سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/7/30
6:29 صبح

مقاله بررسی آزمایشگاهی اثر خرده لاستیک بازیافتی تایر وسایط نقلیه

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی آزمایشگاهی اثر خرده لاستیک بازیافتی تایر وسایط نقلیه بر پارامترهای مارشالمخلوطهای آسفالتی با استخوان بندی سنگدانهای SMA pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آزمایشگاهی اثر خرده لاستیک بازیافتی تایر وسایط نقلیه بر پارامترهای مارشالمخلوطهای آسفالتی با استخوان بندی سنگدانهای SMA pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آزمایشگاهی اثر خرده لاستیک بازیافتی تایر وسایط نقلیه بر پارامترهای مارشالمخلوطهای آسفالتی با استخوان بندی سنگدانهای SMA pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آزمایشگاهی اثر خرده لاستیک بازیافتی تایر وسایط نقلیه بر پارامترهای مارشالمخلوطهای آسفالتی با استخوان بندی سنگدانهای SMA pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
محمدحسن شفیعی – دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی راه و ترابری، دانشکده فنی، دانشگاه گیلان،
پیمان مهربان جوینی – دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی راه و ترابری، دانشکده فنی، دانشگاه گیلان،
مهیار عریانی – استاد گروه عمران، دانشکده فنی، دانشگاه گیلان،

چکیده:
در چند دهه اخیر استفاده از آسفالت لاستیکی به عنوان مادهای مکمل جهت بهبود خصوصیات دینامیکی و مکانیکی روسازیهای آسفالتی به منظور افزایش مقاومت و کاهش آلودگی زیست محیطی مورد توجه قرار گرفته است. از سوی دیگر مطالعات انجام شده بر روی مخلوطهای آسفالتی با استخوانبندی سنگدانهای SMA که یک مخلوط با دانه بندی میان تهی است؛ نشان میدهد که آسفالت لاستیکی با استخوان بندیسنگدانهای نهتنها هزینه نگهداری راهها را کاهش داده، بلکه سبب افزایش قابلیت باربری روسازی راه میشود. همچنین آسفالت لاستیکی احتمال ایجاد ترکهای ناشی از خستگی در طول عمر مفید روسازی را کاهش میدهد. دراین پژوهش از خرده لاستیک ضایعاتی تایر وسایط نقلیه به عنوان خرده لاستیک درمخلوطهای آسفالتی گرم با دانهب ندی میان تهی استفاده شده و پارامترهای مارشال این مخلوطها مورد ارزیابیقرارگرفته است. نتیجه این مطالعات نشان از بهبود پارامترهای مارشال میباشد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/7/30
6:29 صبح

تحقیق در مورد بررسی بیماری ms pdf

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق در مورد بررسی بیماری ms pdf دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد بررسی بیماری ms pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد بررسی بیماری ms pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد بررسی بیماری ms pdf :

بررسی بیماری ms

بیماری ms
مولتیپل اسکلروز (M.S) از بیماریهای شایع سیستم عصبی مرکزی در انسان است. M.S اغلب، بالغین جوان را مبتلا می‌سازد و در جنس مؤنث دو تا سه برابر بیشتر رخ می‌دهد. در M.S میلین راههای عصبی دچار تخریب می‌شود. مشخصه این بیماری، متعدد بودن ضایعات از نظر زمانی و مکانی و رخداد علایم به صورت رفت و برگشتی است، یعنی یک علامت عصبی پس از مدتی بهبود یافته و در زمان دیگر همان علامت یا علائم دیگری مجدداً رخ می‌دهند. علائم هر حمله بهبودی نسبی یافته ولی ممکن است عودهای مکرر بیماری سبب ناتوانی تدریجی بیمار گردد. در M.S علائم بالینی بستگی به محل و وسعت ضایعه دارد و تخریب میلین معمولاً در نواحی خاصی نظیر عصب بینایی، ساقه مغز، مخچه و ماده سفید نیمکره‌های مغز منجر

به بروز مجموعه‌ای از علائم بالینی به صورت تاری دید ناگهانی، ناتوانی در حرکت اندامها، عدم تعادل، دوبینی و اختلالات حسی به صورت احساس خواب رفتگی در اندامها و علائم متنوع دیگر می‌گردد. سیر علایم بالینی بیماری M.S در هر بیماری متفاوت بوده و می‌تواند به صورت یک بیماری کاملاً خوش‌خیم رخ دهد و بیمار سالها عاری از علائم عصبی باشد و یا اینکه یک حالت پیشرونده سریع در علائم بالینی همراه با ناتوانی اتفاق می‌افتد.

سبب شناسی و همه گیر شناسی:
با وجود مطالعات و پژوهشهای مدرن، در ارتباط با جنبه‌های همه گیرشناسی، علت، روش‌های تشخیصی و درمانی جدید در بیماری M.S در سالهای اخیر انجام شده است. لیکن هنوز علت واقعی بیماری مشخص نشده و در نتیجه هنوز یک درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد. قابل قبول‌ترین تئوری در مورد علت بیماری M.S را یک مکانیسم خود ایمنی می‌دانند، به این نحو که یک فاکتور محیطی نظیر عفونت‌های ویروسی سبب تحریک سیستم ایمنی بدن و تشکیل آنتی بادی بر علیه میلین بافت عصبی شده و منجر به بروز علائم عصبی می‌شود.

فاکتورهای ژنتیکی در مستعد نمودن فرد جهت ابتلا به این بیماری می‌توانند مؤثر باشند. بالاترین شیوع M.S در نژاد سفید پوست می‌باشد و این بیماری در نژاد زرد و سیاه شیوع کمتری دارد، این بیماری در ساکنین مناطق اطراف ناحیه استوا بندرت دیده می‌شود، در حالی که با افزایش فاصله از خط استوا و در مناطق معتدله شمالی و جنوبی، نظیر آمریکا، کانادا، اروپای شمالی و استرالیا، شیوع این بیماری بیشتر می‌شود.

مهاجرت، سن و جنس:
مهاجرت به مناطق با شیوع کم قبل از 15 سالگی خطر ابتلا به بیماریM.S را کاهش می‌دهد. وقوع M.S در دوران کودکی نادر است، اما بعداً به سرعت شیوع آن افزایش می‌یابد تا در حوالی 30 سالگی به حداکثر می‌رسد و همچنان شیوع آن تا دهه چهارم عمر بالا می‌ماند و سپس سریعاً کاهش می‌یابد به طوری که M.S پس از 60 سال، به ندرت رخ می‌دهد. به دلیل فاکتورهای هورمونی و سیستم ایمنی بروز بیماری M.S در زنان 2 تا3 برابر مردان است. معمولاً M.S در طبقات اجتماعی- اقتصادی بالا بیشتر دیده می‌شود.

یافته‌های بالینی:
علائم عصبی در بیماری M.S به دلیل درگیری قسمت‌های مختلف دستگاه عصبی مرکزی(CNS) متنوع می‌باشد. به خاطر ماهیت بیماری و درگیری قسمت‌های مختلف سیستم عصبی و نیز دخالت عوامل جغرافیایی در چگونگی تظاهر بیماری، علائم و به ویژه اولین علامت شروع بیماری متنوع و شدت آن نیز متغیر خواهد بود، بنابراین در بیماریM.S هیچگاه یک فرم کلاسیک و ثابت و مشخص نمی‌توان یافت. چون در M.S عصب بینایی، ساقهمغز، مخچه و نخاع بیشتر درگیر می‌شوند، تظاهرات بالینی ناشی از ضایعات در این قسمت‌ها می‌باشد.

شایع‌ترین علائم در شروع بیماری عبارتند از: ضعف و بی قوتی اندامها، احساس گرفتگی، گزگز یا عدم تعادل یک اندام، کاهش یا تاری دید ناگهانی در یک چشم، دو بینی، اختلال عملکرد مثانه به صورت فوریت یا تأخیر در شروع ادرار. این علایم غالبا گذرا بوده و طی چند روز تا چند هفته از بین می‌روند، ولی با گذشت زمان این علائم ممکن است مستقر و ثابت شده و بیمار گاهی دچار مشکلات گفتاری، شناختی و خلقی و حافظه‌ای می‌گردد.

سیر بیماری:
بین سیر نخستین حمله و بروز علائم عصبی بعدی ممکن است ماهها تا سالها فاصله وجود داشته باشد، پس از گذشتن این دوره علائم جدیدی بروز می‌نماید و یا علائم قبلی عود کرده، پیشرفت می‌نماید. حاملگی برسیر بیماری M.S معمولاً تأثیری نداشته ولی میزان عود در سه ماه نخست پس از زایمان شایع‌تر است. افزایش درجه حرارت بدن، خستگی و استرس سبب تشدید گذرای علائم می‌شوند. در بعضی بیماران با گذشت زمان و پس از چندین حمله عود و بهبودی ناقص، بیمار تدریجاً دچار ضعف حرکتی اندامها، سفتی عضلانی، اختلال حسی، عدم تعادل در راه رفتن و مشکلات ادراری و ممکن است به درجات مختلفی ناتوان گردد. بیماری M.S دارای سه نوع سیر است که عبارتند از: 1- عود کننده- بهبود یابنده که در این حالت در بین حملات پیشرفتی در بیماری رخ نمی‌دهد، 2- پیشرونده ثانویه: که با پیشرفت تدریجی پس از یک دوره عود و بهبود اولیه مشخص می‌گردد و 3- پیشرونده اولیه که در آن ناتوانی از آغاز به صورت تدریجی پیشرفت می‌نماید.

روش‌های تشخیص:
بیماری M.S براساس علائم بالینی و سیر بیماری و وجود سابقه تشدید و تخفیف علائم، یافته‌های معاینه عصبی و بررسی‌های پاراکلینیکی (آزمایشگاهی) نظیر بررسی مایع مغزی نخاعی، پتانسیل‌های فراخوانده بینایی (VEP) و تصویرنگاری سیستم عصبی مرکزی با MRI انجام می‌شود. در مبتلایان به M.S بررسی الکتروفورز پروتئین‌های مایع مغزی نخاعی (CSF) نشان دهنده وجود نوارهای مشخص در منطقه ایمونوگلوبولینی IgG تحت نام نوارهای اولیکوکلونال باند است پتانسیل فراخوانده، بینایی (VEP) طولانی می‌شود و ام.آر.آی (MRI) ضایعات مربوط به آسیب میلین را در مغز، ساقه مغز، مخچه و یا نخاع که به صورت ضایعات گرد با حدود مشخص با اندازه از چند میلیمتر تا چند سانتی متر می‌باشند را نشان می‌دهد.
تشخیصهای افتراقی و یا بیماریهای تقلیدکننده M.S

بیماری M.S به دلیل داشتن علائم متعدد و سیر متنوع با چندین بیماری دیگری ممکن است اشتباه شود، در نظر گرفتن شرح حال بیمار، چگونگی وقوع و سیر بیماری، یافته‌های بالینی و معاینه، یافته‌های پاراکلینیک در بررسی مایع مغزی نخاعی و MRI موجب تشخیص صحیح می‌شوند. باید حتی الامکان از تشخیص اشتباه M.S جلوگیری کرد، چون اولاً تشخیص اشتباه، M.S برای بیمار صدمات جبران ناپذیر روحی را به همراه دارد و همچنین ممکن است سایر بیماریهای قابل درمان با این تشخیص اشتباه نادیده گرفته شوند.

در تشخیص افتراقی M.S بایستی بیماریهایی که ضایعات متعدد در سیستم عصبی مرکزی دارند و یا بیماریهای سیستم عصبی مرکزی با سیر تشدید یابنده بهبود پذیر، مدنظر باشد. از جمله بیماریهایی که با M.S اشتباه می‌شوند عبارتند از بیماری لوپوس سیستمیک، سندرم آنتی فسفولیپید آنتی بادی، بیماری بهجت، بیماری لایم (در اثر نیش کنه رخ می‌دهد)، سندرم نقص ایمنی اکتسابی (AIDS)، بیماریهای نخاعی– مخچه‌ای استحاله‌ای ارثی، کمبود ویتامین B12، آرتروز و مهره‌های گردن، و تومورهای گودال خلفی جمجمه.

درمان M.S:
هنوز درمان قطعی برای M.S پیدا نشده است. درمان بیماری M.Sبه دو دسته تقسیم می‌شود:
1- درمان جهت متوقف ساختن سیر بیماری
2- درمان‌های علامتی در جهت کاهش علائم ناتوان کننده بیماری. درمان در مرحله وقوع علائم حاد و شدید شامل کورتیکواستروئید تزریقی بمدت 5 روز می‌باشد. درمان پیشگیری کننده از بروز حملات M.Sشامل تجویز اینترفرون بتا که به دو شکل تزریق عضلانی هفتگی و یا تزریق زیر جلدی یک روز در میان است. از دیگر درمان‌های پیشگیری کننده در M.S تعویض پلاسما و تجویز ایمونوگلوبولین وریدی یا IVIg است.

در درمان موارد M.S با فرم مزمن پیشرونده داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی، نظیر آزایتوپرین استفاده می‌گردد.
هدف از درمانهای علامتی کاهش علائم و عوارض بیماری به منظور زندگی بهتر بیماران است. سفتی عضلانی را با بکلوفن، خستگی بیمار با آمانتادین و درد و گزگز شدن اندامها را با کاربامازپین، لرزش بیمار را با کلونازپام و اختلال عملکرد مثانه را با اکسی بوتینین و افسردگی بیماران با فلوکسیتین درمان می‌نمایند.

رژیم غذایی- بیمار مبتلا به M.S بایستی از رژیم با چربی حیوانی کم و دارای چربیهای غیراشباع و روغن‌های گیاهی و رژیم حاوی اسید لینولئیک استفاده کنند.
ورزش و فیزیوتراپی- مبتلایان به M.S بایستی بر اساس تواناییهای خویش یک برنامه ورزشی مناسب انتخاب کنند. از آنجا که خستگی سبب تشدید حملات و علائم بیماری می‌شود، بنابراین بایستی ورزشهای سبک‌تر انتخاب شود و از محیط گرم اجتناب شود.
فعالیت‌های شغلی و ادامه تحصیلات در M.S

بستگی به تواناییهای جسمی و ذهنی بیمار دارد. از آنجا که فعالیت فیزیکی شدید و خستگی مفرط و نیز استرسهای روحی می‌تواند در تشدید علائم مؤثر باشند، بیمار باید یک برنامه کاری منظم داشته باشد.
ازدواج و بیماری M.S
مبتلایان به M.S خصوصاً انواع خوش خیم آن و مواردی که ناتوانایی‌های حرکتی-تعادلی بارزی نداشته باشد می‌توانند جهت تشکیل خانواده و ازدواج اقدام نمایند.
حاملگی، شیردهی و M.S

از آنجا که M.S به طور شایع در سنین 20 تا 40 سالگی و بیشتر در زنان رخ می‌دهند. این سوال که آیا حاملگی بر روی سیر بیماری M.S اثر دارد اهمیت می‌یابد. در این مورد باید گفت که خطر وقوع حملهM.S در طی 9 ماه حاملگی کمتر است. شیردهی، در صورتی که بیمار از اینترفرون یا داروهای سرکوب کننده ایمنی استفاده نکند بلامانع می‌باشد.
نقش حمایت‌های روحی در بیماران M.S

از آنجایی که بیماری M.S یک بیماری مزمن با سیر غیر قابل پیش بینی است، بیمار نیاز به حمایت‌های روحی- روانی از طرف همسر، خانواده، دوستان و اجتماع می‌باشد. فرد مبتلا به M.S باید بداند که با انطباق با بیماری و سازگاری با شرایط جسمی می‌تواند همچنان فرد مؤثر و کارآمدی باشد. از آنجا که استرسهای روحی در شروع و تشدید علائم نقش بسیار قوی دارند، خود بیمار و خانواده او بایستی از این نظر پیشگیریهای لازم را تا آنجا که ممکن است به عمل آورند
جزوه انجمن ام اس ایران در باره ام اس0 موضوع:توضیح کلی
بسمه تعالی

بیماری MS بیماری است که مجموعه ای از عوامل در ابتلا و بروز آن ، دخیل می باشند.این بیماری نیاز به استعداد ژنتیکی و زمینه ژنتیکی خاص دارد . ژن های ایمنی و سایر ژن ها در بیماری ، نقش دارند . سیستم ایمنی بدن و پیدایش و پیشرفت بیماری ، نقش مهمی دارد.سلول های T
پادتن ها ، آنتی بادی و ماکروفاژها در بروز بیماری نقش دارند.عوامل محیطی مثل ویروس ها ، باکتری ها ، آلودگی ها و سموم محیطی و یکسری عوامل ناشناخته نظیر استرس ، فشار و هیجانات روحی ، زندگی ماشینی ، داروها ، غذاها و … نیز مطرح می باشند.

در حال حاضر در دنیای پزشکی ،مسایلی نظیر ژنتیک ، سرطان ریال ایدز و …مورد توجه خاص قرار گرفته که بیماری MS نیز در این ردیف می باشد. بویژه در طول 5-6 سال اخیر ، دیدگاه های درمانی MS تغییر یافته است و قطعاً در آینده نیز مطالب جدیدتری افزوده خواهد شد.
محورهای درمان :

پیشگیری اولیه : یعنی جلوگیری از ابتلا به بیماری و مربوط به مراحلی است که فرد هنوز دچار بیماری نشده و بیماری در او بروز نکرده است که در هر بیماری ، مهم است . در مورد M S هنوز پیشگیری اولیه مشخص نیست . در این زمینه ، برروی عوامل ژنتیکی و دستکاری های ژنتیکی ، بررسی فراوانی شده ولی هنوز موفقیت آمیز نبوده است . در حال حاضر ، در مورد واکسن M S هم اقداماتی در دست انجام است ولی هنوز واکسنی پیدا نشده است .
سیربالینی و انتخاب درمان :

بیماری MS ، سیر خاصی دارد . می تواند بصورت عود کننده ، دوره ای و حمله ای باشد. الگوی غالب بیماری فرمی است که در آن ، علائم یک دوره بهتر و یک دوره بدتر می شود. در فرمی دیگر ممکن است اول پیشرفت کند و بعد بهتر شود. در عودها و دوره های حمله بیماری ، دو دارو استفاده می شود:
• کورتیکو استروئیدها.
• پلاسمافرز که جایگزین پلاسما می شود.
محور سوم در درمان ، توجه به جلوگیری از پیشرفت بیماری است . در M S ، قسمت هایی از مغز و نخاع بنام میلین که مسئول انتقال صحیح پیام های عصبی از سراسر بدن هستند تخریب می شوند.

مسئله مهم این است که جلوی این تخریب گرفته شود ، جهت جلوگیری از پیشرفت بیماری و یا کند کردن پیشرفت و یا جلوگیری از حملات ، داروهای زیر تجویز می شوند:
• اینتر فرون ها
• ایمونو گلوبولین داخل وردیدی (IVIg )
• کوپاکسون

و سایر داروها که روی سیستم ایمنی اثر دارند.
محور چهارم این است که چگونه این تخریب را جبران و بازیابی کنیم ؟ زیرا مهم ترین بخشی که در MS از بین میرود ، میلین مغز و نخاع است .
محورپنجم درمان علامتی(Symptomatic Therapy)می باشد.علائم شایع بیماری خستگی ، افسردگی ، اضطراب ، اختلال حافظه ، مشکلات اداری و جنسی ، لرزش ، عدم تعادل ، سفتی پاها.

محور ششم ، سازگاری در رابطه با بیماری مزمن M S است . در تمام بیماری های مزمن باید روش هایی رابه بیمار یاد دادکه بتواند با بیماری سازگار شود. غیر از این درمان دارویی ، درمان های ورزش ، توان بخشی ، تغذیه مناسب ، توکل به خدا و امید در این زمینه مفید است .
وقتی تشخیص MS مسجل شد ، پزشک متخصص بیماری مغز و اعصاب (نورولوژیست ) آن را تائید می کند . بدین ترتیب موارد زیر توصیه می شود:
1 درمان را هر چه سریعتر شروع می کنیم ، e ariy treatment ، حتی اگر تشخیص محتمل باشد.

2 برحسب شرایط ، باید درباره بیماری به بیمار توضیح دهیم ، لازم است بیمار از بیماریش مطلع باشد و بداند بیماریش مزمن است . ممکن است مداوم باشد و چندین سال طول بکشد . باید بداند چگونه با بیماری کنار بیاید ، چه کارهایی بکند تا بهتر شود ، چه درمان ها و داروهایی برایش انجام شود .
3 به نوعی از پیشرفت بیماری جلوگیری کنیم .

4 حملات حاد و عودها را کنترل کنیم .
5 سیر و روند بیماری را تغییر دهیم . جلوی پیشرفت بیماری را بگیریم .
6 آنچه از دست رفته را بازیابی کنیم .
7 علائم و عوارض باقیمانده را کنترل کنیم .
محورهای درمان :

پیشگیری اولیه : هنوزموفق نشده اند که ژن ها را طوری تغییر دهند که مانع از بروز M S شوند.
یا اینکه بتواند فرد مستعد به MS را از بدو تولد شناسایی کنند و با دستکاری ژن ها ، مانع از بروز بیماری شوند.

سیر بالینی : بیماری اکثراً حمله ای و دوره ای است . در دوره هایی عود می کند با ضعف پاها ، عدم تعادل ، سرگیجه ، استفراغ ، دوبینی، گزگز دست ها و صورت . همه علائم بیماری مربوط به عود نیست . حمله یا عود ، بروز یکسری مشکلات در بیمار است که برای پزشک قابل شناسایی باشد و حداقل 24 h یا 48 h ادامه پیدا کند . اگر علائم تنها چند دقیقه باشد و بعد رفع شود ، عود نیست و ممکن است بطور طبیعی در هر بیماری رخ دهد. در مورد عود ، دو روش درمانی مرسوم است :
یک دوره درمانی با کورتن (متیل پردنیزولون)، تزریقی ، 5-3 روز . کورتن فقط در مرحله حاد مصرف می شود. روی پیشرفت و جلوگیری از عود تأثیر ندارد ولی باعث می شود حمله حاد بیمار زودتر بهبود یابد و التهاب را رفع می کند.

در عودهای خیلی شدید و علائم زیاد و عدم پاسخ به کورتن ، درمان تعویض و جایگزینی پلاسمای خون است . نکته مهم این است که هنوز به هیچ وجه مصرف کورتن در درازمدت توصیه نمی شود.
جلوگیری از پیشرفت : اینترفرون ها از پیشرفت MS جلوگیری می کنند . اینترفرون ها بطور طبیعی در بدن وجود دارند و می توانند مفید یا مضر باشند . در دوران MS ، در سراسر دنیا ، سه نوع اینترفرون (INF ) موجود است :
اینترفرون B

یا بتا اینترفرون که شامل داروهای 1-آونکس 2-ربیف 3- بتافرون یا بتاسرون می شوند.
در MS ، اینترفرون INF اهمیت دارد و کنترل تخریب و فعالیت سلول های تخریبی را بعهده دارد. آونکس بصورت زیر جلدی یا زیرپوستی ، یک روز در میان ، 15 بار در ماه و آونکس عضلانی ، هفته ای یک عدد. Rebif زیر جلدی ، 12 تا در ماه ، یک روز در میان. بتاسرون نیز زیر جلدی و تزریق آن هفته ای سه روز می باشد. (گفتنی است این داروها بعد از تزریق حالت کسالت و سرما خوردگی مانند ایجاد میکنند که برای رفع آن دو ساعت قبل از تزریق و بفاصله چهار ساعت به چهار ساعت یک قرص استامینوفن یا آسپرین کدئین برای مدت یک روز باید خورد ضمن اینکه سعی کنید بعد از ظهر تزریق را انجام دهید و پس از آن به استراحت بپردازید)

کاربردهای بالینی اینترفرون :
آنچه مورد اتفاق همه است شامل : افرادی که بیماری MS در آنها مسجل شده است ، بیماران با عود کننده که بدون کمک راه می روند.
بیماران هر یک از فرم های اینترفرون که در بالا ذکر شد را می توانند مصرف کنند. در حال حاضر ، در مورد اینکه کدامیک موثر تر است ، اقدامات زیادی در حال انجام است . آخرین مطلب در سمینار اخیر آمریکا این بود که بنظر می رسد اگر اینترفرون با دوز بالاتر و دفعات بیشتر استفاده شود ، بهتر است ولی هنوز ثابت نشده است . در مورد عوارض دارو ، در طی این 12 سالی که INF در دنیا مصرف شده ، هنوز عارضه ای که منجر به قطع دارو شود ، گزارش نشده است . در بروشور دارو ذکر شده که دارو باید حداقل دو سال مصرف شود . طبق سمینار بین المللی MS ، عقیده بر این است که تا وقتی بیمار می تواند INF را استفاده کند و عارضه ای ندارد و برایش مفید بوده و مادامی که درمان موثرتر و بهتری مطرح نشده ، می تواند از آن استفاده کند . اولین دارو اینترفرون و بعد از آن ، داروهای شیمی درمانی مطرح می باشند.

(اندیکاسیون) کاربردهای بالینی داروهای شیمیایی : افرادی که بیماریشان در حال پیشرفت سریع است و عودهای شدید عدم پاسخ به اینترفرون .
از جمله این داروها ، متوکسانترون ( Mitoxantrone ) که حداکثر 2-3 سال می توان مصرف نمود . روش مصرف : هر سه ماه یکبار و همراه سرم می باشد.
کوپکسان (1 : ( Co polymer حد اثر بخشی و موارد مصرف آن مانند اینترفرون ها است . مزیت آن بر اینترفرون ، این است که عوارض موضعی و مقطعی را ندارد ، نظیر تب ، لرز ، درد استخوان ، سفتی پا ، راه مصرف آن زیر پوستی ، روزانه بصورت تزریقی می باشد. در بازار دارویی ایران موجود نیست .

ایمونوگلوبولین داخل وریدی Ivig : مطالبات که مصرف ماهانه جلوی پیشرفت بیماری را می گیرد ولی مولفین ، هنوز معتقدند که به اندازهINF موثر نیست . سایر داروها , ایموران (IMURAN ) ، متوتوکسات ، سیکلوفسفامید و کلادویریدین (ciadiribine ) و … می باشند که تاحدی موثرند اما کمتر از Ivig و سایر داروهایی که ذکر شد . بیشتر بصورت درمان ترکیبی بکار می رود مثلاً :

INF + اندوکسان therapy) (combination
در حال حاضر ، در زمینه جبران از دست رفته ها هم کار کرده اند ، تلاش در جهت سنتز میلین و تحریک سلول های مغز استخوان و مغز برای ساخت میلین ، در حال انجام است . البته این اقدامات هنوز در حد مراحل تحقیقاتی است و به بازار نیامده است .
درمان های علامتی :
خستگی مشکل شایعی در این بیماران است ، تقریباً همه بیماران آن را تجربه می کنند . آماندتادین جهت درمان آن توصیه شده است .امولین ، مدافیلین و (درایران نیست ) باعث کاهش خستگی می شوند.

آنچه مهم است اینست که بیمار بداند چه چیزی او را خسته می کند یا بیشتر خسته می کند . نکته مهم این است که 10 دقیقه کار کند و 5 دقیقه استراحت کند . به هیچ وجه خودش را خسته نکند چه از لحاظ جسمی و چه از لحاظ روحی . راه سوم روش های توانبخشی و ورزش ها برای جلوگیری از خستگی است . راه چهارم اینکه بنحوی برنامه ریزی کند که انرژی زیادی برای انجام کار صرف نکند .

افسردگی ، در این بیماران بسیار شایع است . استرس و هیجانات روحی در پیدایش علائم نقش دارد. هر چند که علت بروزشان نیست . بیمار همیشه باید آرام باشد ، گروه درمانی بسیار مفید است . تا جائی که ممکن است دلشوره ها را کاهش دهد .

اختلال حافظه : با مرور زمان و پیشرفت بیماری ، آتروفی قحر رخ می دهد . INF و کوپکسان علاوه بر جلوگیری از پیشرفت ، مانع آتروفی قحر شده و آن را به تأخیر می اندازد . بیماران ، تمرکز و توجه کافی ندارند. بخشی از این مسئله مربوط به آتروفی قحر است . برای تقویت حافظه روش های زیادی وجود دارد،اولین کار،کاهش اضطراب است واینکه توجه وتمرکز خود را به آنچه می خواهیم معطوف کنیم .

مشکلات ادراری و جنسی : در بیماری MS شایع است . تکرر ادرار شایع ترین مشکل ادراری است . روش های زیادی در درمان وجود دارد. اکسی بوتینین در موارد خاص بکار می رود و موثر است.جهت رفع مشکلات جنسی،روش های دارویی،روانشناسی و وسایل(device)استفاده می شود.
لرزش : همه بیماران MS ، لرزش را تجربه کرده اند. اکثراً لرزش ها خوب به دارو پاسخ می دهند. در لرزش مخچه ای که عمدتاً همراه عدم تعادل است ، هنوز درمان قطعی ودرستی برای آن یافت نشده است .

مشکلات چشمی : دوبینی ،تاری دید، که درمان خاص خودش را دارد.
اسپاستیسیتی یا سفتی پا : مهمترین روش درمان ریال استفاده از روش های کششی و ورزش های توانبخشی است . داروها نیز در درمان بکار می روند . اسپاستیسیتی و سفتی پاها می تواند باعث خستگی بیش از حد شود . ورزش ، توانبخشی و تغذیه نیز از روش های درمان است .
تغذیه :

آیا تغذیه در درمان MS ، جایی دارد ؟ هیچ رژیم غذایی مشخص و ثابت شده ای وجود ندارد .
توصیه اکید اینست که قطع هیچ ماده غذایی منطقی نیست ، اما ببمار باید تعادل رژیم غذایی
(balance diet ) داشته باشد تا بتواند انرژی خود را تأمین کند و افزایش وزن نامعمول پیدا نکند (چاق نشود) و کالری بمیزان کافی دریافت کند. مصرف روغن های مایع غیراشباع مانند روغن آفتابگردان ، مایع و زیتون برای بیمار مفید است ولی قطعی نیست . رژیم غذایی حاوی میوه جات ، سبزیجات تازه ، ویتامین ها ، مایعات مناسب 3-4 لیتر در روز ، بعلت داشتن مواد آنتی اکسیدان توصیه می شود. استفاده از درمان های جایگزین توصیه نمی شود.
مسائلی که بیمار MS باید بداند :

1 فعالیت شدید که باعث افزایش درجه حرارت بدن شود ، نباید انجام دهید . گرما ، هدایت عصب را مختل می کند . لازم است بیمار همواره خودش را خنک نگه دارد .
2 حمام آب داغ نگیرید.
3 استرس و فشار روحی و جسمی نداشته باشید.
4 وزن متعادل داشته باشید .

5 پیاده روی و نرمش و ورزش و شنا در آب ملایم داشته باشید. اما ورزشی که دما را زیاد بالا ببرد و یا سونا ممنوع است . ورزش های هوازی انجام دهید.
6 خواب خوبی داشته باشید .
7 منتظر عود حمله و عوارض بیماری نباشید.
8 MS یک بیماری تنها نیست . مکانیسم بیماری و اثرات آن در هر فرد متفاوت است . هر کس بیماریش مختص خودش است . یکسری معیارها برای پیشگویی است ولی قطعی نیست .
9 آرامش داشته باشید.
10 به پزشک خود اعتماد کنید.
11 سوالاتی که دارید از پزشک خود بپرسید.
12 همیشه امیدوار باشید ، شاید روزی به تنهایی بتوانید MS را از پای در آورید
علایم بالینی و سیر و پیش آگهی بیماری MS
دکتر سید مسعود نبوی

همانطوریکه می دانیم پلاکهای متعددی در این بیماری در مغز و نخاع دیده می شود و از مشخصات مهم MS وجود ضایعات متعدد منتشر در طول زمان و در نقاط مختلف سیستم عصبی مرکزی است . بنابراین با توجه به درگیری هر نقطه از سیستم عصبی مرکزی علائم و نشانه های هر قسمت را نیز ممکن است مشاهده کنیم . اصولاً مشخصه عمده علائم و نشانه های این بیماری متعدد بودن و تمایل به تغییر ماهیت و شدت آنها در طول زمان است . به زبان ساده تری (( علائم در MS متعددند و می آیند و می روند )) یعنی Exacerebation & Remission .

در MS علایم ناشی از اختلال برخی قسمتها شایعترند : کیاسمای اپتیک ، ساقه مغز ، مخچه و نخاع خصوصاً ستونهای خلفی و جانبی . اما عموماً MS نخاعی ، ساقه مغز و مغزی ، مخچه ای در فازهای تثبیت شده بیماری بصورت مختلط دیده می شود .( 80% موارد MS بفرم مختلط و نخاعی خالص دیده می شود . ) در واقع مجموعه ای از علایم و نشانه ها که از نظر اناتومیک بهم مرتبط نیستند ، مبنای تشخیص بالینی MS است .علایم و نشانه ها

یکسری علایم غیر اختصاصی مانند : خستگی ، افسردگی ، درد بدن ؛ از چند هفته تا چند ماه قبل از بروز علایم نورولوژیک معمول است . شایعترین فرم شروع بیماری فرم مونوسمپتوماتیک ( Monosymptomatic ) است ؛ یعنی شروع با یک شکایت در 50% بیماران ، این شکایت از ضعف یا کرختی یک یا چند روز بوده و بندرت ناگهانی است . ( در 15% موارد بیماری بسیار آهسته پیشرفت می کند خصوصاً در افراد بالای 40 سال ). تیپیک ترین فرمهای شروع بیماری عبارتند از :1- نوریت اپتیک 2- میلیت تراتسورس ( Transvers Myeliti ) . نوریت اپتیک ( Optic Neuritis )

علائم 25% مبتلایان با نوریت اپتیک تظاهر پیدا می کند . معمولاً افت دید که با درد چشمها ، خصوصاً در حرکت کره چشم وجود دارد ظرف چند ساعت تا چند روز شروع می شود و بتدریج پیشرفت می کند . افت دید حتی تا سر حد کوری کامل می تواند پیش برود و نهایتاً ثبات یافته و معمولاً بعد از 2 هفته بهبودی تدریجی آغاز می گردد .

نهایتاً یک سوم بیماران بطور کامل و اکثریت باقیمانده به درجاتی بهبودی می یابند . از هر 8 بیمار مبتلا به نوریت اپتیک ، یک نفر ، حمله اش عود می کند . نوریت اپتیک در 50% موارد بصورت پاپیلیت ( Papilit ) و در 50% بصورت نوریت رتروبولبار ( Retrobubar ) است . طبق آمارهای مختلف 85-15% مبتلایان به نوریت اپتیک ، نهایتاً دچار MS می شوند ( بطور متوسط حدود 50% ) . تبدیل شدن به MS در بچه ها کمتر ، در زنان بیشتر و اغلب هم ظرف 5 سال اول نوریت است . در ضمن نوریت اپتیک اختصاصی نیست و در بیماریهای زیر هم دیده می شود :
انسفالومیلیت ( Encephalomyelitis ) حاد منتشر ، ضایعات فشارنده ،ضایعات عروقی ، مسمومیت با الکل و دارو .
2- میلیت حاد ترانسورس :

بیمار ظرف چند ساعت و روز دچار پاراپارزی ( Paraparesia ) می شود . این پاراپارزی معمولاً غیر قرینه است . کمتر از 50% موارد میلیت حاد ترانسورس نهایتاً به MS منجر می شود . بعبارتی میلیت ترانسورس به میزان کمتری در آینده تبدیل به MS می شود . میلیت هم غیر اختصاصی است و بعلل متعددی دیده می شود . از جمله بعد از عفونت و واکسن ، واسکولیتها ( Vasculitis ) ، ضایعات فشارنده ، ضایعات فشارنده ، ضایعات عروقی ، تروماها و ;. فرمهایی از میلیت ترانسورس راجعه و حتی نوریت اپتیک راجعه در ( Systemic Lupus Erthematosus ) سندرمهای خود ایمنی ، مثل آنتی ( Mixed Connective Tissue Disease) (MCTD) SEL و سندرم بادی آنتی فسفو لیپید گزارش شده است . از دیگر علایم شروع بیماری می توان به موارد زیر شاره کرد :

عدم تعادل و آتاکسی ( Ataxia ) مخچه ای : که البته فرمهای شدید آنرا بیشتر در فازهای پیشرفته و تثبیت شده بیماری مشاهده می کنیم .
علائم ساقه مغزی و مغزی : بصورت سرگیجه ، استفراغ ، دوبینی ، نورالژی تری ژمو ، فلج های صورت و حتی کری و همی فاسیال اسپاسم ( Hemifacial Spasm ) . یکی از علایم مهم شروع بیماری ، دوبینی است . علت معمول دو بینی در این بیماران درگیری MLF ساقه مغز و ایجاد I.N.O ( Internuclear Ophthalmoplegia ) است . همیشه در I. N.O در یک فرد جوان باید به فکر بیماری MS باشیم خصوصاً I.N.O دو طرفه در این افراد که برای MS دیاگنوستیک است . به دو نکته دیگر نیز باید توجه داشت که همیشه در بی حسی و یا پارستزی (

Parstesia ) گذرای صورت در یک فرد جوان باید به فکر MS بود و همیطور در نورالژی تری ژمو ( Trigeminal Neuralgia ) در یک فرد جوان باید MS را مطرح نمود . علت سرگیجه و استفراغ در MS معمولاً ایجاد پلاک جدید در نواحی کف بطن چهارم است ؛ سرگیجه خیلی شدید و به فرم واقعی است و معمولاً بیشتر از چند روز طول نمی کشد . یکی از اختلالات دوره ای نسبتاً اختصاصی در MS همی فاسیال اسپاسم است .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/7/30
6:28 صبح

مقاله بررسی تعاملات اجتماعی در بازارهای سنتی در مقایسه با مراکزخ

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تعاملات اجتماعی در بازارهای سنتی در مقایسه با مراکزخرید امروزی (نمونه موردی بازارهای شهر همدان) pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تعاملات اجتماعی در بازارهای سنتی در مقایسه با مراکزخرید امروزی (نمونه موردی بازارهای شهر همدان) pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تعاملات اجتماعی در بازارهای سنتی در مقایسه با مراکزخرید امروزی (نمونه موردی بازارهای شهر همدان) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تعاملات اجتماعی در بازارهای سنتی در مقایسه با مراکزخرید امروزی (نمونه موردی بازارهای شهر همدان) pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش ملی معماری، عمران و توسعه نوین شهری
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
پویا محمودی –
یونس صاحبیان –

چکیده:
تعامل اجتماعی به معنای ایجاد رابطه بین 2نفر یا بیشتر است که منجر به واکنشی میان انها میشود و این نوع واکنش برای هر دو نفر شناخته شده است.بنابراین روابط بدون معنا در زمره این تعریف قرار نمیگیرد.البته تعاریف دیگری نیزبرای تعاملات اجتماعی وجود دارد.به عنوان نمونه تعاملات اجتماعی و برقراری ارتباط می تواند یک موضوع فیزیکی یک نگاه یک مکالمه و ارتباط بین افراد باشد که خود مستلزم تعریف رویدادها و فعالیت های متناسب و در نتیجه نقشپذیری مردم در فضا و عضویت انها در گروه ها و شبکه های اجتماعی است. میزان موفقیت فضاهای شهری با میزان استفاده از پان فضا و حضور انسان در آن متناسب است.در واقع معماری و شهرسازی باید به جای افتراق و جدایی در پی افزایش تعاملات اجتماعی و همبستگی انسان ها باشد.اما آنچه امروزه در اغلب فضاهای شهری با آن روبرو هستیم کاهشروابط و مشارکت اجتماعی ساکنان در این فضاهاست.در این تحقیق با توجه به پایین بودن سطح تعاملات اجتماعی در این فضاها(بازارهای سنتی در مقابل مراکز خرید امروزی)به عنوان مساله اصلی تحقیق،سعی شده به دنبال راه حل مناسببرای این مساله از طریق شناسایی و ارزیابی مولفه های مختلف با استفاده از مطالعات میدانی و روش همبستگی باشیم.طبقه بندی مولفه های کیفی سازنده بازارهای سنتی و مراکز خرید امروزی و استخراج متغیرها(مولفه های کیفی سازنده بازارهای سنتی چون:کارایی،نفوذپذیری،فرهنگ،امنیت و خوانایی)ارزیابی و ارزش گذاری متغیرهای شخصیت دهنده بهمکان های مردمی و تاثیرگذار در تعاملات اجتماعی و در مقیاس محلی هدف اصلی این پژوهش است تا ازاین ظریق بتوان به تقویت و توسعه این فضاها به عنوان مجراها و کانال های در برگیرنده مکان ها و جنبه های اجتماعی قوی پرداخت.ازسوی دگیر طراحان محیط همواره با ابعاد مختلفی در طراحی فضاهای عمومی روبرو هستند و آنچه اهمیت پیدا میکند اینست که از میان انواع مولفه های تاثیرگذار بر تعاملات اجتماعی در بازارهای سنتی در مقابل مراکز خرید امروزی،کدامیک نقش مهمتری دارد. در واقع این مقاله با یک تحلیل چند متغیره از طریق راهبرد همبستگی و تحلیلمطالعات کمی و از طریق بازدید های منظم روزانه و تکمیل 120 پرسشنامه و برداشت های میدانی به آزمون چندین مولفه و ویژگی های شخصیتی و رفتاری استفاده کنندگان و بازدیدکنندگان میپردازد تا نقش و نحوه تاثیر انواع مولفه هارا روشن سازد،در نهایت نحوه و میزان تاثیرگذاری متغیرهای مختلف را در تعاملات اجتماعی نشان داده تا مورد استفاده طراحان محیط قرار گیرد. در این پژوهش اثبات شد مولفه های فردی تاثیر مستقیم بر تعاملات اجتماعی دارند،ضمن اینکه نقش مولفه های کالبدی و محیط فیزیکی به عنوان بستر شکل گیری ساده و پیچیده اجتماعی را نمی توان نادیدهگرفت،بنابراین در اینجا نقش و قابلیت های طراحی محیط کالبدی و کیفیت عملکردی فضا در ارتقا تعاملات اجتماعی تایید می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/7/30
6:28 صبح

مقاله بررسی موردی هزینهحفاری واحد طول و انرژی ویژه بر اساس مته p

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی موردی هزینهحفاری واحد طول و انرژی ویژه بر اساس مته pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی موردی هزینهحفاری واحد طول و انرژی ویژه بر اساس مته pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی موردی هزینهحفاری واحد طول و انرژی ویژه بر اساس مته pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی موردی هزینهحفاری واحد طول و انرژی ویژه بر اساس مته pdf :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: چهارمین همایش علمی مخازن هیدروکربوری و صنایع بالادستی علوم و صنایع وابسته
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
حسن داروئی – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نفت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد امیدیه، گروه مهندسی نفت، امیدیه، ایران
محمد آبدیده – عضو هیأت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد امیدیه، گروه مهندسی نفت، امیدیه، ایران
حکیمه امانی پور – عضو هیأت علمی، گروه محیط زیست، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

چکیده:
اهمیت و آشنایی با نحوه عملکرد و انتخاب صحیح مته های حفاری بر کسی پوشیده نیست، به طوری که در طول تاریخ حفاری، فناوری ساخت مته نسبت به ساخت سایر ابزار حفاری پیشرفت چشم گیری داشته است. مطالعات آماری نشان می دهد که حدود 4 درصد هزینه حفر هر چاه نفت به هزینه مته های حفاری آن چاه اختصاص دارد و در صورتیکه مته های حفاری به درستی انتخاب و استفاده شوند، می توان زمان حفاری و هزینه تکمیل چاه را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش داد.در این تحقیق که توسط یک چاه اکتشافی و یک چاه انحرافی در میدان آزادگان جنوبی انجام گردیده در واقع تحلیل روش هزینه حفاری واحد طول و روش انرژی ویژه می باشد که بر اساس پارامترهای مته های به کار برده شده در ابتدا هزینه های هر مته که در حفاری دخیل بوده اند را محاسبه سپس انرژی ویژه بکار رفته در بازه ی حفر شده توسط هر مته را به دست می آوریم. می توان گفت که این دو روش در واقع مکمل یکدیگر در بهینه سازی انتخاب مته و به کار بردن مته مناسب جهت افزایش راندمان و کاهش هزینه های مربوط به حفاری و همچنین کاهش زمان حفاری می باشد. در نهایت با به دست آمدن نتایج حاصل از محاسبات و مشاهده و تطبیق آنها به هدف مورد نظر نزدیک خواهیم شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

95/7/30
6:28 صبح

مقاله کاهش آلودگی های زیست محیطی به کمک نانوتکنولوژی فناوری نوظه

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله کاهش آلودگی های زیست محیطی به کمک نانوتکنولوژی فناوری نوظهور درمعماری و صنعت ساختمان pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش آلودگی های زیست محیطی به کمک نانوتکنولوژی فناوری نوظهور درمعماری و صنعت ساختمان pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش آلودگی های زیست محیطی به کمک نانوتکنولوژی فناوری نوظهور درمعماری و صنعت ساختمان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش آلودگی های زیست محیطی به کمک نانوتکنولوژی فناوری نوظهور درمعماری و صنعت ساختمان pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی معماری، فرهنگ و مدیریت شهری
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
رحیم امین زاده – مدرس دانشکده فنی و حرفه ای
سوزان دهقان – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تحقیقات یاسوج

چکیده:
نانو تکنولوژی علم تولید مواد در مقیاس بسیار کوچک و نیز علم آفرینش رویدادهای بدیع و در نهایت آفرینش توسعه و پیشرفت اعجاب انگیز است. از طرفی دیگر اثرات ناپایدار بر سلامت محیط و جامعه ریشه در آفرینش این فناوری بدیع دارد. نکته حائز اهمیت درک و شناخت مزایای فناوری نانو و پیوند نیرومندی که بین این فناوری و اصول یا روش های مهندسی می باشد که عامل محوری در شکل گیری ساختارهای پایدار به لحاظ محیطی است از طرفی دیگر می توان شاهد به وجود آمدن نانو فناوری فعال بود. رابطه میان نانو تکنولوژی با علم مهندسی بر پایه یک مقیاس ماکرو مولکولی می باشد در اینجا سوال این پژوهش این است که چگونه نانو فناوری می تواند به عنوان یک فناوری بدیع در بهبود و صرفه جویی مصرف انرژی و کاهش آسیب های زیستی موثر واقع شود. کاهش اثرات زیست محیطی از طریق حفاظت و مراقبت از منابع، دفع فضولات و رسیدن به توسعه و پیشرفت در پروسه ها و محصولات است از طرفی دیگر این مقیاس ها نقش بسزایی در پرورش و تقویت نانو تکنولوژی ایفا می کند. در این پزوهش تلاش شده تا با ساختار بدیع در حوزه نانو مواد و اثرات آن بر روی معماری و صنعت ساختمان بررسی، تجزیه و تحلیل شود تا تحقیق و پژوهشی در این راستا پیش روی دانشمندان و محققین قرار گیرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

<   <<   6   7   8   9   10   >>   >