماران بر عملکرد پزشکان word :

چکیده

زمینه و هدف: شیوه مراقبت از بیماران نقش اساسی در کیفیت خدمت رسانی به آنها دارد و مدیریت بیماران در جهت دستیابی به بهتـرین

عملکرد مراقبتی از آنها، به عنوان یکی از وظایف اصلی پزشکان مطرح می باشد. با این وجود در حال حاضر در کشور ایران، برای این امر مهم برنامه ای جامع وجود ندارد و آموزش پزشکان و دانشجویان پزشکی بر محور بیماری است، در حالی که می بایست محور اصلی بیماران باشند.

این تحقیق در راستای ارائه راهکار عملی آموزش مدیریت بیماران اجرا شده است.

مواد و روش کار: این کارآزمایی در عرصه در سال1384-85بر روی60پزشک عمومی شاغل در مراکـز بهداشـتی–درمـانی شـهریاصفهان انجام شد. 30 پزشک از مرکز بهداشت شماره یک و 30 پزشک از مرکز بهداشت شـماره 2 اصـفهان بـه روش نمونـه گیـری تـصادفی ساده انتخاب شدند و در دو گروه مداخله و شاهد قرار گرفتند. در اجرای طرح از 4 نفر پزشک عمومی که توسط مجریان طرح آمـوزش هـای لازم را دریافت کرده بودند، به عنوان مربی استفاده شد. در شروع مطالعه، گروه مداخله در جلسات آموزش تئوری مدیریت جامع بیمـاران کـه

توسط مجریان طرح ارائه شد شرکت کردند و در پایان این جلسه بسته آموزشی مدیریت جامع بیماران به آنها داده شد، سپس مجریان طرح بـا همکاری مربیان طرح، مدیریت بیماران را به صورت عملی و هنگام ویزیت بیمـاران بـه ایـن گـروه آمـوزش دادنـد. در گـروه شـاهد هیچگونـه

مداخله ای صورت نگرفت و در طول مطالعه هر دو گروه مداخله و شاهد، تحت آموزش های معمول مراکز بهداشت 1و 2 شهرسـتان اصـفهان بودند. در ابتدای وانتهای مطالعه عملکرد پزشکان توسط چک لیست ارزیابی شد و اطلاعـات بـا اسـتفاده از نـرم افـزار SPSS و آزمـون هـای t زوجی و t مستقل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و P<0/05 از نظر آماری معنی دار تلقی شد.

یافته ها: میانگین نمره انواع عملکرد پزشکان گروه مداخله و شاهد در ابتدای مطالعه یکسان بود ولی تغییرات میانگین نمره انـواع عملکـردپزشکان گروه مداخله پس از آموزش مدیریت جامع بیماران به طـور معنـی داری بیـشتر از گـروه شـاهد بـود. در پایـان مطالعـه، میـانگین نمـره عملکرد بالینی در گروه مداخله 48/9 و در گروه شاهد 42/1 بود ( P <0/05 )، میانگین نمره عملکـرد مـدیریتی در گـروه مداخلـه 38/6 و در

گروه شاهد 32 بود P<0/05) )، میانگین نمره عملکرد آموزشی در گروه مداخله 26/4 و در گروه شاهد 22/1 بود .(P<0/05)

نتیجه گیری : یافته ها نشان داد که آموزش مدیریت جامع بیماران، می تواند در بهبود عملکرد پزشکان در سه حیطـه عملکـرد آموزشـی،

مدیریتی و بالینی موثر باشد. (مجله طبیب شرق، دوره9، شماره3، پائیز86، ص217تا(224

کلیدواژه ها: مدیریت جامع بیماران،عملکرد پزشکان،عملکرد بالینی،عملکرد مدیریتی، عملکرد آموزشی

مقدمه
شـیوه مراقبــت از بیمـاران نقــش اساسـی در کیفیــت خــدمت گــسترده ای از مــشکلات ســلامتی و درمــانی جامعــه مــا بــا ایــن
رسانی به بیماران دارد، مطالعات و شواهد نشان میدهد که بخش موضوع در ارتباط است. نارضایتی بیماران، عدم کنتـرل بـسیاری
آدرس نویسنده مسئول: زاهدان، دانشکده پزشکی Email: Javid_ dehghan @yahoo.com 217

از بیمارهــای مــزمن، تــاخیر در تــشخیص، خطاهــای پزشــکی و سنتی و سیاست عمومی مـی باشـد، ایـن نیـاز در بحـث آمـوزش
مصرف بی رویـه دارو از جملـه ایـن مـشکلات اسـت. مـدیریت مدیریت بیماران به شدت احساس می شود. (6) مـدیریت جـامع
بیماران که با هدف دستیابی به بهترین عملکرد مراقبتی از بیماران بیماران، بر دیـدگاه بیوسایکوسوشـیال بنـا نهـاده شـده اسـت. بـر
طراحی شده است، یکی از وظایف اصـلی پزشـکان اسـت. ایـن اساس این دیدگاه پزشک برای داشتن مراقبت مناسب و خـوب،
وظیفه را پزشکان در قالـب پـذیرش، رفـع مـشکل و در صـورت درک وضعیت اجتمـاعی، اقتـصادی، روانـی و فرهنگـی و افـراد
لـزوم ارجـاع بیمـاران بـه مراکـز تخصـصی، آموزشـهای لازم بــه ارتباط مناسب با بیمار بایستی از توجه به محـیط پیرامـون بیمـار و
بیمـــاران و خـــانواده آنهـــا، طراحـــی و انجـــام بررســـی هـــای شغل او و آموزش لازم به بیمار و خانواده اش غفلت نکند.(8،7،(2
اپیـدمیولوژیک بـرای شـناخت مـسائل بهداشـتی و بیمـاری هـای توجه به اصول مدیریت بیماران موجب ارتقای عملکرد پزشـکان
بومی و شایع منطقه، کنترل و پیگیری اجرای برنامه هـا در حـوزه و در نتیجه افزایش رضایتمندی بیمـاران، کـاهش مراجعـات غیـر
فعالیت، جمـع آوری آمـارو دسـته بنـدی آنهـا، تهیـه گـزارش و ضروری به مراکز تخصصی و فـوق تخصـصی، مـصرف مـنظم و
ارسال به مراکز بالاتر انجام می دهند.((1 مدیریت جـامع بیمـاران صحیح دارو توسط بیمـاران وکـاهش در خواسـت آزمایـشات و
شیوه ای از مدیریت بیماران است که در این روش همه یـا بیـشتر تست های رادیولوژیک غیر ضروری خواهد شد، که همه اینهـا
علائم جسمی و روانی بیماران با توجه به ابعاد اجتماعی، محیطی، موجــب صــرفه جــویی در وقــت و هزینــه هــای نظــام بهداشــتی-
روانــی و فرهنگــی آنــان مــدیریت مــی شــود. روش مــصاحبه بــا درمـانی کــشور مــی شـود. 10)،(9 صــاحب نظــران بـه دلایــل عــدم
محوریت بیمار است. سه سطح پیـشگیری، خـصوصا پیـشگیری کفایت سیستم فعلی در رفع نیازهای قرن بیست و یکم بـا توجـه
اولیه، مد نظر پزشک قرار می گیرد.((2 تحقیقات نـشان مـی دهـد بــه روشــهای تشخیــصی و درمــانی و ســاختار علمــی آموزشــی،
که به علت عـدم رعایـت اصـول مـدیریت و مراقبـت از بیمـاران تحولات اجتماعی و تحول در ساختار مراقبت از بیمـاران و نظـام
خطاهای پزشـکی زیـادی اتفـاق مـی افتـد و در نتیجـه بـار مـالی خدمات سلامت برخورداری از مدلی جدید برای طبابـت بـالینی
سنگینی بـه بیمـاران و دولـت هـا تحمیـل مـی شـود. ازجملـه در را ضروری می دانند و نوع مراقبـت بیمـار محـور را در اولویـت
بررسی Blendon و همکاران، 42 درصد بیمـاران و 35 درصـد قرار می دهند.((11
پزشــکان در آمریکــا خطاهــای مراقبتــی از بیمــاران را گــزارش با توجه به اینکـه آمـوزش مـدیریت کـل فرآینـد مراقبـت از
کرده اند. (3) مصرف بی رویه دارو یکـی از پیامـدهای ناکفـایتی بیماران تا کنون مـورد توجـه کـافی قـرار نگرفتـه اسـت، تحقیـق
مراقبت ها نه به علت عدم آگاهی پزشکان بلکه ناشـی از ضـعف حاضر جهت ارزیابی تـاثیر آمـوزش مـدیریت جـامع بیمـاران بـر
فرایند مدیریت بیماران می باشد. تجویز داروهـای تزریقـی بـرای عملکرد مراقبتی پزشکان اجرا شد تـا راهکـار عملـی مناسـبی را
42 درصد بیمـاران و اختـصاص حـدود 12 درصـد از داروهـا بـه جهت آموزش مدیریت جامع بیماران به پزشکان ارائه نماید.
کورتیکواستروئیدها در نسخ پزشکان کرمان یکی از این شـواهد روش کار

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

<   <<   56   57   58   59   60   >>   >